Tallers

PAISATGES D'APRENENTATGE. GELU MORALES I ÀNGELS LLAVERIA

Els paisatges d'aprenentatge ens permeten presentar els continguts d'una forma més visual, fent que els alumnes interectuin i s'impliquin més en el procés d'aprenentatge, tenint una imatge global de el que s'ha de treballar i fins a on han d'arribar. L'objectiu d'aquest taller no és només mostrar diferents exemples de paisatges d'aprenentatge que s'han realitzat a l'aula, sinó també mostrat com els em realitzat i integrat en el nostre espai de treball de l'escola, a l'aula virtual Moodle. És per això que recomanem als assistents que portin una tablet o un ordinador portàtil per poder treballar durant la sessió.

GELU MORALES. GEM

Llicenciada en CC. Físiques, en l'especialitat d'Astrofísica, amb més de 10 anys d'experiència com a docent en ciències amb alumnes de secundària i coordinadora TIC del seu centre durant 4 anys. (llegir més)

ÀNGELS LLAVERIA. GEM

Llicenciada en Ciències Químiques, en l'especialitat d'orgànica i Màster en didàctica de les ciències i les matemàtiques per l'UAB. Amb més de 20 anys d'experiència docent ... (llegir més)

TALLER D'INFOGRAFIES:

En el taller d'infografies hi haurà dues parts. En la primera es realitzarà una sessió on s'aprendran els conceptes teòrics bàsics per poder dissenyar una infografia pròpia. A la segona part del taller, es posaran en pràctica aquests coneixements per acabar realitzant una infografia a través d’eines gratuïtes.

CARLES GARCIA. TECNOCAMPUS

Graduat en Mitjans Audiovisuals per la Universitat Politècnica de Catalunya (ESUPT - Tecnocampus). (llegir més)

LA METODOLOGIA FLIPPED CLASSROOM AL BATXILLERAT DE L'ESCOLA PIA SANTA ANNA DE MATARÓ

L'objectiu de la ponència és donar una visió general del flipped classroom i dels seus possibles usos en l'etapa de batxillerat, sempre des d'una vessant empírica i amb exemples que en mostrin les avantatges i inconvenients.

Concretament, es mostraran exemples de la utilització d'aquesta metodologia en les assignatures de física, història de l'art, cultura audiovisual, dibuix tècnic i tècniques d'expressió grafico-plàstica.

Paral·lelament s'intentarà donar una visió de les eines TIC i el software més utilitzat alhora que s'aportaran consells per a la creació de continguts utilitzant aquesta metodologia.

LLUÍS BALLARÍN. ESCOLA PIA SANTA ANNA

Enginyer Tècnic Industrial (especializat en Electrònica Industrial) per la UPC, a realitzar els seus estudis a l'Escola (llegir més)

ISMAEL CABEZUDO. ESCOLA PIA SANTA ANNA

És Llicenciat en Belles Arts per la UB en l'especialitat de Pintura, i té el Màster en Educació i TIC per la UOC. (llegir més)