Tancament de curs amb la nostra pròpia versió de Doctor Prats! Bones vacances!

video 6è venim de camins.mp4

Tenim nova exposició!

Olga Serral va estudiar Il·lustració i Gravat, però mica a mica va anar centrant el seu interès en quelcom més essencial, el PAPER.

Va començar a treballar amb papers japonesos, el PAPER WASHI, estudiant la seva tècnica d’elaboració. De fet volia incorporar la tècnica del gravat en la pròpia elaboració del paper.

L’Olga Serral recupera el gust pel treball artesanal. Treballa el paper i totes les seves textures, composicions i interaccions. És una obra honesta, que incideix en allò que és més essencial, el suport com espai de creació en si mateix.

Els papers de l’Olga experimenten amb altres objectes, elements naturals que es fusionen amb la pasta de paper i deixen la seva empremta, com les cicatriu que resten quan les ferides estan guarides.

Recentment ha viatjat a Japó per conèixer de primera mà els mestres del paper WASHI, el paper més prim, més dur i resistent que hi ha. Una tècnica mil·lenària que requereix d’un procés costós i quasi ritualístic.

Actualment li interessa especialment el treball amb el cotó, per la seva puresa i possibilitats. Els resultats són obres de gran simplicitat i elegància, una oportunitat per retrobar el gust per les petites coses que requereixen de perseverança i dedicació, qualitats que probablement millor defineixen a la nostra artista.


text de Mireia Puente

Promotora i formadora d'art. Blogger. Parlo d'art per a tothom. El meu mantra és: democratitzar l'aprenentatge de l'art

IX Caminada Solidària

Atenció! Ja podeu comprar els tiquets de la IX Caminada Solidària de l'Escola Camins, que es farà el 4 de maig a les 16:30h.

No ho dubteu i veniu a caminar amb nosaltres per una bona causa.

Caminada solidària.pdf

Us agradaria conèixer més a fons l'Escola Camins?

Doncs reserveu-vos el 20 i el 22 de març i no us perdeu l'oportunitat!

Doodle d'inscripció

(places limitades - 80 persones per torn)

Atenció! Tenim nova exposició!

cartell retrospectiva.pdf

Del 9 al 30 de novembre, no perdeu l'oportunitat de visitar la nova exposició que tenim al hall de l'escola.

Eleccions al Consell Escolar

En data 1 d’octubre de 2018, s’han convocat eleccions per a renovar la meitat dels membres del Consell Escolar del Centre, d’acord amb el Decret 102/2010, d’autonomia dels centres educatius.

El Consell Escolar és l’ òrgan del centre, on tots (mestres, pares, personal no docent, AMPA, i Ajuntament) hi estem representats. En ell es presenten tots els documents oficials del centre (programació general anual, memòria, pressupostos, liquidacions, projecte educatiu, normes d’organització i funcionament del centre....). També és on es parla i es debat sobre totes les qüestions que fan referència al centre (pedagògiques, organitzatives, ...).

Els Consells escolars es fan un cop al trimestre i sempre que es necessiti de manera extraordinària. Us animem a presentar-vos com a candidats o candidates a ser elegits per formar part del Consell Escolar del nostre centre. Enguany es procedirà a escollir 3 nous membres del sector famílies. També és molt important que el divendres dia 30 de novembre de 2018 vingueu a votar el vostre representant al Consell Escolar, ja que qui surti escollit per la vostra votació serà qui us representi.

Us adjuntem el calendari amb les dates del procés. Si pel que sigui no podeu venir a votar podeu fer arribar la vostra papereta de votació juntament amb una fotocòpia del DNI i el full de delegació de vot degudament complimentat i signat.


CIRCULAR PARES AMB CALENDARI ELECCIONS 2018.doc

Iniciem nou curs! Benvinguts al viatge!

Com cada any, a final de curs, els alumnes de 5è amb la participació de tots els infants de l'escola, han preparat una producció com a comiat i record pels alumnes de 6è que marxen cap a l'institut. Aquí el teniu!

Atenció! Tenim nova exposició!

col·leccióparticular.pdf

Del 27 d'abril al 25 de maig, no perdeu l'oportunitat de visitar la nova exposició que tenim al hall de l'escola.

Atenció! Les dates de preinscripció pel curs 2018-2019 són del 13 al 24 d'abril.

Recordeu de demanar cita prèvia trucant a l'escola o venint a la secretaria del centre.

Un any més, a l'Escola Camins obrim les nostres portes per totes les famílies que ens vulgueu venir a visitar.

Si ets més de matins, t'esperem a les 9:30 h;

si en canvi, ets més de tardes, vine a les 15 h.

No te les pots perdre!

I per anar obrint boca...

Atenció famílies! Degut al temporal de fred i neu que tenim a tot el territori, avui l'escola estarà oberta oferint serveis mínims. No agafeu el cotxe en cap cas i seguiu les recomanacions que van donant des de la Generalitat i Protecció Civil.

Vídeo oficial del Rei Carnestoltes

carnaval2018.mp4

Un any més, a l'Escola Camins obrim les nostres portes per tots els professionals del món educatiu que ens vulgueu venir a visitar.

Per poder atendre a tothom amb un ambient adequat, us demanem que ompliu aquest breu formulari.

Moltes gràcies!

Els infants de 5è han estat tot el primer trimestre preparant l'obra de teatre "Camins, turons i mongetes del ganxet" dins del pla de Comunitat i Escola de l'Ajuntament de les Franqueses, i amb la participació en tot el procés de la companyia de teatre Frec a Frec.

A l'obra també hi van col·laborar el grup de Sardanistes franquesins, alumnes de l'IES Til·ler i el grup de teatre de l'AMPA de l'escola.

Bon any famílies! Vau gaudir amb el concert de Nadal? Doncs ja podeu veure les fotografies que van fer els alumnes del curs de fotografia creativa TAAP.

Atenció! Tenim nova exposició!

Del 3 al 24 de novembre, no perdeu l'oportunitat de visitar la nova exposició que tenim al hall de l'escola.

Avui volem agrair especialment totes les col·laboracions que en Lluís Bertrans (dissenyador i il·lustrador, mort ahir) ha fet amb l'Escola Camins:

El disseny gràfic de la cantata editada pel 10è aniversari

El treball fet amb els alumnes de 6è del curs passat sobre el bestiari romànic.

Gràcies per tot el llegat que ens deixes. TU també ets un caminaire més. Descansa en pau.

2 d'octubre del 2017

Comunicat del Consell Escolar

COMUNICAT_CONSELL_ESCOLAR.pdf

Amb l'inici del nou curs, estrenem també nova web!

Esperem que us agradi,

però sobretot que us sigui pràctica i útil!