Pla provisional d'obertura del centre curs 2020-2021

Avui volem compartir amb vosaltres el pla provisional d'obertura del centre pel proper curs, amb l'objectiu que el pugueu llegir amb calma i així poder saber com a dia d'avui tenim previst estructurar l'escola l'any vinent.

Podreu trobar-hi quins seran els grups estables, per on entraran i sortiran, com farem els patis, com actuarem en cas de símptomes d'algun infant o com tenim pensat un altre possible confinament.

Heu de tenir en compte, però, que el pla és provisional ja que com sabeu les instruccions van canviant segons com evoluciona la pandèmia. És per això que durant la primera setmana de setembre es farà una revisió del pla i modificarem el que calgui per donar resposta a la situació que estiguem, i tornarem a fer-vos arribar el pla llavors sí definitiu. Posteriorment crearem uns espais de trobada virtual amb l'Equip Directiu per resoldre els dubtes que pugueu tenir.

Esperant de tot cor que tots i totes estigueu bé i que pugueu seguir gaudint de l'estiu.PLA D'OBERTURA DE CENTRE - Juny del 2020

L'Escola Camins continua oberta des de casa.

Els dies 16, 17 i 18 de juny obrirem l'edifici per atendre de manera individual els 16 infants de 6è que ho han sol·licitat.


PODEU CONSULTAR EL PLA EN EL SEGÜENT ENLLAÇ.

Informació important en relació al pla d'obertura de centres

Comunicat a les famílies.pdf


ATENCIÓ!

LA PREINSCRIPCIÓ JA TÉ DATA: DEL 13 AL 22 DE MAIG.


FES CLICK A LA IMATGE

PER MÉS INFORMACIÓ!

Feliç diada de Sant Jordi!

Bon dia de Sant Jordi nois i noies, estem gaudint molt dels vostres vídeos! Per això volem compartir l'enllaç amb tots vosaltres, aquí els anirem penjant per poder passar una bona estona tots junts.

En el primer àlbum trobareu els vídeos dels alumnes de P3, P4 i P5 i, en el segon, els vídeos dels alumnes que s'han unit a la iniciativa #llibresalaire del Gremi dels llibreters de Catalunya.

Una abraçada ben forta!


Recomanacions de llibres per aquest Sant Jordi confinat.

Benvolgudes famílies!

En el repte d’apropar als més menuts (i no tant) el món dels contes, les històries, de la literatura i el coneixement en general, us volem fer arribar unes recomanacions de llibres per aquest Sant Jordi confinat. Tot i així, volem dir que no són propostes tancades donat que hi ha moltes publicacions de gran qualitat. El vostre llibreter de confiança us pot assessorar, és el/la que cada dia abraça els llibres i coneix molt bé el què poden oferir-nos.

Per l'escola, aquest dia és molt important, ja que:

La Diada de Sant Jordi és la festivitat a nivell mundial del llibre. És el Dia Internacional del Llibre que promou la UNESCO des de 1995.

D'altra banda, el 23 d'abril també és una data destacada per altres esdeveniments que reforcen la presència del llibre.

El 23 d'abril de diferents anys van morir els escriptors Josep Pla i William Shakespeare. I també va ser un 23 d'abril quan va néixer Miguel de Cervantes.


El nostre sincer agraïment a la

Fe Fernández i Villaret

Marco Fragoso VazquezDEIXA’T ASSESSORAR!


recomanacions sant jordi 2020 des de casa.pdf


Escola tancada del 13 de març fins a nou avís

Del 13 de març fins a nou avís l'Escola Camins estarà tancada de manera preventiva per contenir el coronavirus.

Si necessiteu posar-vos en contacte amb el centre ho podeu fer a través del correu electrònic ecamins@escolacamins.cat

INFORMACIÓ EN RELACIÓ A LA PREINSCRIPCIÓ CURS 2020-2021

Atès que el període de preinscripció es veu afectat pel tancament preventiu del centre, cal que confirmeu si les entrevistes ja concertades per fer la preinscripció es podran dur a terme escrivint un correu electrònic a ecamins@escolacamins.cat.

Les visites concertades per visitar el centre en horari lectiu previstes entre el 17 i el 23 de març queden anul·lades. Us convidem a visitar els diferents blocs de l'escola on podreu veure la concreció del nostre PEC a partir de les activitats que els infants fan dia a dia a l'escola. Podeu trobar els blocs en els següents enllaços:

PROMOCIONS ACTUALS:

BLOC D'ART:

Si teniu qualsevol dubte o consulta a fer-nos ho podeu fer al mateix correu ecamins@escolacamins.cat


EMPREMTES d'un poble

La nova exposició de l'escola ja és aquí!

Corró d'Amunt, la seva gent. Empremtes d'un poble.


Les mirades de la nostra gent gran són les protagonistes d'aquesta sèrie de retrats, un homenatge a tota una generació

Nova exposició a l'escola!

Preparats i preparades? Nosaltres, SÍ!

Aviat podreu gaudir de la nova exposició del curs 2019-2020.

Bones festes!

Tanquem el trimestre amb una acció artística conjunta i col·laborativa entre padrins i fillols de l'escola.

Acció artística inspirada en el plat Spode (Willow Pattern).

"Illustrare" la nova exposició de l'Escola Camins d'aquest curs 2019-2020.

Del 11 d'octubre al 8 de novembre podreu gaudir d'un recull d'il·lustracions de la mà d'onze il·lustradors i il·lustradores de renom al vestíbul de l'escola.


Esperem que us agradi!

Benvinguts i benvingudes al nou curs. Comencem!

Tancament de curs amb la nostra pròpia versió de Doctor Prats! Bones vacances!

video 6è venim de camins.mp4

Tenim nova exposició!

Olga Serral va estudiar Il·lustració i Gravat, però mica a mica va anar centrant el seu interès en quelcom més essencial, el PAPER.

Va començar a treballar amb papers japonesos, el PAPER WASHI, estudiant la seva tècnica d’elaboració. De fet volia incorporar la tècnica del gravat en la pròpia elaboració del paper.

L’Olga Serral recupera el gust pel treball artesanal. Treballa el paper i totes les seves textures, composicions i interaccions. És una obra honesta, que incideix en allò que és més essencial, el suport com espai de creació en si mateix.

Els papers de l’Olga experimenten amb altres objectes, elements naturals que es fusionen amb la pasta de paper i deixen la seva empremta, com les cicatriu que resten quan les ferides estan guarides.

Recentment ha viatjat a Japó per conèixer de primera mà els mestres del paper WASHI, el paper més prim, més dur i resistent que hi ha. Una tècnica mil·lenària que requereix d’un procés costós i quasi ritualístic.

Actualment li interessa especialment el treball amb el cotó, per la seva puresa i possibilitats. Els resultats són obres de gran simplicitat i elegància, una oportunitat per retrobar el gust per les petites coses que requereixen de perseverança i dedicació, qualitats que probablement millor defineixen a la nostra artista.


text de Mireia Puente

Promotora i formadora d'art. Blogger. Parlo d'art per a tothom. El meu mantra és: democratitzar l'aprenentatge de l'art

IX Caminada Solidària

Atenció! Ja podeu comprar els tiquets de la IX Caminada Solidària de l'Escola Camins, que es farà el 4 de maig a les 16:30h.

No ho dubteu i veniu a caminar amb nosaltres per una bona causa.

Caminada solidària.pdf

Us agradaria conèixer més a fons l'Escola Camins?

Doncs reserveu-vos el 20 i el 22 de març i no us perdeu l'oportunitat!

Doodle d'inscripció

(places limitades - 80 persones per torn)

Atenció! Tenim nova exposició!

cartell retrospectiva.pdf

Del 9 al 30 de novembre, no perdeu l'oportunitat de visitar la nova exposició que tenim al hall de l'escola.

Eleccions al Consell Escolar

En data 1 d’octubre de 2018, s’han convocat eleccions per a renovar la meitat dels membres del Consell Escolar del Centre, d’acord amb el Decret 102/2010, d’autonomia dels centres educatius.

El Consell Escolar és l’ òrgan del centre, on tots (mestres, pares, personal no docent, AMPA, i Ajuntament) hi estem representats. En ell es presenten tots els documents oficials del centre (programació general anual, memòria, pressupostos, liquidacions, projecte educatiu, normes d’organització i funcionament del centre....). També és on es parla i es debat sobre totes les qüestions que fan referència al centre (pedagògiques, organitzatives, ...).

Els Consells escolars es fan un cop al trimestre i sempre que es necessiti de manera extraordinària. Us animem a presentar-vos com a candidats o candidates a ser elegits per formar part del Consell Escolar del nostre centre. Enguany es procedirà a escollir 3 nous membres del sector famílies. També és molt important que el divendres dia 30 de novembre de 2018 vingueu a votar el vostre representant al Consell Escolar, ja que qui surti escollit per la vostra votació serà qui us representi.

Us adjuntem el calendari amb les dates del procés. Si pel que sigui no podeu venir a votar podeu fer arribar la vostra papereta de votació juntament amb una fotocòpia del DNI i el full de delegació de vot degudament complimentat i signat.


CIRCULAR PARES AMB CALENDARI ELECCIONS 2018.doc

Iniciem nou curs! Benvinguts al viatge!

Com cada any, a final de curs, els alumnes de 5è amb la participació de tots els infants de l'escola, han preparat una producció com a comiat i record pels alumnes de 6è que marxen cap a l'institut. Aquí el teniu!

Atenció! Tenim nova exposició!

col·leccióparticular.pdf

Del 27 d'abril al 25 de maig, no perdeu l'oportunitat de visitar la nova exposició que tenim al hall de l'escola.

Atenció! Les dates de preinscripció pel curs 2018-2019 són del 13 al 24 d'abril.

Recordeu de demanar cita prèvia trucant a l'escola o venint a la secretaria del centre.

Un any més, a l'Escola Camins obrim les nostres portes per totes les famílies que ens vulgueu venir a visitar.

Si ets més de matins, t'esperem a les 9:30 h;

si en canvi, ets més de tardes, vine a les 15 h.

No te les pots perdre!

I per anar obrint boca...

Atenció famílies! Degut al temporal de fred i neu que tenim a tot el territori, avui l'escola estarà oberta oferint serveis mínims. No agafeu el cotxe en cap cas i seguiu les recomanacions que van donant des de la Generalitat i Protecció Civil.

Vídeo oficial del Rei Carnestoltes

carnaval2018.mp4

Un any més, a l'Escola Camins obrim les nostres portes per tots els professionals del món educatiu que ens vulgueu venir a visitar.

Per poder atendre a tothom amb un ambient adequat, us demanem que ompliu aquest breu formulari.

Moltes gràcies!

Els infants de 5è han estat tot el primer trimestre preparant l'obra de teatre "Camins, turons i mongetes del ganxet" dins del pla de Comunitat i Escola de l'Ajuntament de les Franqueses, i amb la participació en tot el procés de la companyia de teatre Frec a Frec.

A l'obra també hi van col·laborar el grup de Sardanistes franquesins, alumnes de l'IES Til·ler i el grup de teatre de l'AMPA de l'escola.

Bon any famílies! Vau gaudir amb el concert de Nadal? Doncs ja podeu veure les fotografies que van fer els alumnes del curs de fotografia creativa TAAP.

Atenció! Tenim nova exposició!

Del 3 al 24 de novembre, no perdeu l'oportunitat de visitar la nova exposició que tenim al hall de l'escola.

Avui volem agrair especialment totes les col·laboracions que en Lluís Bertrans (dissenyador i il·lustrador, mort ahir) ha fet amb l'Escola Camins:

El disseny gràfic de la cantata editada pel 10è aniversari

El treball fet amb els alumnes de 6è del curs passat sobre el bestiari romànic.

Gràcies per tot el llegat que ens deixes. TU també ets un caminaire més. Descansa en pau.

2 d'octubre del 2017

Comunicat del Consell Escolar

COMUNICAT_CONSELL_ESCOLAR.pdf

Amb l'inici del nou curs, estrenem també nova web!

Esperem que us agradi,

però sobretot que us sigui pràctica i útil!