Het team

Directie

Hallo, ik ben juf Michèle.
Ik ben de directeur van de school en probeer ervoor te zorgen, samen met het team dat onze boot de juiste koers blijft varen.
Ik heb een groot hart voor onze leerlingen en probeer iedereen elke dag nieuwe kansen te geven.
Daardoor creëren we samen een warm en hartelijk nest op de Veerboot.


De leerkrachten

Ik ben juf Katrijn, klasjuf van de Blubjes.

Blubjes

Hallo, ik ben juf Evelien, klasjuf van de Jip & Jannekes

Hallo, ik ben juf Evelien van de Schelpenklas. Kruip maar uit je schelp, want hier maken we plaats voor iedereen! Wees welkom!

Hallo ik ben juf Ellen en geef dit jaar les aan de Hartjes. We gaan in onze klas leren werken met onze handen, hoofd en ons hart. We helpen elkaar en hebben respect voor elkaar. Elk hartje zal fonkelen en groeien.

Hallo, ik ben meester Diego.
Ik geef dit jaar les in de schildpaddenklas waar we op een functionele en ervaringsgerichte manier ons voorbereiden om de stap naar het middelbaar te zetten.

Hallo, ik ben juf Ella van de Panda's. Dit schooljaar zullen we het beste van onszelf geven en er een topjaar van maken. Tot gauw.

Ik ben juf Sarah van de Zonnekids.


Ik ben juf Emma. Dit jaar sta ik terug in de Bloempjesklas! Vol energie en klaar om elkaar te ontdekken, te leren, te groeien,... gaan we van start! Daarbij maken we natuurlijk ook heel veel plezier!

Hallo, ik ben juf Hilde.
Ik begeleid de kinderen van de Kikkers tijdens hun laatste jaar/jaren op de Veerboot. We leren met en van elkaar tijdens lessen en projecten.
We bereiden ons voor op de sprong naar de middelbare school. Welkom!

Hallo, ik ben juf Delphine. Dit schooljaar zal ik de Vlinderklas doen.

Hallo, ik ben juf Rianne. Dit jaar sta ik bij de Globes!

Ik ben juf Julie. Dit jaar sta ik in de Berenklas. In deze klas word je helemaal klaar gestoomd om binnen 1 à 2 jaar de grote stap naar het middelbaar te maken.

Paramedici

Ik ben juf Stephanie, logopediste op deze school. De leerlingen die soms door woelige watertjes zwemmen voor rekenen, lezen, spreken en taal, komen bij mij.

Hallo, ik ben juf Kim en ik ben logopediste. Ik help jullie met lezen, rekenen, praten en ondersteun ook in de klas.

Hallo! Ik ben juf Elise en ben logopediste. Ik help ook in de Schelpenklas.

Ik ben juf Elize, ergotherapeut op deze school. Jullie kunnen mij zowel bij de allerkleinsten als de grote kinderen terugvinden. Kinderen prikkelen om nieuwe zaken te ontdekken of hen zelfredzaam te maken zijn belangrijke aandachtspunten. Jullie komen bij mij terecht om de fijne motoriek te oefenen zoals scheuren, knippen, plakken..., maar ook om de veters te leren strikken.

Hallo, ik ben juf Lise, psychologe op school. Kinderen komen bij mij voor een gesprekje. Dit trachten we op een creatieve, leuke manier te doen!

Hallo! Ik ben juf Julie. Op de Veerboot ben ik de orthopedagoge, een moeilijk woord hé? Samen zoeken we oplossingen voor grote en kleine moeilijkheden. Sommige kinderen komen ook wekelijks een momentje bij mij op bezoek. Op deze momenten leren we samen om sociaal sterk in de wereld te staan!

Mijn naam is Tine en ik werk als coördinator in de Veerboot. Ik sta klaar om de leerlingen en leerkrachten te helpen bij moeilijkheden of vragen.

Dag allemaal, Ik ben meester Bert en werk als pedagoog op de school. Ik werk veel samen met juf Michèle en babbel vaak met de juffen en meesters. Sommige klassen geef ik ook de Rots- en Waterlessen.

Vakleerkrachten

Dag iedereen,
Mijn naam is juf Shari. Sommige leerlingen zal ik zedenleer geven. We praten dan over verschillende onderwerpen en doen er activiteiten rond. Samen proeren we om de wereld beter te begrijpen.

Naast zedenleer zal ik ook in de klassen komen helpen. Ik kom ondersteunen bij rekenen, taal,... Ik help de andere juffen en meesters waar ze mij nodig hebben.

Hallo allemaal. Ik ben juf Evi. Ook dit jaar gaan we opnieuw op zoek naar de betekenis achter de Bijbelverhalen tijdens de lessen Godsdienst. We doen dit aan de hand van creatieve opdrachten, Godly Play, de lege stoel,...

Hey, ik ben meester Richard. We werken met onze handen en onze voeten... in de sportzaal, het atelier en de natuur! We gaan ervoor met ons lichaam en onze geest, maar ook met ons ! Tot binnenkort!!

Dag iedereen dit jaar sta ik in in voor de sportlessen op school. Ook zal ik af en toe te vinden zijn in de Kikkerklas.
Tot binnenkort!

Meester Dries


Helpende handen

Dag iedereen, ik ben juf Christa. De administratieve duizendpoot van De Veerboot.

Hallo ik ben Marleen, ik sta in de keuken van De Veerboot.

Hallo ik ben juf Catherine, ik help 's morgens en 's middags tijdens de speeltijd bij de Jip & Jannekes. Ook sta ik in voor de voor- en naschoolse opvang.

Busbegeleiders

Hallo, ik ben Carine en begeleid de kinderen op bus 114. Tot binnenkort.

Hallo mijn naam is Nancy, ik begeleid bus 115.

Hallo mijn naam is Connie, ik ben de busbegeleidster van bus 116.

Hey, ik ben Kelly en verwelkom graag iedere dag de leerlingen op bus 117.

Vacatures

Ben je leerkracht lager onderwijs? Wil je graag de meevaren op onze Veerboot?
Stuur je spontane sollicitatie (motivatiebrief en curriculum vitae) naar directie@deveerboot.be