Presentació


Els Serveis Territorials d’Ensenyament al Baix Llobregat
amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, com a capital de la comarca, juntament amb el teixit d'entitats de la comarca (el Consell de Dones, el Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Consorci de Turisme, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, la Fundació Orienta, InnoBaix, el Parc Agrari, el Campus del Baix Llobregat (Universitat Politècnica de Catalunya),  l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, la Fundació per la Conservació i Recuperació d'Animals Marins (CRAM), CMES (Col·lectiu per a un Nou Model Energètic i Social Sostenible), l'Aula de Música i Teatre de Sant Feliu de Llobregat i la Plataforma per la Llengua); volen impulsar el reconeixement dels treballs que duen a terme els alumnes de l'educació secundària postobligatòria.

Amb la intenció d’aglutinar i potenciar algunes de les iniciatives que són d’àmbit més comarcal, treballem en una proposta que reculli el que s’està fent i incorpori noves accions/idees complementàries a les ja existents. Es proposa avançar en l’objectiu d’oferir reconeixement als alumnes, docents i centres protagonistes dels projectes de recerca del batxillerat. La intenció és poder establir contactes d’enriquiment mutu a partir d’un espai compartit on els protagonistes siguin els treball de recerca i l’excel·lència educativa vinculada al teixit social i empresarial de la comarca.

Per a qualsevol dubte, suggeriment o consulta us podeu adreçar a dtbaix@xtec.cat


Promotors:Entitats col·laboradores:

 
http://innobaix.cat/
 
http://www.upc.edu/
 
http://parcs.diba.cat/web/BaixLlobregat
 
Centre d'Estudis Comarcal
 

http://cebllob.cat/
 
 
 http://www.fundacioorienta.com/index.php
 

Consorci de Turisme
 

Consell de les Dones
 

https://sites.google.com/a/xtec.cat/edurecerca/home/CRAM.jpeg
 


 
 

 Modalitat Consell de Dones
 Coeducació, participació social i política, carreres professionals de les dones , violència de gènere, nous models de lideratge, nous models de treball i models productius, usos del temps i conciliació.
 Modalitat Consell Esportiu
 Valors i esport, esport i cohesió social, salut i activitat física, hàbits saludables, dona i esport, noves tecnologies.
 Modalitat Consorci de Turisme
 Turisme a la comarca, establiments i activitats turístiques, infraestructures turístiques, recursos naturals i patrimonials, gastronomia de la comarca, manifestacions culturals i festes tradicionals.
Modalitat Centre d'Estudis
 Baix Llobregat, humanitats, patrimoni, ciències naturals, cultura , associacionisme.
 Modalitat Fundació Orienta
 Conductes disruptives, família, ús i abús de les noves tecnologies, recursos i salut mental, autonomia i sobreprotecció del menor, gestió d'emocions, vivències traumàtiques.
 Modalitat Innobaix
 Emprenedoria, idees innovadores, estudi de mercat, organització i model de negoci, pla de viabilitat.
 Modalitat Parc Agrari
 Agricultura, ramaderia, medi natural en un context agrari, i espais agraris periubans.
 Modalitat UPC
 Aerospacial, aeronàutica, fotònica, sistemes biològics, ciències experimentals, matemàtiques, tecnologies de la informació i la comunicació.
 Modalitat Arxiu Comarcal
 Agricultura, arxius, art, arquitectura, associacionisme, Baix Llobregat, demografia històrica, dones, eleccions, fonts primàries, geografia, indústria, història (bàsicament segles XIX i XX), història de l’art, història de la ciència i de la tècnica, medi ambient, premsa local i comarcal, política, toponímia.
 Modalitat CRAM
 Biologia marina, ecologia marina, medi ambient, conservació, sensibilització ambiental.
 Modalitat Aula de Música i Teatre
 Cultura, educació, inclusivitat, arts escèniques, música, pintura, Il·lustració, literatura, creativitat, expressió corporal i artística, pedagogia de les arts.
 Modalitat Fet a Sant Feliu
 Periodisme, comunicació, llibertat d'expressió, entorn digital, reporterisme.
 Modalitat Plataforma per la Llengua
 Llengua i literatura catalanes en relació a la comarca del Baix Llobregat.
 Modalitat CMES
 Transició energètica, energies renovables, sostenibilitat.