Start‎ > ‎

Ouderraad

Enthousiaste ouders gevraagd…

Ben je geïnteresseerd in wat er zoal op school gebeurt? Wil je zelf meehelpen aan de verdere uitbouw van een goede relatie tussen ouders en leerkrachten? Zie je de mogelijkheid om tijd te besteden aan opbouwend en positief werk voor de verdere ontwikkeling van onze-kleuter- en basisschool?

Dan ben je de geschikte persoon voor de ouderraad!

Elk jaar zijn we op zoek naar mensen die zin hebben om, samen met ons, de school tot een thuis te maken voor onze kinderen. In samenspraak met de directie en leerkrachten, organiseren we allerhande activiteiten die zorgen voor extra werkmiddelen. 
Zo komen we bijvoorbeeld ieder jaar opnieuw tussen in het Tutti Frutti-project, maken we het de Sint iets makkelijker om de weg naar onze school te vinden en dragen we graag een steentje bij, bij het organiseren van recepties en feestjes op school (eerste communie, afscheid zesde leerjaar,…). 
De financiële middelen die nodig zijn om dit allemaal te bekostigen worden vooral gehaald uit het schoolfeest (eind mei) dat ieder jaar met de directie en de leerkrachten door de ouderraad georganiseerd wordt.

Maar naast dit alles is de ouderraad vooral een geëngageerde groep mensen waarmee het leuk samenwerken is en die via open dialoog met de school en de ouders, actief betrokken is bij het schoolleven en steun verleent aan alle mogelijke projecten ter bevordering van de uitstraling van onze school.

Voel je je aangesproken? Kom dan bij de ouderraad!

Dit hoeft daarom niet als vast lid te zijn. Ook losse medewerkers die af en toe een handje kunnen helpen bij onze activiteiten, zijn meer dan welkom. 

Neem dan contact op met Liesbet Beddeleem of Constantijn Van Cauwenberge, voorzitters van de ouderraad (e-mail: orsaobasis@yahoo.com).