Vrije Basisschool Sint-Andreas Stene

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN

U kunt vanaf nu digitaal inschrijven voor schooljaar 2021-2022 via de volgende link:

Fijne

vakantie!


Openklasdag


We zien jullie graag terug op onze openklasdag op 31 augustus van 14u - 17u!

Tot dan!

De JBC-etalage


We kregen als school de kans om de etalage van de JBC onder handen te nemen. De hele school werkte hieraan mee. Het werd dan ook echt een pareltje! Ga zeker ook zelf eens een kijkje nemen! Het is nog mooier dan op foto'!

De kracht van samen leren in het groen!


Willen jullie ook naar een leuk, zorgzame school die midden in de groene rand van Oostende ligt? Kom dan gerust een kijkje nemen!

Nieuwe leerlingen kunnen inschrijven vanaf 20 april. Wil je graag een persoonlijke rondleiding? Neem dan gerust contact op met de directie!

Hopelijk tot snel!

Vergeet zeker geen kijkje te nemen in ons fotoalbum en onze *trots*-pagina. Hier krijg je meteen een overzicht over de dingen waar wij heel trots op zijn bij ons op school!

Snel praktische info nodig? Klik even door naar Info - Goed om weten

Op zoek naar de vrije dagen? Klik even door naar info - overzicht van de vrije dagen .

Ouderraad

Heb je zelf suggesties voor de ouderraad, neem een kijkje bij het tabblad "ouderraad", daar kan je je voorstellen, tips, ... achterlaten.

Samen groener

Gebruik een herbruikbare drinkfles, een koekendoos in plaats van een individueel verpakt koekje en een brooddoos in plaats van zilverpapier.

Zo gaan we samen voor groener!

Nu het 's morgens later licht wordt en 's avonds langer donker is het belangrijk om zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom moedigen we onze leerlingen aan om hun Fluo-jas te dragen. Ze kunnen elke dag dat ze op tijd op school zijn en hun fluojas dragen een sticker verdienen. Met een volle spaarkaart kunnen ze gratis naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

Het is weer dubbele-puntenmaand!


Breng die gebruikte batterijen maar binnen op school! We krijgen deze maand weer dubbele punten. Als we snel zijn, krijgen we zelf driedubbele punten dus ga zeker nog eens op zoek in kasten en op zolder.

www.zeebries.net

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap '9 beaufort'.

Directrice Ingrid Vanderschaeghe is momenteel afwezig wegens ziekte. Zij wordt vervangen door juf Julie De Pauw . Je kan juf Julie altijd bereiken op het nummer van de school (059 427 527) of op het mailadres directie@saobasis.be .