Vrije Basisschool Sint-Andreas Stene

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

We springen erin!

Met de uitdagingen van MOEV wonnen we al enkele mooie prijzen zoals deze hippe springsticker! We zijn dan ook een SPORTACTIEVE school!! De kleuterklassen werden beloond met handjes en voetjes. Deze worden zo snel mogelijk geplakt zodat de kleuters ook een extra bewegingsmomentje hebben. Deze periode hebben we met de nieuwe uitdaging ook jullie hulp nodig! Tot aan de krokusvakantie doen verschillende klassen mee met de uitdaging "eet gezond met de snoepjes van de natuur in je mond". Hopelijk vallen we met deze actie ook weer in de prijzen.

Conz tekent Jomme


Ons Andreas-mannetje wordt al jaren getekend door de striptekenaar Conz. Hij is de papa van 1 van onze leerlingen. Nu brengt hij ook een hedendaagse versie uit van Jommeke - De Haaienrots. Bij *trots* kan je fragment van Focus WTV bekijken.

In onze klas draag iedereen zijn fluojas!

Hoewel de dagen stilletjes aan weer wat langer worden, is het toch belangrijk om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom willen we nog eens een extra oproep doen dat alle kinderen van de school hun fluojas dragen. Je kan hiermee punten sparen en ook in de klas worden er op de klasposter punten gespaard. Hiermee kunnen er ook leuke prijzen gewonnen worden. Maar dan moet natuurlijk wel iedereen zijn fluojas aandoen!

Zagen jullie Veilige Viktor al aan het zebrapad staan? Hij wil auto's en fietsers er nog eens aan herinneren dat ze aan een schoolomgeving komen en trager moeten zijn.


Samen voor een veilige schoolomgeving!

INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN

U kunt vanaf nu digitaal inschrijven voor schooljaar 2020-2021 via de volgende link:

BEDANKT!

We haalden een enorm aantal gebruikte batterijen op de voorbije 2 maanden! Bedankt! Blijf gerust je batterijen naar school brengen. Ook doorheen het jaar krijgen we hier punten voor dat we kunnen inruilen voor materiaal.

Dankjewel!

Snel praktische info nodig? Klik even door naar Info - Goed om weten

Op zoek naar de vrije dagen? Klik even door naar info - overzicht van de vrije dagen .

Ouderraad

Heb je zelf suggesties voor de ouderraad, neem een kijkje bij het tabblad "ouderraad", daar kan je je voorstellen, tips, ... achterlaten.

Samen groener

Gebruik een herbruikbare drinkfles, een koekendoos in plaats van een individueel verpakt koekje en een brooddoos in plaats van zilverpapier.

Zo gaan we samen voor groener!

Nu het 's morgens later licht wordt en 's avonds langer donker is het belangrijk om zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom moedigen we onze leerlingen aan om hun Fluo-jas te dragen. Ze kunnen elke dag dat ze op tijd op school zijn en hun fluojas dragen een sticker verdienen. Met een volle spaarkaart kunnen ze gratis naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

www.zeebries.net

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap '9 beaufort'.

Directrice Ingrid Vanderschaeghe is momenteel afwezig wegens ziekte. Zij wordt vervangen door juf Julie De Pauw . Je kan juf Julie altijd bereiken op het nummer van de school (059 427 527) of op het mailadres directie@saobasis.be .