Vrije Basisschool Sint-Andreas Stene

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Je kan je opnieuw kind inschrijven voor de studie en de opvang in november en december via de pagina "studie en opvang".

Sportkoffer van stad Oostende

Dankzij onze turnleerkrachten en de inzet van alle leerlingen op de dag van de sportclub, kregen we van stad Oostende een heuse sportkoffer cadeau. Deze zal goed gebruikt kunnen worden!!

INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN

U kunt vanaf nu digitaal inschrijven voor schooljaar 2020-2021 via de volgende link:

Steun onze school zonder 1 euro extra uit te geven!


Via Trooper en Bebat kunnen wij als school extra budget inzamelen zonder dat daar 1 euro extra voor wordt uitgegeven. Koop je iets online? Surf dan even naar www.trooper.be en zoek naar onze school (zoek: saobasis, dan kom je meteen juist terecht), klik zo verder naar de webwinkel van je keuze en wij krijgen als school een percentje van jouw gespendeerde budget zonder dat het jou iets extra kost.

Breng ook zeker je lege batterijen binnen. Ook hier krijgen we punten voor die we kunnen inruilen voor extra materiaal.

BEDANKT!

We haalden een enorm aantal gebruikte batterijen op de voorbije 2 maanden! Bedankt! Blijf gerust je batterijen naar school brengen. Ook doorheen het jaar krijgen we hier punten voor dat we kunnen inruilen voor materiaal.

Dankjewel!

Directrice Ingrid Vanderschaeghe is momenteel afwezig wegens ziekte. Zij wordt vervangen door juf Julie De Pauw . Je kan juf Julie altijd bereiken op het nummer van de school (059 427 527) of op het mailadres directie@saobasis.be .

Snel praktische info nodig? Klik even door naar Info - Goed om weten

Op zoek naar de vrije dagen? Klik even door naar info - overzicht van de vrije dagen .

Ouderraad

Heb je zelf suggesties voor de ouderraad, neem een kijkje bij het tabblad "ouderraad", daar kan je je voorstellen, tips, ... achterlaten.

Samen groener

Gebruik een herbruikbare drinkfles, een koekendoos in plaats van een individueel verpakt koekje en een brooddoos in plaats van zilverpapier.

Zo gaan we samen voor groener!

Nu het 's morgens later licht wordt en 's avonds langer donker is het belangrijk om zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom moedigen we onze leerlingen aan om hun Fluo-jas te dragen. Ze kunnen elke dag dat ze op tijd op school zijn en hun fluojas dragen een sticker verdienen. Met een volle spaarkaart kunnen ze gratis naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

www.zeebries.net

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap '9 beaufort'.