Vrije Basisschool Sint-Andreas Stene

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Een dikke Bebat-Merci


Ondertussen is de Bebat-actie al even afgelopen maar we hebben dankzij jullie inzet 3 nieuwe time timers kunnen aankopen en een koffer met daarin 16 nieuwe degelijke kompassen. Heel hard bedank! En breng gerust je lege batterijen nog binnen in onze groene Bebat-ton! We kunnen het hele jaar door sparen.

Dankjewel om juist te parkeren!


We merken dat er heel wat ouders op de correcte manier parkeren aan onze school, waarvoor onze grote dank! Door op de juiste plaatsen de auto te parkeren worden er geen onveilige situaties gecreëerd en kan iedereen op een veilige manier naar de schoolpoort wandelen.

Toch blijven er jammer genoeg ouders parkeren / stationeren op plaatsen waar het echt niet kan en waar dit ook duidelijk aangegeven staat. Daarom willen we met aandrang nog eens vragen dat iedereen zorgt dat alle kinderen van onze school op een veilige manier aan de schoolpoort raken. Alvast heel hard bedankt en samen houden we het veilig!

weer een MOEV-uitdaging geslaagd!


Hier vinden jullie een filmpje terug van onze uitdaging: eet gezond met de snoepjes van de natuur in je mond!


Zoals jullie zien, zijn we met glans geslaagd!

Dankjewel juf Julie voor de lekkere havermoutkoekjes als beloning!

In onze klas draag iedereen zijn fluojas!

Hoewel de dagen stilletjes aan weer wat langer worden, is het toch belangrijk om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom willen we nog eens een extra oproep doen dat alle kinderen van de school hun fluojas dragen. Je kan hiermee punten sparen en ook in de klas worden er op de klasposter punten gespaard. Hiermee kunnen er ook leuke prijzen gewonnen worden. Maar dan moet natuurlijk wel iedereen zijn fluojas aandoen!

Zagen jullie Veilige Viktor al aan het zebrapad staan? Hij wil auto's en fietsers er nog eens aan herinneren dat ze aan een schoolomgeving komen en trager moeten zijn.


Samen voor een veilige schoolomgeving!

INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN

U kunt vanaf nu digitaal inschrijven voor schooljaar 2020-2021 via de volgende link:

BEDANKT!

We haalden een enorm aantal gebruikte batterijen op de voorbije 2 maanden! Bedankt! Blijf gerust je batterijen naar school brengen. Ook doorheen het jaar krijgen we hier punten voor dat we kunnen inruilen voor materiaal.

Dankjewel!

Snel praktische info nodig? Klik even door naar Info - Goed om weten

Op zoek naar de vrije dagen? Klik even door naar info - overzicht van de vrije dagen .

Ouderraad

Heb je zelf suggesties voor de ouderraad, neem een kijkje bij het tabblad "ouderraad", daar kan je je voorstellen, tips, ... achterlaten.

Samen groener

Gebruik een herbruikbare drinkfles, een koekendoos in plaats van een individueel verpakt koekje en een brooddoos in plaats van zilverpapier.

Zo gaan we samen voor groener!

Nu het 's morgens later licht wordt en 's avonds langer donker is het belangrijk om zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom moedigen we onze leerlingen aan om hun Fluo-jas te dragen. Ze kunnen elke dag dat ze op tijd op school zijn en hun fluojas dragen een sticker verdienen. Met een volle spaarkaart kunnen ze gratis naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

www.zeebries.net

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap '9 beaufort'.

Directrice Ingrid Vanderschaeghe is momenteel afwezig wegens ziekte. Zij wordt vervangen door juf Julie De Pauw . Je kan juf Julie altijd bereiken op het nummer van de school (059 427 527) of op het mailadres directie@saobasis.be .