Vrije Basisschool Sint-Andreas Stene

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN

U kunt vanaf nu digitaal inschrijven voor schooljaar 2020-2021 via de volgende link:

Bedankt! Maar het is nog niet gedaan!

We verzamelden samen al meer dan 150kg aan batterijen in de maand september! Hiervoor kregen we 404 punten die we kunnen omruilen voor waardebonnen om schoolmateriaal aan te kopen. Heel hard bedankt hiervoor! Maar de dubbele punten-actie loopt nog tot eind oktober dus je mag gerust nog altijd batterijen mee naar school brengen.

Vorig schooljaar kochten we met de opbrengst van de bebat-actie de nieuwe geluidsinstallatie die we gebruiken in de zaal of op de speelplaats.


ps. denk ook bij al je online aankopen aan onze trooper-pagina.

Steun onze school zonder 1 euro extra uit te geven!


Via Trooper en Bebat kunnen wij als school extra budget inzamelen zonder dat daar 1 euro extra voor wordt uitgegeven. Koop je iets online? Surf dan even naar www.trooper.be en zoek naar onze school, klik zo verder naar de webwinkel van je keuze en wij krijgen als school een percentje van jouw gespendeerde budget zonder dat het jou iets extra kost.

Breng ook zeker je lege batterijen binnen. Tot eind oktober levert dit ons dubbele punten op. Deze punten kunnen we dan investeren in speelgoedmateriaal voor de speelplaats of in de klassen. Zeker doen dus!!

TIJDELIJK DUBBELE PUNTEN !!

We sparen al het hele jaar door batterijen op school maar tot en met eind oktober krijgen we dubbele punten voor alle ingezamelde batterijen. Ga dus nog eens extra goed op zoek en breng ze zo snel mogelijk mee naar school!

Dankjewel!

Directrice Ingrid Vanderschaeghe is momenteel afwezig wegens ziekte. Zij wordt vervangen door juf Julie De Pauw . Je kan juf Julie altijd bereiken op het nummer van de school (059 427 527) of op het mailadres directie@saobasis.be .

Snel praktische info nodig? Klik even door naar Info - Goed om weten

Op zoek naar de vrije dagen? Klik even door naar info - overzicht van de vrije dagen .

Ouderraad

Heb je zelf suggesties voor de ouderraad, neem een kijkje bij het tabblad "ouderraad", daar kan je je voorstellen, tips, ... achterlaten.

Samen groener

Gebruik een herbruikbare drinkfles, een koekendoos in plaats van een individueel verpakt koekje en een brooddoos in plaats van zilverpapier.

Zo gaan we samen voor groener!

Nu het 's morgens later licht wordt en 's avonds langer donker is het belangrijk om zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom moedigen we onze leerlingen aan om hun Fluo-jas te dragen. Ze kunnen elke dag dat ze op tijd op school zijn en hun fluojas dragen een sticker verdienen. Met een volle spaarkaart kunnen ze gratis naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

www.zeebries.net

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap '9 beaufort'.