Vrije Basisschool Sint-Andreas Stene

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN

U kunt vanaf nu digitaal inschrijven voor schooljaar 2020-2021 via de volgende link:

Fijne vakantie!


De school is momenteel gesloten.

Vanaf 21 augustus zijn we terug open van 9u- 16u!

Tot gauw!

Directrice Ingrid Vanderschaeghe is momenteel afwezig wegens ziekte. Zij wordt vervangen door juf Julie De Pauw (L2). Je kan juf Julie altijd bereiken op het nummer van de school (059 427 527) of op het mailadres directie@saobasis.be . Juf Jana die al zorg gaf in het 2e leerjaar, wordt gedurende de hele periode klastitularis in het 2e leerjaar. Mochten er vragen zijn, aarzel niet om contact op te nemen met de school.

De vorige brieven vind je altijd terug onder info - brieven aan ouders

TIJDELIJK DUBBELE PUNTEN !!

We sparen al het hele jaar door batterijen op school maar tot en met 22 maart krijgen we dubbele punten voor alle ingezamelde batterijen. Ga dus nog eens extra goed op zoek en breng ze zo snel mogelijk mee naar school!

Dankjewel!

Snel praktische info nodig? Klik even door naar Info - Goed om weten

Op zoek naar de vrije dagen? Klik even door naar info - overzicht van de vrije dagen .

Ouderraad

Heb je zelf suggesties voor de ouderraad, neem een kijkje bij het tabblad "ouderraad", daar kan je je voorstellen, tips, ... achterlaten.

Samen groener

Gebruik een herbruikbare drinkfles, een koekendoos in plaats van een individueel verpakt koekje en een brooddoos in plaats van zilverpapier.

Zo gaan we samen voor groener!

Nu het 's morgens later licht wordt en 's avonds langer donker is het belangrijk om zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom moedigen we onze leerlingen aan om hun Fluo-jas te dragen. Ze kunnen elke dag dat ze op tijd op school zijn en hun fluojas dragen een sticker verdienen. Met een volle spaarkaart kunnen ze gratis naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

Jaarthema

- Vaar met ons mee -