Vrije Basisschool Sint-Andreas Stene

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN

U kunt vanaf nu digitaal inschrijven voor schooljaar 2021-2022 via de volgende link:


Of bel voor een afspraak naar 059 427 527 of mail naar info@saobasis.be

Onze eerst week terug op school sloten we af met een écht topmomentje! Op de speelplaats openden we samen ons jaarthema 'Andreas op wieltjes'!

Vergeet zeker geen kijkje te nemen in ons fotoalbum en onze *trots*-pagina. Hier krijg je meteen een overzicht over de dingen waar wij heel trots op zijn bij ons op school!

Snel praktische info nodig? Klik even door naar Info - Goed om weten

Op zoek naar de vrije dagen? Klik even door naar info - overzicht van de vrije dagen .

Ouderraad

Heb je zelf suggesties voor de ouderraad, neem een kijkje bij het tabblad "ouderraad", daar kan je je voorstellen, tips, ... achterlaten.

Samen groener

Gebruik een herbruikbare drinkfles, een koekendoos in plaats van een individueel verpakt koekje en een brooddoos in plaats van zilverpapier.

Zo gaan we samen voor groener!

Nu het 's morgens later licht wordt en 's avonds langer donker is het belangrijk om zichtbaar te zijn in het verkeer. Daarom moedigen we onze leerlingen aan om hun Fluo-jas te dragen. Ze kunnen elke dag dat ze op tijd op school zijn en hun fluojas dragen een sticker verdienen. Met een volle spaarkaart kunnen ze gratis naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael.

Het is weer dubbele-puntenmaand!


Breng die gebruikte batterijen maar binnen op school! We krijgen deze maand weer dubbele punten. Als we snel zijn, krijgen we zelf driedubbele punten dus ga zeker nog eens op zoek in kasten en op zolder.

www.zeebries.net

Onze school maakt deel uit van de scholengemeenschap '9 beaufort'.

Directrice Ingrid Vanderschaeghe is momenteel afwezig wegens ziekte. Zij wordt vervangen door juf Julie De Pauw . Je kan juf Julie altijd bereiken op het nummer van de school (059 427 527) of op het mailadres directie@saobasis.be .