RMC

Regelmatigheidscriterium

Dit criterium telt geen stappen of kilometers die je hebt afgemaald. Geen tijden, snelheid of aankomstpositie in onze einduitslag. We houden ook geen rekening met verbrande calorieën, het aantal liters zweet of douche water die hiermee gemoeid is...Het RMC is een criterium dat loopt van 1 januari tot en met 31 december waarbij onze leden in 2 klassementen (dames en heren) zoveel mogelijk punten trachten te behalen. 

Hoe worden punten dan toegekend ?

Er komt hoogstens één prestatie per dag in aanmerking en hoogstens drie per week. 

•    Training jogger of wandelaar op woensdag- en zondag-trainingen: 4 punten

•    Wedstrijden (behalve de Fura 10 Miles, Fura 10K & Shortcut): 4 punten

•    Medewerker Fura 10 Miles & Shortcut, deelnemer clubuitstap: 10 punten

(*)    Medewerkers zijn beschikbaar voor de gehele duur van de organisatie.

Alle wedstrijden in binnen- en buitenland komen in aanmerking. Het behalen van minimum 165 punten (120 punten voor de jongeren) geeft recht op een prijs in natura die wordt uitgereikt op de algemene vergadering. Het behalen van 330 punten verleent de eretitel "gouden Furaloper"

Meedoen is eenvoudig:

Iedere loper vult zijn trainingen en wedstrijden (en wedstrijduitslagen) in via de onderstaande fiches (digitaal of handmatig, zie hieronder). Bij het overmaken moet je zeker vermelding van naam, voornaam voorzien. Deze fiches dien je bij voorkeur regelmatig in om verwerkt te worden.

Dat kan

ofwel per e-mail aan sportsecretaris@furalopers.be via de RMC jaarfiche (cfr. Excel bestand jaarfiche)

ofwel in de handmatige versie (cfr. 2 pdf bestanden punten en wedstrijden) die je persoonlijk afgeeft aan Patrick Vanderhoeven of aan een ander bestuurslid.

Wanneer je op regelmatige basis de maandpunten, of begin december alle punten van januari tot en met november binnen levert, dan ben je zeker dat deze al tijdig kunnen verwerkt worden. De punten van december dienen dan in de eerste week van januari nog te worden ingeleverd. Na 10 januari kunnen we ze niet meer verwerken aangezien we tijdig de aandenkens voor de Regelmatige Furalopers en de Gouden Furalopers moeten kunnen bestellen. 

Opgelet, deze webpagina is slecht een beknopte uitleg, het volledige RMC reglement vind je hieronder.

Reglement RMC 1.pdf

Download hieronder nog het excel puntenblad om zoals ieder jaar je punten in te geven aan onze Sportsecretaris. Zo kom je met genoeg punten ook terecht in het jaarlijkse Fura-clubklassement. 

RMC Jaarfiche 2024.xlsx