DESENVOLUPAMENT

9. Visualitzeu aquests vídeos



10. Penseu: quina estructura té una entrevista? Quines parts té? Quins tipus de preguntes fa?

11-Consensueu : Poseu en comú les vostres deduccions amb la resta de grups.

12.Escriu al teu portafoli l'entrevista que faràs a una persona gran sobre la seva experiència en fenòmens meteorològics extraordinaris. Un cop feta enregistra-la i transcriu-la.


13.Investigueu on hi ha tornados, quina zona geogràfica (relleu, orografia...i quines condicions climàtiques (temperatura,humitat i pressió atmosfèrica) . Redacteu-ho a grans trets.

14. Saps què és una rúbrica? Creem junts la rúbrica de l'exposició

.

15-Grup d'experts: Cada grup té assignada una variable meteorològica. Busca informació sobre aquesta variable (què és, com es mesura, unitats de mesura, instruments de mesura, històirc ...) i recolliu dades de l'estació meteorològica de l'institut durant una setmana. També podeu consultar les dades de la pàgina web:www.meteopirineu.com . Contrasteu-les amb dades de zones sensibles a tenir tornados. Organitzeu la informació de manera que en pogueu fer una exposició oral a la resta de classe (Power point, Prezi, Infografia...) un cop fet pengeu l'arxiu a la vostra carpeta del Drive

16. Parada i stop: abans de continuar parem màquines i revisem la feina feta. En En el següent link enllaç trobareu una graella per saber si esteu al dia. Copieu l'activitat , enganxeu-la al vostre portafoli digital i realitzeu-la. Recordeu que sempre podeu demanar ajuda. Un cop fet imprimiu-la per poder-la penjar al plafó de la classe

17. Exposició oral del grup d'experts.

18. Elaboració del producte final que heu ideat a l'activitat 7 de la fase inicial. Aquest que ha d'incloure conclusions i /o part de l'entrevista, coneixements adquirits i la validació de la hipòtesi (activitat 5 de la fase incial, recorda tenir molt present a quin públic va adreçada la vostra exposició oral). Aquesta activitat s'avaluarà a la fase final amb la rúbrica consensuada en l'activitat 14)