XARXA ENTITATS PAÍS VALENCIÀ

INSCRIPCIONS FORMACIÓ AMB LA XARXA

EL BLOG DE LA XARXA

QUI SOM I QUÈ FEM?

La XEPV com a federació d’associacions cíviques i ciutadanes, vol ser una ferramenta útil i “independent” per al teixit associatiu valencià, oferint recursos i posant en contacte les diferents entitats arreu del país.

+info

què fem?

Solucions per a associacions: formació, assessorament, organització d'esdeveniments, pensament, recursos, creativitat, soluicons audiovisuals, visibilitat, coworking social, espais de debat, publicacions divulgatives...

fent xarxa ho canviarem tot

Amb l'arribada de la revolució d'Internet el món associatiu ha canviat. Per una banca tenim ferramentes de comunicació més eficaces i barates que mai però per altra el món virtual ha reduït el contacte interpersonal en la lluita de les causes socials. El repte associatiu és recuperar eixe contacte entre persones i entre grups de persones. Dir la teua en la xarxa d'Internet no té l'efecte que ens havíem imaginat. A la xarxa d'Internet les opinions es perden en un corrent continu de pensaments breus, vinculats amb el curt termini i dominats per agendes emotives i de vegades viscerals. El pensament col·lectiu no troba mai un reflex les xarxes socials. En canvi el moviment associatiu és, ara i sempre, l'espai de serenitat necessari per produir pensaments i canvis a llarg termini.

Necessitem unir les persones en associacions i unir les associacions en federacions o altres formes d'integració social i sinèrgia productiva. Per això, des de la Xarxa posem en marxa un servei d'assessorament per a unir el moviment ciutadà i teixir xarxes reals i ciutadanes.

teixir: el superpoder que totes les persones tenim

Els canvis profunds han vingut a partir de la unió d'unes poques persones que han trobat un camí comú. Poc a poc han trobat la complicitat de més persones. Les xarxes virtuals poden ajudar a teixir una xarxa cívica però la realitat és que els projectes reals demanen ajuntar persones.

més comunicats que mai

i menys units que mai

La nova societat en xarxa ens demana acceptar el repte de continuar junts. Però continuar units no implica només estar molt comunicats. Ens podem comunicar amb més mitjans que mai però necessitem estar junts i units més que mai.

convenis de col·laboració

El conveni de col·laboració entre dos entitats permet establir una relació estable i formalitzada per a aconseguir objectius més ambiciosos i possibles. + info

federacions d'associacions

En un món cada vegada més individualista i amb menys llaços d'unió fer xarxa també és unir els grups existents i consolidats. La tecnologia ens aïlla o ens pot ajudar a estar més a prop.

Unir associacions en federacions és una de les possilitats més efectives de col·laboració perquè permet obtindre una major visibilitat, legitimitat i eficàcia en la gestió dels recursos.

+info

ENTITATS ADHERIDES A LA XARXA D'ENTITATS