Netwerkcafé Amsterdam

Netwerkcafé Amsterdam / Online workshop woensdag 4 november 2020 14:00-15:00

Heb jij wel eens het gevoel dat je bent vastgelopen, dat je niet meer weet welke kant je op moet, dat niemand meer op je zit te wachten? Dat is een gevoel dat Yvonne Ypma herkent uit haar eigen leven. Negen jaar geleden kwam zij door een zwaar ongeluk aan de zijlijn te staan. Haar was gezegd daar maar mee te'dealen'. Maar dat was niet wat zij wilde.

Hoe ze de regie over haar eigen leven herpakte, hoe ze het voor elkaar heeft gekregen om ondanks haar hersenbeschadiging een opleiding tot counseller en coach te volgen, dat hoor jij in deze workshop. Yvonne laat je op actieve wijze kennismaken met het recept dat haar heeft geholpen om het vertrouwen in zichzelf terug te vinden en te kiezen voor een richting waar ze blij van wordt. Een recept waar jij je voordeel mee kunt doen.

Aan het eind van deze workshop weet jij waar jouw kernwaarden en de bron voor jouw levenslust liggen. Je snapt hoe je van daaruit gemakkelijker zelf de keuze kunt maken waar jij naartoe wilt. En je begrijpt beter hoe je de discipline kunt opbrengen om daar dan ook voor in actie te komen.

De workshop vindt plaats in Zoom Meetings. Test vooraf dat je camera, microfoon en geluid werken en schakel deze in tijdens de workshop. Dit is een interactieve workshop. Daarom kun je alleen meedoen met je eigen naam en je camera ingeschakeld.

Vissersdochter en doorzetster Yvonne Ypma laveerde in haar werkzame leven tussen haar verlangen om met mensen bezig te zijn en de lokroep van het water. Ze was onder meer kapster in haar eigen zaak, scheepskok, alleenstaande moeder, brugwachter en jongerenwerker. Haar nieuwste stap is de opleiding aan de Academie voor Coaching & Counselling, die haar inspireerde om deze workshop te geven.


Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Amsterdam? Stuur ons een bericht

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Over Netwerkcafé Amsterdam

Netwerkcafé Amsterdam startte in 2015. We organiseren met een groep bevlogen vrijwilligers twee keer per maand een bijeenkomst voor zo'n 100 deelnemers met workshops voor ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, praktische en ondernemende vaardigheden, en met geleide netwerkontmoetingen, ook met werkgevers en opleiders.

Speciaal bedoeld voor vijftigplussers die weer aan de slag willen in een baan, als zelfstandige of door het starten van een bedrijf.

Vaste plaats van samenkomst zijn Post Oost (Amsterdam Oost, eerste woensdagmiddag van de maand) en De Nieuwe Poort (Amsterdam Zuidas, derde maandagmiddag van de maand).

Met en voor onze doelgroep organiseren we daarnaast speciale acties, debat en andere evenementen, zoals de actie Voet tussen de deur, Het Grote Vijftigplus Debat 2017 en Het Grote Vijftigplus Debat 2018.

Contact

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafeamsterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Amsterdam? Stuur ons een bericht