Netwerkcafé Amsterdam

De digitale revolutie van de afgelopen tien jaar doet zijn werk: internet, sociale media, smartphones en tablet hebben niet alleen grote invloed op maatschappelijke ontwikkelingen en economie, maar ook op het gedrag van consumenten, organisaties en werknemers.

Als je als vijftigplusser deze veranderingen volgt en kunt ‘omarmen’, liggen er ook voor jou kansen!

Wil je je kennis over de digitale wereld updaten, zelf aan de slag én wil je je ervaring en expertise met anderen delen? Kom dan naar Netwerkcafé Amsterdam aan de Zuidas. Zie programma hieronder.

  • Maandagmiddag 20 mei. Inloop 13:00, start 13:30, einde 17:00 uur.
  • De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam.
  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee met pin afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Amsterdam? Stuur ons een bericht

Op de dag van de arbeid krijg je bij Netwerkcafé Amsterdam de kans om op een andere manier te kijken naar jezelf, je verhaal anders te vertellen en op een ander manier te denken over werk en het vinden van nieuw werk. Je kunt kiezen uit vijf verschillende workshops.

  • Woensdagmiddag 1 mei 2019. Inloop 14:00, start 14:30, einde 17:45 uur.
  • Post Oost, Wijttenbachstraat 36hs, 1093 JC Amsterdam
  • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee ook gratis, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Over Netwerkcafé Amsterdam

Netwerkcafé Amsterdam startte in 2015. We organiseren met een groep bevlogen vrijwilligers twee keer per maand een bijeenkomst voor zo'n 100 deelnemers met workshops voor ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, praktische en ondernemende vaardigheden, en met geleide netwerkontmoetingen, ook met werkgevers en opleiders.

Speciaal bedoeld voor vijftigplussers die weer aan de slag willen in een baan, als zelfstandige of door het starten van een bedrijf.

Vaste plaats van samenkomst zijn Post Oost (Amsterdam Oost, eerste woensdagmiddag van de maand) en De Nieuwe Poort (Amsterdam Zuidas, derde maandagmiddag van de maand).

Met en voor onze doelgroep organiseren we daarnaast speciale acties, debat en andere evenementen, zoals de actie Voet tussen de deur, Het Grote Vijftigplus Debat 2017 en Het Grote Vijftigplus Debat 2018.

Contact

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Amsterdam is een activiteit van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984, werkenvoorelkaar.nl, werkenvoorelkaar@gmail.com, 020-6755355.

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Zin om mee te helpen met de organisatie van Netwerkcafé Amsterdam? Stuur ons een bericht