Netwerkcafés

Overzicht eerstvolgende evenementen

Netwerken en workshops met zo'n 100 mensen

Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, wil je nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap? Dan nodigen we je graag uit voor een van onze maandelijkse Netwerkcafés.

Daar kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren deze maandelijkse Netwerkcafés met telkens een aantal boeiende workshops en honderd deelnemers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven.

Hieronder zie je een overzicht van de eerstvolgende bijeenkomsten.

Toegang is gratis.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

We horen het vaak genoeg: er hebben heel veel sollicitanten gereageerd. Je moet dus een beetje opvallen, maar op een manier waar jij je goed bij voelt. Hoe pak je dat aan? Waarmee maak jij de juiste indruk? En hoe kun jij je netwerk inzetten?

Wil je je hierover laten inspireren én wil je ervaring en kennis met anderen delen, kom dan naar deze bijeenkomst van Netwerkcafé Alkmaar.

Tijdens de inloop en in de pauze kun je je LinkedIn-profiel laten checken.

 • Vrijdagochtend 19 april 2019. Inloop 8:30, start 9:00, einde 12:30 uur.
 • Wijkcentrum Overdie, Van Maerlantstraat 8-10, 1813 BH Alkmaar
 • Kosten: deelname is gratis, koffie en thee contant afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Als ik later groot ben … Nu is later en jij bent op zoek naar een nieuwe baan. Laat jij in gesprekken met werkgevers en recruiters jouw talenten goed tot hun recht komen? En zet je doelgericht je online communicatie in? Hoe sla jij Munt uit je talent?

Woensdagmiddag 24 april kun je aan de slag in een evenement vol innovatieve interactie tijdens workshops, speedconsults met experts, netwerken en informele ontmoetingen met werkgevers en recruiters. Wie weet ontmoet jij je toekomstige werkgever of krijg je een waardevol netwerkcontact.

 • Woensdagmiddag 24 april 2019, inloop 12:30, start 13:00, einde 16:20
 • Muntgebouw, Leidseweg 90, 3531 BG Utrecht
 • Kosten: Netwerkcafé Utrecht wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. Consumpties contant afrekenen. We stellen een vrijwillige bijdrage in de kosten op prijs.

Communicatie met een nieuwe werkgever of opdrachtgever begint al op het moment dat je de auto uitstapt of het bedrijf binnen loopt. Wat is de eerste indruk die je maakt bij de receptie of tijdens de eerste ontmoeting. Het draait niet alleen om wat je zegt en hoe je iets zegt maar ook om je lichaamstaal.

In 6 workshops leer je dinsdagochtend 30 april 2019 bij Netwerkcafé Hoorn op een speelse manier meer over communiceren: hoe ga ik om met onverwachte situaties, hoe kan ik het talent gebruiken dat in mij zit om te gaan doen wat ik graag wilt doen en wat is het belang is van verbeelden, geloven en uiten in het realiseren van mijn doel?

 • Dinsdagochtend 30 april 2019. Inloop vanaf 09:00, start 09:25, einde 12:50 uur.
 • Wijkcentrum De Zaagtand, Sint Elroystraat 106, 1624 VW Hoorn. Goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Vanaf station Hoorn 15 minuten lopen, of met bus 412, 132 of 11 Halte Wabenstraat.
 • Kosten: Deelname is gratis, consumpties zelf afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Vrijdagochtend 10 mei 2019 Netwerkcafé Zaanstad

 • Vrijdag 10 mei 2019. Inloop vanaf 09:00 uur. Start 09:30 uur. Einde 13:00 uur.
 • Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam
 • Kosten: Deelname is gratis. Koffie en thee voor eigen rekening. Een bijdrage in de organisatiekosten wordt op prijs gesteld

Dinsdagochtend 21 mei 2019 Netwerkcafé Hoorn

 • Dinsdagochtend 21 mei 2019. Inloop 09:00 uur. Start 09:30 uur. Einde 13:00 uur
 • Schouwburg Het Park, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
 • Kosten: Deelname is gratis, consumpties zelf afrekenen, een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt op prijs gesteld.

Contact

Meer weten? Stuur een mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355.

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

Netwerkcafé Rotterdam: netwerkcafe.rotterdam@gmail.com, netwerkcaferotterdam.nl

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, netwerkcafezaanstad.nl

Netwerkcafé Utrecht: netwerkcafe.utrecht@gmail.com, netwerkcafeutrecht.nl

Netwerkcafé Hoorn: netwerkcafe.hoorn@gmail.com, netwerkcafehoorn.nl

Netwerkcafé Alkmaar: netwerkcafe.alkmaar@gmail.com, netwerkcafealkmaar.nl

Netwerkcafé Eindhoven: netwerkcafe.eindhoven@gmail.com, netwerkcafeeindhoven.nl

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven zijn activiteiten van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.