Regionale Netwerkcafés

Activiteiten in jouw regio

Netwerkcafé Amsterdam / Online, maandag 17 mei 2021 13:30-16:00

Het verhaal dat je tegen jezelf vertelt, en het verhaal dat je anderen vertelt. Beide zijn bepalend voor jouw toekomst.

Bij Netwerkcafé Amsterdam kun je deze keer leren hoe je de baas wordt over het verhaal dat in je eigen hoofd rondspeelt en dat je soms behoorlijk dwars kan zitten. En je leert wat het geheim is van het vertellen van een goed verhaal aan ánderen, een verhaal dat boeit en dat ertoe bijdraagt dat anderen zich interesseren voor jou en wat jij te bieden hebt.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Amsterdam deze keer geheel online, via Zoom.

Netwerkcafé Amsterdam / Online, woensdag 5 mei 2021 14:30-17:30

Hoe vrijwilligerswerk je voldoening kan schenken, maar hoe het je ook echt heel praktisch kan helpen bij het vinden van betaald werk, dat hoor je deze maand bij Netwerkcafé Amsterdam van iemand die dat haar hele leven al in de praktijk heeft gebracht. Wat je ook heel praktisch kunt leren, is werken met de videovergadertools Zoom en Teams. Onmisbaar in deze tijd voor netwerk- en sollicitatiegesprekken.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Amsterdam deze keer geheel online, via Zoom.

Netwerkcafé Zaanstad / Online, vrijdag 30 april 2021 10:00-12:30

Matchen met werkgevers die geïnteresseerd zijn in vijftigplussers en een methodiek om in te spelen op de snelle veranderingen in de werkende wereld en de wereld om je heen, daarover gaat het deze keer bij Netwerkcafé Zaanstad.

In verband met de Covid-beperkingen is Netwerkcafé Zaanstad deze keer geheel online.


Wil je werken aan je eigen ontwikkeling, nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen, je ervaring laten gelden in een nieuwe baan, aan de slag met ondernemerschap?

Bij onze regionale Netwerkcafés kun je werken aan je netwerk, aan je digitale vaardigheden, kom je er eindelijk achter wat je wilt nu je later groot bent, doe je inspiratie op voor ondernemerschap, leer je over jezelf vertellen op een manier die de interesse van andere mensen wekt.

Zodat je als mens makkelijker in verbinding komt met andere mensen, je als werkzoeker beter in gesprek raakt met werkgevers, en als professional effectiever contact maakt met opdrachtgevers.

Ontvang tijdig vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten online en in jouw regio.

"De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor."

José uit Utrecht

Teams van enthousiaste vrijwilligers organiseren Netwerkcafés voor vijftigplussers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven en Online.

Voor wie niet terecht kan bij een Netwerkcafé op locatie, organiseren we Netwerkcafé Online. Elke week een mooi programma met onder meer interactieve workshops, interviews en netwerkmogelijkheden.

Vijftigplussers aan de slag

Werken voor Elkaar is ontstaan vanuit de overtuiging dat je sterker staat als je verantwoordelijkheid voor elkaar neemt. Dat je met elkaar veel beter kunt organiseren wat je nodig hebt dan in je eentje.

Zoals netwerkontmoetingen en workshops om nieuw werk te vinden of de stap naar ondernemerschap te zetten. Vele duizenden werkzoekende vijftigplussers vonden in de afgelopen jaren baat bij de activiteiten die we met en voor elkaar organiseren.