Werken voor Elkaar

Inspiratie voor leren, werken en ondernemen

Netwerkcafés, Werkestafettes, Werkacademies, Werkmarkten in Nederland

Meld je aan


Dinsdagochtend 20 november 2018: Eerste bijeenkomst Netwerkcafé Utrecht

Hans van Breukelen werd in 2016 technisch directeur bij de KNVB. Een jaar later moest hij noodgedwongen vertrekken. Dat was een enorme tegenslag. Daar zat hij dan, zonder werk en met veel negatieve publiciteit over zijn functioneren. Hoe nu verder? Businesscoach Benno Diederiks hielp hem met de methode ‘Vind jezelf opnieuw uit na tegenslag’.

Herken je jezelf hierin en wil je weten hoe jíj je comeback kunt maken? Blok dan alvast dinsdagochtend 20 november 9:00-13:00 in je agenda. Want dan is de eerste (gratis) bijeenkomst van Netwerkcafé Utrecht in Parnassos Cultuurcentrum met workshops en netwerken voor vijftigplussers die op zoek zijn naar nieuw werk.

Binnenkort meer over het programma.

Klik hier als je wilt worden uitgenodigd voor dit gratis evenement.

Werken voor Elkaar

Wij inspireren werkzoekende vijftigplussers in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Zaanstad, Utrecht en binnenkort ook elders in Nederland om meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. Dat doen we met en voor elkaar. Op basis van vrijwillige inzet. Met enthousiasme en daadkracht.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Regelmatig organiseren we in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht een Netwerkcafé, een bijeenkomst met workshops en netwerken met zo'n honderd deelnemers. Toegang is gratis.

Wil je uitvinden welk werk bij je past en in gesprek waar dat werk wordt gedaan, doe dan mee aan ons motiverende en praktische werkbemiddelingsprogramma, de Werkestafette. De meeste deelnemers hebben binnen afzienbare tijd betaald werk. De eerstvolgende Werkestafette is in Zaanstad.

Werken aan zichtbaarheid

We zorgen dat we bij politiek en werkgevers gehoor vinden voor arbeidsmarktparticipatie van vijftigplussers. Dat doen we met ludieke acties en door het organiseren van debat. Zoals de actie Voet tussen de Deur en Het Grote Vijftigplus Debat 2018.

Werkmarkt

We geloven dat vooroordelen over vijftigplussers bij werkgevers verdwijnen door ontmoeting. En dat je die ontmoetingen moet organiseren. Op een manier die voor werkgevers en werkzoekers leuk en effectief is. Bijvoorbeeld zoals in Zaanstad.

Werkacademie

Wil je gericht werken aan je persoonlijke, digitale en ondernemende vaardigheden, dan kun je een cursus van één of meer dagdelen volgen bij de Werkacademie. Bijvoorbeeld LinkedIn, Website bouwen, Samen ondernemen, Programmeren, Vloggen. We zetten steeds in op het bereiken van concreet resultaat.

Aanbevelingsbrief MKB-Nederland

Verhoog je kans bij sollicitatie als vijftigplusser met de aanbevelingsbrief die Michaël van Straalen ons aanbood bij Het Grote Vijftigplus Debat. Brief downloaden.

Contact

Meer weten? Stuur een mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355.

LinkedIN: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Twitter: @WerkenVrElkaar

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

Netwerkcafé Rotterdam: netwerkcafe.rotterdam@gmail.com, netwerkcaferotterdam.nl

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Netwerkcafé Utrecht: netwerkcafe.utrecht@gmail.com, netwerkcafeutrecht.nl

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn activiteiten van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984

Privacyverklaring

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.