Werken voor Elkaar

Inspiratie voor leren, werken en ondernemen

Netwerkcafés, Werkestafettes, Werkacademies, Werkmarkten in Nederland

Blijf op de hoogte


Werken voor Elkaar

Wij inspireren werkzoekende vijftigplussers in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Zaanstad en binnenkort ook elders in Nederland om meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. Dat doen we met en voor elkaar. Op basis van vrijwillige inzet. Met enthousiasme en daadkracht.

Netwerkcafé Amsterdam, Zaanstad en Rotterdam

Regelmatig organiseren we in Zaanstad, Rotterdam en Amsterdam een Netwerkcafé, een thematische bijeenkomst met workshops en netwerkmogelijkheden met zo'n honderd deelnemers. Toegang is gratis.

Werkestafette

Wil je concreet met elkaar aan de slag om werk te vinden, doe dan mee aan ons succesvolle, coöperatieve werkbemiddelingsprogramma, de Werkestafette. De meeste deelnemers hebben binnen afzienbare tijd betaald werk. Vier keer per jaar start een nieuwe ronde. In Amsterdam, Zaanstad en Haarlem (i.s.m. Het Is Netwerken).

Werken aan zichtbaarheid

We zorgen dat we bij politiek en werkgevers gehoor vinden voor arbeidsmarktparticipatie van vijftigplussers. Dat doen we met ludieke acties en door het organiseren van debat. Zoals de actie Voet tussen de Deur en Het Grote Vijftigplus Debat 2018.

Werkmarkt

We geloven dat vooroordelen over vijftigplussers bij werkgevers verdwijnen door ontmoeting. En dat je die ontmoetingen moet organiseren. Op een manier die voor werkgevers en werkzoekers leuk en effectief is. Bijvoorbeeld zoals in Zaanstad.

Werkacademie

Wil je gericht werken aan je persoonlijke, digitale en ondernemende vaardigheden, dan kun je een cursus van één of meer dagdelen volgen bij de Werkacademie. Bijvoorbeeld LinkedIn, Website bouwen, Samen ondernemen. We zetten steeds in op het bereiken van concreet resultaat.

Aanbevelingsbrief MKB-Nederland

Verhoog je kans bij sollicitatie als vijftigplusser met de aanbevelingsbrief die Michaël van Straalen ons aanbood bij Het Grote Vijftigplus Debat. Brief downloaden.

Contact

Meer weten? Stuur een mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355.

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, www.netwerkcafeamsterdam.nl

Netwerkcafé Rotterdam: netwerkcafe.rotterdam@gmail.com, www.netwerkcaferotterdam.nl

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad en Netwerkcafé Amsterdam zijn aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984

Privacyverklaring

Schrijf je in

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.