Werken voor Elkaar

Vijftigplussers aan de slag!

Inspiratie voor leren, werken en ondernemen

Meld je aan


Werken voor Elkaar

Wij inspireren werkzoekende vijftigplussers in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Zaanstad, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven om meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. Dat doen we met en voor elkaar. Op basis van vrijwillige inzet. Met enthousiasme en daadkracht. Vijftigplussers aan de slag!

Maandelijks organiseren teams van vrijwilligers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven bijeenkomsten met netwerken en interactieve workshops voor zo'n honderd deelnemers.

Toegang is gratis.

Wil je uitvinden welk werk bij je past en in gesprek waar dat werk wordt gedaan, doe dan mee aan ons motiverende en praktische werkbemiddelingsprogramma, de Werkestafette. De meeste deelnemers hebben binnen afzienbare tijd betaald werk.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Wil je gericht werken aan je persoonlijke, digitale en ondernemende vaardigheden, dan kun je een masterclass van één of meer dagdelen volgen bij de Werkacademie. Bijvoorbeeld LinkedIn, Website bouwen, Ondernemen, Programmeren, Videopresenteren. We zetten steeds in op het bereiken van direct resultaat.

Werkmarkten

We geloven dat vooroordelen over vijftigplussers bij werkgevers verdwijnen door ontmoeting. En dat je die ontmoetingen moet organiseren. Op een manier die voor werkgevers en werkzoekers leuk en effectief is. Bijvoorbeeld zoals in Hoorn, Utrecht en Zaanstad.

Werken aan zichtbaarheid

We zorgen dat we bij politiek en werkgevers gehoor vinden voor arbeidsmarktparticipatie van vijftigplussers. Dat doen we met speelse acties en door het organiseren van debat. Zoals de actie Voet tussen de Deur en Het Grote Vijftigplus Debat 2018.

Contact

Meer weten? Stuur een mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355.

LinkedIn: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

Netwerkcafé Rotterdam: netwerkcafe.rotterdam@gmail.com, netwerkcaferotterdam.nl

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Netwerkcafé Utrecht: netwerkcafe.utrecht@gmail.com, netwerkcafeutrecht.nl

Netwerkcafé Hoorn: netwerkcafe.hoorn@gmail.com, netwerkcafehoorn.nl

Netwerkcafé Eindhoven: netwerkcafe.eindhoven@gmail.com, netwerkcafeeindhoven.nl

Netwerkcafé Alkmaar: netwerkcafe.alkmaar@gmail.com, netwerkcafealkmaar.nl

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Hoorn en Eindhoven zijn activiteiten van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984

Privacyverklaring