Werken voor Elkaar

Inspiratie voor leren, werken en ondernemen

Netwerkcafés, Werkestafettes, Werkacademies, Werkmarkten in Nederland

Blijf op de hoogte


Woensdagochtend 25 april 2018 Zaanstad: De volgende stap in je carrière

Heb je al heel lang niet meer gesolliciteerd en weet je niet meer hoe je een sollicitatiegesprek voert? Bereid je dan goed voor: gebruik de STAR-methode en laat je bescheidenheid achterwege! Wil je misschien iets heel anders gaan doen dan je altijd gedaan hebt? Ga dan netwerken om je te oriënteren op een nieuw vakgebied. Wil je je cv en brief vormgeven op een moderne manier of LinkedIn gebruiken om te solliciteren?

Kom dan op woensdag 25 april a.s. naar de maandelijkse bijeenkomst van Netwerkcafé Zaanstad, dat inmiddels één jaar bestaat. Het thema is deze keer: De volgende stap in je carrière

Waar: Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam.

Wanneer: woensdagochtend 25 april 2018, inloop 9:00, start programma 9:30, einde: 13:00

Netwerkcafé Zaanstad wordt georganiseerd door vrijwilligers. Deelname is gratis. We stellen een bijdrage in de kosten op prijs.

Klik hier voor het volledige programma

Klik hier om je direct aan te melden

Werken voor Elkaar

Wij inspireren werkzoekende vijftigplussers in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Zaanstad en binnenkort ook elders in Nederland om meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. Dat doen we met en voor elkaar. Op basis van vrijwillige inzet. Met enthousiasme en daadkracht.

Netwerkcafé Amsterdam, Zaanstad en Rotterdam

Eén keer per maand organiseren we in Zaanstad, Amsterdam en binnenkort ook in Rotterdam een Netwerkcafé, een thematische bijeenkomst met workshops en netwerkmogelijkheden met zo'n honderd deelnemers. Toegang is gratis.

Werkestafette

Wil je concreet met elkaar aan de slag om werk te vinden, doe dan mee aan ons succesvolle, coöperatieve werkbemiddelingsprogramma, de Werkestafette. De meeste deelnemers hebben binnen afzienbare tijd betaald werk. Vier keer per jaar start een nieuwe ronde. In Amsterdam, Zaanstad en Haarlem (i.s.m. Het Is Netwerken).

Werken aan zichtbaarheid

We zorgen dat we bij politiek en werkgevers gehoor vinden voor arbeidsmarktparticipatie van vijftigplussers. Dat doen we met ludieke acties en door het organiseren van debat. Zoals de actie Voet tussen de Deur en Het Grote Vijftigplus Debat 2018.

Werkmarkt

We geloven dat vooroordelen over vijftigplussers bij werkgevers verdwijnen door ontmoeting. En dat je die ontmoetingen moet organiseren. Op een manier die voor werkgevers en werkzoekers leuk en effectief is. Bijvoorbeeld zoals in Zaanstad.

Werkacademie

Wil je gericht werken aan je persoonlijke, digitale en ondernemende vaardigheden, dan kun je een cursus van één of meer dagdelen volgen bij de Werkacademie. Bijvoorbeeld LinkedIn, Website bouwen, Samen ondernemen. We zetten steeds in op het bereiken van concreet resultaat.

Aanbevelingsbrief MKB-Nederland

Verhoog je kans bij sollicitatie als vijftigplusser met de aanbevelingsbrief die Michaël van Straalen ons aanbood bij Het Grote Vijftigplus Debat. Brief downloaden.

Contact

Meer weten? Stuur een mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355.

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, www.netwerkcafeamsterdam.nl

Netwerkcafé Rotterdam: netwerkcafe.rotterdam@gmail.com, www.netwerkcaferotterdam.nl

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Twitter: @WerkenVrElkaar

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Zaanstad en Netwerkcafé Amsterdam zijn aangesloten bij Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984

Schrijf je in

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.