Werken voor Elkaar

Vijftigplussers aan de slag! Blijf op de hoogte  

Activiteiten voor jou als vijftigplusser die vérder wil

Wil jij ook stappen zetten op je pad naar nieuw werk en een vervullend leven? 

Nieuwe dingen leren, jezelf ontwikkelen en je netwerk uitbreiden? 

Doe dan mee aan de activiteiten die we met een team vrijwilligers organiseren voor jou en al die andere vijftigplussers die aan de slag willen in een nieuwe baan of als zelfstandige.

Workshops, persoonlijk consult, netwerken, samenwerken. 

Online of op locatie. Deelname is gratis. 

Kijk hieronder waaraan je de komende tijd kunt meedoen.

Juli 2024

Maandag 15 juli 2024 14:00-15:00

Kijk anders naar organisaties

Workshop in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Of je nu je eigen onderneming start, of als ZZP’er gaat werken voor een ander bedrijf, of gaat solliciteren, het is essentieel dat je zo snel mogelijk door hebt hoe een organisatie in elkaar steekt. Jerom Oudejans gaat je daarbij helpen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

Meer informatie

Hoe werkt een organisatie? Wat zijn de primaire en secundaire processen, wat zijn de rollen en functies, hoe is de ICT geregeld, hoe kijk je naar de data in de organisatie en waar zit het geld? 

En wat is jouw eigen rol daarbinnen? In deze workshop leert Jerom Oudejans je een eenvoudig model dat je hierbij kunt gebruiken. Jerom geeft voorbeelden van opdrachten die hij heeft uitgevoerd en hoe hij de business analyse daar heeft uitgevoerd. Natuurlijk is er ruimte voor vragen, voorbeelden en interactie.

Jerom Oudejans is een mensgerichte professional op het snijvlak tussen business en ICT, met meer dan 20 jaar ervaring als business-analist, scrum master, projectmanager en trainer/coach. De laatste jaren werkt hij in organisaties die bezig zijn met het veranderingsproces naar agile.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken op locatie.

> Ik doe mee in De Roos

Maandag 15 juli 2024 15:30-16:30

Geluk leidt tot succes

Workshop in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Hoe zorg je dat je naar eigen verwachtingen gaat leven? Loubna Zarrou neemt je mee in haar zoektocht om naar haar eigen verwachtingen te kunnen leven.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

Meer informatie

We krijgen nogal wat labels opgeplakt van onze omgeving en de neiging kan zijn om ernaar te leven. 

Deze quote van Albert Einstein is mij bijgebleven: “Iedereen is een genie. Maar als een vis wordt beoordeeld op zijn vaardigheid om in bomen te klimmen, zal hij zichzelf zijn hele leven als een mislukkeling beschouwen”. 

In haar loopbaan is Loubna Zarrou vele mentoren tegenkomen. Sommige lieten haar vooral weten wat zij niet zou kunnen bereiken en anderen legden vooral de focus op haar potentieel. Van beide heeft zij geleerd hoe ze naar haar eigen verwachtingen kan leven. Deze lessen deel Loubna graag met jullie.

Drs. Loubna Zarrou (EMITA) ging na jaren werken als IT-professional, werkgeluk-professional, en spreker aan de slag als docent en coach bij de Haagse Hogeschool. Zij is tevens auteur van verschillende boeken. 

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik doe mee in De Roos

Dinsdag 16 juli 2024 10:00-12:00

Opstellen en openstellen/Kennismaken met ACT

Workshop in Sterrenzicht bij Netwerkcafé Utrecht

Leer en ondervind in de workshop van organisatieadviseur Reinier Kelderman en verandercoach Mariëtte Nauta hoe je met de opstellingen-methode terugkerende situaties positief verandert.

Kennismaking met ACT door Mariëtte Nauta (trainer/ACT Coach) 

Naast de opstellingen-methode van Reinier Kelderman, kun je tijdens deze bijeenkomst ook kennismaken met Acceptance and Commitment Therapy (ACT) onder leiding van Mariëtte Nauta, een ervaren trainer en ACT Coach.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

Meer informatie

Loop jij in jouw werk of in je privésituatie steeds tegen dezelfde vraagstelling of een terugkerend probleem of patroon aan? En vind je het moeilijk om de betreffende vraag te beantwoorden, het probleem op te lossen of het patroon te doorbreken?

Dan kan de opstellingen-methode misschien wat voor jou zijn. Bij deze methode kun je ervaren wat er nodig is om een steeds terugkerende situatie positief te veranderen. De onbewuste kennis wordt in een opstelling namelijk bewust gemaakt en hierdoor is het mogelijk om te ervaren wat een goede oplossing is voor een vraag of dilemma.

Hoe dat in zijn werk gaat, leer en ondervind je in de workshop van organisatieadviseur Reinier Kelderman: “Tijdens een opstelling nemen personen de plaats in van familieleden, gebeurtenissen, organisaties of organisatieonderdelen, collega’s, je persoonlijke kansen en kwaliteiten.

Dit maakt het mogelijk om te zoeken naar oplossingen en nieuwe invalshoeken uit te proberen en deze dan ook meteen te ervaren en te voelen.

De beste manier om kennis te maken met opstellingen, is de methode in praktijk brengen! Dat doen we samen aan de hand van een thema dat jij of een van de andere deelnemers aanvoert.”

Enkele voorbeelden van vraagstellingen voor een opstelling zijn: ‘hoe kijkt een toekomstige werkgever naar mij’, ‘ik weet niet wat voor werk ik wil doen’, ‘ik vind het lastig om keuzes te maken’ en ‘ik ben onzeker’.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan in voor deze interactieve workshop!

 Je kunt ook meedoen zonder zelf een persoonlijke kwestie voor te leggen.

Kennismaking met ACT door Mariëtte Nauta (trainer/ACT Coach)

ACT is een vorm van gedragstherapie die erop gericht is om je psychologische flexibiliteit te vergroten. Het helpt je om beter om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens, zodat je je meer kunt richten op wat echt belangrijk voor je is. In deze introductie zal Mariëtte uitleggen hoe ACT werkt en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Mariëtte Nauta heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van veranderingen. Tijdens haar sessies gebruikt ze verschillende technieken zoals mindfulness, acceptatie, en het verhelderen van persoonlijke waarden. Door deel te nemen aan deze kennismakingssessie krijg je praktische handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Dus of je nu worstelt met persoonlijke vraagstukken, keuzes, of onzekerheden, de combinatie van opstellingen en ACT biedt een krachtige aanpak om je verder te helpen. Schrijf je in en ontdek hoe deze methoden jou kunnen ondersteunen in je persoonlijke en professionele groei!

Reinier Kelderman  is organisatieadviseur, interim-manager en coach.  In zijn organisatieadvieswerk bekijkt hij organisaties als een systeem en gebruikt hij veelvuldig  de opstellingen-methode, waarvoor hij opleidingen volgde bij het Bert Hellinger Instituut

Mariëtte Nauta is een ervaren verandercoach die zich inzet om zelfregie te vergroten. Met behulp van ACT (Acceptance Commitment Training), systemisch coachen en mindfulness helpt zij individuen en groepen om meer grip te krijgen op hun leven en keuzes.

Deze workshop wordt gegeven in Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht , goed bereikbaar met fiets en OV.  Betaald parkeren in de buurt.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

>  Aan deze workshop kun je niet online deelnemen

Deelnemers workshop aan het woord

Renier leidt in alle rust de workshop, opstellingen zijn magisch, kwetsbaar en dit alles in n veilige omgeving.

Dat het waardevol en inzicht gevend is om zo een vraag te behandelen. Niet te veel vooraf

uitleggen, maar aan de slag en dan dingen toelichten. Alle opstellingen gaven ook inzicht in mijn

eigen thema's. Aandacht voor het lijf en gevoel. Respect voor alle reacties van deelnemers.

Woensdag 17 juli 2024 09:00–10:30

Veranderen met Alexandra

Persoonlijk online consult

Alexandra loopt op een luchtige manier, hier en daar met een kwinkslag of soms confronterend met je mee in jouw aanzet tot een (gedrags)verandering. 

Wil je iets aanpakken of het roer omgooien? Bespreek het lcoach Alexandra van der Vis. In een gratis persoonlijk consult van 30 minuten helpt ze jou een stap verder in de goede richting!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Zit er in je achterhoofd een stemmetje die je blijvend herinnert aan iets wat je eigenlijk al lang had willen aanpakken? Of, ben je er recent achter gekomen, dat  ergens het roer om moet? Alexandra van der Vis helpt je een start hiermee te maken. 

Dit kan gaan over zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling,  je werk -of het niet hebben daarvan-, wensen en verwachtingen, privé-situatie, relaties/netwerk etc. 

Alexandra coacht 1-op-1. Hierdoor wordt er vlot tot de kern gekomen, je [ver]krijgt inzichten en handvatten om je veranderingsproces een goede start te geven en vol te gaan houden. Jij bent de enige die dat kan. Jij hebt de regie over je [dagelijks] leven.

Wat wil jij veranderen? 

(Paarden)coach Alexandra van der Vis helpt jou een eerste aanzet te maken tot (gedrags) verandering. Alexandra loopt op een luchtige manier, hier en daar met een kwinkslag of soms confronterend met je mee .

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Woensdag 17 juli 2024 16:00–17:30

Kanskijken met Karina

Persoonlijk online consult

Je verlangt naar leuk werk, werk dat écht bij je past. Maar je ziet op dit moment even niet meer hoe je daarmee verder komt.

Dan zit je goed bij ontwikkelcoach Karina de Groot. Zij laat je in een persoonlijke consult van een half uur kansen ontdekken om jouw verlangen waar te maken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je zit vast. Het lijkt of je midden in dichte mist staat, je ziet niet meer welke kant je op kunt.

Je voelt een sterk verlangen om verder te komen in jouw zoektocht naar nieuw werk. Werk waarin je jouw ervaring en talenten kunt laten gelden, waar je lol in hebt. 

Maar je ziet op dit moment even geen kansen meer. 

Ontwikkelcoach Karina de Groot is fan van Einsteins tegeltjeswijsheid: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. 

Zij helpt jou met een duidelijke en directe aanpak om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. En van daaruit richting te vinden en stappen te zetten om jouw verlangen naar leuk en vervullend werk waar te maken.

Karina de Groot (Buffelcoaching.com) was het na jarenlange ervaring in de uitzendbranche zat om 'vierkante mensen in ronde vacatures te stoppen'. Ze gelooft dat als je werk zoekt dat aansluit bij je aanleg, je daar vanzelf succesvol in wordt. Stop met buffelen, start met leven!

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 18 juli 2024 09:00–10:30

Bepaal je focus met Arjen

Persoonlijk online consult

Heb je focus nodig op je zoektocht naar werk? Arjen van Hemert  helpt je om die focus te krijgen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Veel vijftigplus werkzoekers hebben het idee er alleen voor te staan. Terwijl focus vinden, werken aan je vaardigheden en je zoektocht naar werk veel beter gaat als iemand je helpt.

Zodat je aan je softskills kunt werken, je focus helder krijgt en met nieuwe moed en zelfvertrouwen gaat solliciteren.

Arjen van Hemert heeft een jarenlange ervaring als coach bij de Werkestafette van de Stichting Werken voor Elkaar. En als coach  bij DAATlab waar hij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hielp om data-analist te worden.

Arjen van Hemert heeft een jarenlange ervaring als coach bij de Werkestafette van de Stichting Werken voor Elkaar. In zijn laatste baan was hij coach bij DAATlab waar hij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hielp om data-analist te worden.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 18 juli 2024 16:00–17:00

Ingrid denkt mee

Online meedenksessie

Wereldburger en avonturier Ingrid van Büseck deelt graag haar kennis en ervaring met jou en de andere deelnemers als je een vraag hebt over werk, solliciteren of het leven in het algemeen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Heb je een vraag over werk vinden of solliciteren? Tijdens deze online meedenksessie kun je daarover op informele basis in gesprek gaan, steun ervaren en nieuwe inzichten krijgen.

Want hoe lang je ook zelf al met jouw vraag bezig bent, in gesprek met Ingrid en de andere deelnemers komen er toch ideeën naar voren waar je zelf nooit aan had gedacht, maar die je wel kunnen helpen bij het zoeken naar werk, of iets anders dat voor jou belangrijk is.

Ingrid van Büseck geeft richting aan het denken en denkt zelf ook mee!

Ingrid van Büseck vindt het leuk om mensen te stimuleren en uit te dagen. Ze kan putten uit een rijke levenservaring als ondernemer, kosmopoliet en avonturier. Ze is niet te beroerd om op basis daarvan kritische vragen te stellen en gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Deze bijeenkomst vindt online plaats in Zoom.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Vrijdag 19 juli 2023 10:00-11:30

Een nieuwe baan in 5 stappen

Wandelworkshop in het Stadswandelpark bij Netwerkcafé Eindhoven

Deze wandelworkshop van Vincent Kuyvenhoven  is voor jou als je dé baan zoekt die ècht bij je past. Als je er de tijd voor uittrekt om te bepalen wie je bent, waar je voor staat en waar jij zelf behoefte aan hebt. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wandel mee in het Stadswandelpark

Meer informatie

De wandelworkshop gaat over jouw sollicitatieproces, maar eigenlijk gaat het over jou! Het is een actieve workshop waarbij de Vincent de interactie opzoekt. Met een gezonde nieuwsgierigheid en een open benadering zoekt hij samen met jou niet alleen naar wat je doet en wat je wilt, maar vooral naar hoe je dat doet en welke meerwaarde dat oplevert.

Vincent bespreekt de 20 meest gestelde ‘HOE-DAN?-vragen’ van werkzoekenden aan de hand van voorbeelden, anekdotes en concrete opdrachten. Denk aan:

Het loont om de regie te pakken over je eigen loopbaan. Om dat strategisch te doen, zijn de handvatten van Vincent een must voor iedereen die gaat solliciteren op een nieuwe baan

Vincent Kuyvenhoven heeft meer dan 25 jaar ervaring met alles wat met solliciteren te maken heeft. Hij is eigenaar van Zicht op Inzicht, sollicitatietrainer, loopbaancoach, coach en MapsTell Guide. Vincent verzorgt zowel individuele gesprekken als trainingen over alle aspecten die met solliciteren samenhangen en afgelopen zomer schreef hij het boek ‘Een nieuwe baan’.

Vincent Kuyvenhoven maakt werk van jouw sollicitatie, cv, netwerk en LinkedIn. Het motto voor zijn workshops, trainingen en individuele begeleiding(ook online) is: Plezier! Positief! Power!

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Stadswandelpark in Eindhoven, start- en eindpunt Stadspaviljoen, Albertdingk Thijmlaan 1, 5615 EB Eindhoven. Goed bereikbaar met fiets en ov. 

Verzamelen in het Stadspaviljoen tussen 09:30 uur en 10:00 uur. De wandeling is van 10:00 - 11:30 uur.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken in het Stadspaviljoen. Wij trakteren op koffie en thee.

> Ik wandel mee in het Stadspark

Deelnemer wandelworkshop Vincent aan het woord

De workshopleider vertelde meer dan de geijkte dingen die je op internet leest. Ik herkende veel punten die hij besprak. De workshop zette me aan tot nadenken en zelfreflectie en gaf me beter inzicht in wat nu belangrijk voor me is.

Heel veel informatie op een duidelijke, gestructureerde wijze gebracht met goede voorbeelden.. Interactie met aanwezigen to the point.

Je bent meer dan je werkervaring. Het gaat erom wat je nu en in de toekomst kunt leveren, dit is belangrijker dan wat je precies hebt gedaan. En wat is er uniek aan de manier waarop jij te werk gaat ? Hoe je het doet is minstens zo belangrijk als wat je gaat doen.

Dinsdag 23 juli 2024 16:00–17:30

Shereens loopbaanconsult

Persoonlijk online advies

Zit je met een vraag over je volgende loopbaanstap of loop je aan tegen een praktische vraag tijdens jouw zoektocht naar nieuw werk?

Leg hem voor aan loopbaan- en stijlcoach Shereen Leissius. In een gratis persoonlijk consult van 30 minuten helpt ze jou een stap verder in de goede richting!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je bent op zoek naar nieuw werk. Dan komen er allerlei vragen op je af.

Bijvoorbeeld: Wil ik eigenlijk wel verder in het soort werk dat ik altijd deed? Wat zou ik óók kunnen doen? Welk werk zou dan bij mij passen, en welk soort werkgever?

Maar ook: Hoe vind ik leuk en passend werk.? Hoe zorg ik dat ik aan tafel kom bij een werkgever. Ze zeggen dat ik meer kans maakt als ik een 'kruiwagen' hebt, maar hoe pak ik dat dan aan? Hoe zorg ik dat ik in mijn sollicitatie goed uit de verf kom, hoe kan ik me daar het beste op voorbereiden?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen waar loopbaancoach en stylist Shereen Leissius jou bij kan helpen in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten.

Shereen Leissius houdt zich haar hele werkende leven al bezig met coachen, stylen en adviseren van mensen op gebied van werk en op persoonlijk vlak. Ze houd ervan om mensen te ondersteunen in het maken van keuzes in hun loopbaan. Het vergroten van zelfvertrouwen staat hierbij voor haar centraal.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers loopbaanconsult Shereen aan het woord

Shereen was doortastend en het online consult was verhelderend.

Ik heb de dingen beter op een rij gekregen.


Woensdag 24 juli 2024 14:00-15:30

Slim omgaan met je energie

Wandelworkshop in het Vondelpark bij Netwerkcafé Amsterdam

Gediplomeerd instructeur Bas-Jan de Bruijn laat je kennismaken met ChiWalking, een vorm van lopen die je behoedt voor blessures en je helpt efficiënt met je energie om te gaan.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Vondelpark (startpunt De Roos)

Meer informatie

Tijdens de pandemie bestreden veel mensen de stress van het binnen zitten en online werken met een van de weinige dingen die je toen nog kon doen: wandelingetjes maken.

Wandelen is een geweldige manier lichamelijke inspanning te combineren met geestelijke ontspanning. En als je het regelmatig doet, is het ook nog eens goed voor je gezondheid. Dat geldt helemaal voor ChiWalking, een vorm van lopen die je behoedt voor blessures.

In deze workshop laat gediplomeerd instructeur Bas-Jan de Bruijn je ervaren hoe ChiWalking je slim laat omgaan met je energie, waardoor je moeiteloos en pijnvrij voor je plezier kunt lopen.

ChiWalking is geschikt voor iedereen. Voor beginners die direct goed willen leren wandelen, vanaf elke leeftijd. Voor geoefende lopers die blessuregevoelig zijn en pijnvrij willen gaan of blijven lopen. Voor geoefende lopers die sneller willen worden. En ook voor mensen met burn-out of gezondheidsklachten waarvoor lopen door de dokter wordt geadviseerd.

Bas-Jan de Bruijn (Loop Hard met Bas-Jan) ontdekte op zijn 47ste het hardlopen. Toen zijn onervaren looptechniek leidde tot blessureleed werd hij gewezen op Danny Dreyer’s boek ‘ChiRunning’. De andere manier van bewegen en beleven sprak hem direct aan. In 2019 rondde hij de opleiding tot ChiRunning ChiWalking Instructeur af. Bas-Jan brengt zijn liefde en ook zijn passie voor het hardlopen en wandelen nu graag over op anderen.

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik doe mee in het Vondelpark (startpunt De Roos)

Deelnemers wandelworkshop aan het woord

Goede leerzame sessie omtrent chi walking! 

Bas Jan had een helder en duidelijk verhaal en ook tijdens de workshop leuke mensen ontmoet.

Bewustwording van gebruik van je energie en ontspanning tegelijkertijd

Goede instructie en ook persoonlijke aandacht voor je houding.

Nieuwe inzichten gekregen in het zo efficiënt mogelijk en blessurevrij wandelen door te letten op mijn houding en manier van lopen.

Woensdag 24 juli 2023 16:00–17:30

Vraag het aan Vera

Persoonlijk online advies

Werk zoeken is gewoon hard werken. Heb je behoefte aan input van iemand die daar zelf veel ervaring mee heeft?

Job- en loopbaancoach Vera Ros helpt je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten graag weer verder op weg.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Vijftigers hebben de toekomst op de arbeidsmarkt! Zij brengen immers veel talenten, kennis en ervaring mee. Maar je moet die kansen wel zien en daar werk van maken. Jobcoach Vera Ros weet uit eigen ervaring dat dat een stuk makkelijker klinkt dan het is.

Vind je het bijvoorbeeld lastig om écht in actie en uit je comfort zone te komen? Vraag je je af welk werk nog meer bij jou past en hoe je dat kunt bereiken? Of wil je tips over solliciteren en netwerken?

Laat je dan in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten met Vera motiveren om een volgende stap te zetten.

Vera Ros maakte switches naar journalistiek, jobcoaching en nu naar ondernemerschap. Door vallen en opstaan ontdekte zij hoe elke ervaring je iets nieuws kan brengen en dat je nooit bent uitgeleerd. Zij is nieuwsgierig naar jouw verhaal en helpt je graag op weg.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers persoonlijk consult aan het woord

Vera luisterde goed en gaf goede tips.

Vera was heel helder over mijn Linkedin profiel. Zij vond het te breed geschreven waardoor mijn kwaliteiten een beetje naar de achtergrond verdwijnen.

Geleerd om goed dingen uit te zoeken als je voor jezelf wilt beginnen en ondernemersplan schrijven.

Donderdag 25 juli 2024 16:00–17:30

Inzicht met Reinier

Persoonlijk online consult

Heb je in jouw leven of zoektocht naar nieuw werk telkens last van eenzelfde probleem? 

Coach Reinier Kelderman laat je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten inzicht krijgen in je probleem en ervaren waar de oplossing ligt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Loop jij in jouw leven of zoektocht naar werk steeds tegen dezelfde vraagstelling of een terugkerend probleem of patroon aan? En vind je het moeilijk om de betreffende vraag te beantwoorden, het probleem op te lossen of het patroon te doorbreken?

Dan helpt organisatieadviseur en coach Reinier Kelderman je in een kort online consult om daar inzicht in te krijgen. Dat doet hij de opstellingen-methode. Daarmee word je je bewust van de onbewuste kennis die je al hebt om tot een goede oplossing te komen voor jouw vraag of dilemma.

Voorbeelden van zulke vragen zijn: ‘hoe kijkt een toekomstige werkgever naar mij’, ‘ik weet niet wat voor werk ik wil doen’, ‘ik vind het lastig om keuzes te maken’ en ‘ik ben onzeker’.

Reinier Kelderman is organisatieadviseur, interim-manager en coach. In zijn organisatieadvieswerk bekijkt hij organisaties als een systeem en gebruikt hij veelvuldig de opstellingen-methode. Met deze methode helpt hij ook individuele personen om inzicht te krijgen in de moeilijke situaties die zich voordoen in hun leven, werk en familie.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers persoonlijk consult aan het woord

Reiniers behulpzaamheid en gedrevenheid om binnen een half uur tot een inzicht te komen, dat mij wat zou opleveren.

Ik oefen in achteruit leunen voor sollicitatiegesprekken. Ondertussen screen ik de vacatures. Mijn snelheid en actieve houding mogen er zijn . In communicatie mag ik meer rust overbrengen. Hierdoor krijgt de gevoelsmatige kant van een gesprek meer ruimte. Ik zie het nu niet alleen. Ikbegin het ook lichamelijk beter te voelen. Goed werk van Reinier!

Vrijdag 26 juli 2024 10:00-12:00

Zelfverzekerd in het leven staan

Workshop in het Zaanhotel bij Netwerkcafé Zaanstad

Je moet een beetje zelfvertrouwen hebben om te durven zeggen dat je onzeker bent zegt Briska Smit.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Zaanhotel in Zaandam

Meer informatie

Briska Smit neemt je mee in wat het betekent om wel of niet zelfverzekerd in het leven te staan. Wat ervoor nodig is om te groeien in zelfvertrouwen. Je gaat in zelfonderzoek. Dus neem het beste pen en papier mee. 

Haal jij jezelf naar beneden? Ben je van binnen gevoeliger dan je je aan de buitenkant voordoet? Cijfer je jezelf weg? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Vind je het lastig om ‘nee’ te zeggen? Dan is deze workshop voor jou bedoeld.

Als gevoeligheidsexpert en levensspiegelaar coacht en traint Briska Smit  (centrum voor zelfvertrouwen) al meer dan 30 jaar mensen op het pad van zelfbevrijding. Haar missie is dat volwassenen zichzelf zo goed kunnen begeleiden als het leven lastig is of wordt, dat de kinderen van nu nooit een programma bij haar hoeven te volgen. Wanneer jij ‘practice what you preach’ bent, is het leven goed voor jezelf en voor anderen.

LET OP: Deze workshop wordt gegeven in het Zaanhotel, Ebbehout 22, 1507 EA Zaandam (vlakbij  het Station). Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, betaald parkeren in de omgeving.

Na afloop kun je een half uur napraten op locatie.

> Ik doe mee in het Zaanhotel in Zaandam

Deelnemers workshop Briska aan het woord


Heel concreet, daarnaast mooi persoonlijk verhaal van Briska, dit maakt het authentiek en dat je ook in je eigen gezin kijkt.


Ik realiseerde me mijn gebrek aan zelfvertrouwen.


De vlotte en directe manier van presentatie van Briska Smit.


Augustus 2024

Donderdag 8 augustus 2024 09:00–10:30

Online met Nik

Persoonlijk online consult

Heb je vragen over hoe je je als zelf(door)starter of creatieveling online kunt presenteren met een website of webshop, over online marketing en vindbaarheid of welke handige gratis tools er zijn voor afbeeldingen en teksten?

Meedenker en ervaren online expert Nik Boersma helpt je graag in een persoonlijk online gesprek van een half uur om je op weg te helpen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Veel (startende) zelfstandigen hebben een helpende hand nodig die hen wegwijs maakt in de vele online mogelijkheden voor hun zakelijke of creatieve activiteiten.

Vragen die te maken hebben met hoe je nu het beste begint met een website of webshop, hoe zit het nu met Online Marketing en vindbaarheid:  wat biedt je nu eigenlijk precies aan en voor wie. Welke handige gratis (online) tools zijn er voor afbeeldingen en tekst of hoe start je als zelfstandige vanuit een uitkering? Stel je vraag en Nik denkt met je mee.

Nik Boersma heeft een lange ervaring als websitebouwer en vindbaarheid (SEO) specialist. Daarnaast geeft hij trainingen aan startende ondernemers op het gebied van website/webshop bouwen, vindbaarheid en Online Marketing. 

Websitebouwer en SEO specialist Nik Boersma (mijnbedrijf-zichtbaaronline.nl) helpt jou met je website, webshop en je online vindbaarheid. Nik heeft een no nonsense uitgangspunt: Hou het simpel en ga stap voor stap aan de slag.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 8 augustus 2024 15:30–17:00

Jacs financieel spreekuur

Persoonlijk online consult

Zit jij op dit moment met een vraag waarin geld een rol speelt? Bijvoorbeeld over inkomen, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, studiekosten of een testament?

Ervaren en veelzijdig financieel expert Jac Mertens helpt je graag in een persoonlijk online gesprek van een half uur met tips waar je wat aan hebt. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Veel mensen praten er niet graag over, maar geld speelt een rol bij vrijwel alles in je leven. Hoe je omgaat met geld? Dit kan het verschil maken tussen dagelijks piekeren over te weinig geld of het beheersbaar houden en opbouwen van een buffer voor nu en later.  

Jac Mertens vindt het leuk om je inzicht te laten krijgen in je financiële situatie en in mogelijkheden waarop jij je geld voor je kunt laten werken. Zijn motto: laat je eigen geld en kennis meer en beter renderen.

Of het nu gaat over inkomsten, pensioen, schulden, hypotheek, sparen, beleggen, financiële planning, investeren in jezelf of in je eigen bedrijf, tijdens het gratis financieel spreekuur helpt Jac je gegarandeerd een stap verder.

Jac Mertens heeft een lange carrière achter de rug als financieel adviseur, vermogensbeheerder en financieel coach. Hij weet als geen ander dat de manier waarop wij omgaan met geld het verschil kan maken tussen royaal leven of alleen maar óverleven. Hij helpt mensen graag om daarvoor de goede afwegingen te maken. 

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Vrijdag 9 augustus 2024 09:00–10:30

Duidelijkheid met Jacq

Persoonlijk online consult

Jacqueline Moleres Morales is een holistisch coach die je helpt om duidelijkheid te verkrijgen, zodat je weet wat je te doen staat.

Je voelt diep van binnen dat het tijd is voor verandering, maar je komt niet echt vooruit omdat je niet weet waar en hoe je moet beginnen. Zo blijf je maar aanmodderen en voor je het weet ben je meer tijd en geld kwijt.

Vraag een gesprek aan en dan gaan we kijken wat jou kan helpen om weer duidelijkheid te krijgen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Voor jezelf kiezen voelt vaak als een belofte van ‘morgen gratis bier’ - verleidelijk, maar uiteindelijk blijft het bij loze beloften. Jouw verlangens liggen ergens verstopt achter de kast met uitgestelde dromen. En wat doe je dan? Je gaat ze zoeken in de rommel van dingen die je eigenlijk niets brengen, behalve nog meer gedoe. Dit leidt tot vermoeidheid en irritatie, waardoor je achter de feiten aan blijft lopen. Hierdoor gaat ook jouw omgeving op jou (energie) reageren, wat het niet makkelijker voor je maakt. Het is dus tijd om voor jezelf te kiezen, maar waar begin je?

ALS JIJ VOOR JEZELF KUNT KIEZEN, DAN KIES JE JUIST VOOR EEN JUISTE BALANS TUSSEN GEVEN EN ONTVANGEN IN JOUW GEZIN EN WERK.

Vraag een gesprek aan en dan gaan we kijken wat jou kan helpen om weer duidelijkheid te krijgen.

Jacqueline Moleres Morales (jacquelinemoleresmorales.com) is een holistisch coach die je helpt om duidelijkheid te verkrijgen, zodat je weet wat je te doen staat.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers Jacqueline aan het woord

Een coach die absoluut aanraad als je op een vertrouwde plek wilt zijn waar je niet of nauwelijks barrieres voelt om jezelf open te stellen.

Het was alsof er een deurtje open ging en ze letterlijk iets los maakte in m’n hart… 

Ervaar het en het blijft voor altijd bij je.


Maandag 12 augustus 2024 16:00–17:30

Vind je ideale werkgever met Joycet

Persoonlijk online consult

Joycet Reinders is relatiecounselor met als uitgangspunt ‘Iedereen op de juiste plek’

Jouw ideale werkgever 100% helder hebben is een absolute voorwaarde voor een goede start van jouw inspanningen op zoek naar een nieuwe baan. Het helpt je bij het helder krijgen van jouw visie op hoe jij vindt dat het probleem van jouw ideale werkgever opgelost moet worden. En waarvoor hij jóu nodig heeft. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Heb je jouw ideale werkgever 100% helder. Dat is waar veel mensen weerstand op hebben. Ze willen niet kiezen omdat ze bang zijn dat ze niet aan de slag komen. Maar zoals vaak zijn angst en onwetendheid slechte raadgevers. Want wie niet kiest verliest! Jouw ideale werkgever niet 100% vaststellen brengt je exact op de plek waar je niet wilt zijn. 

Jouw ideale werkgever 100% helder hebben maakt het easy jouw CV en motivatiebrief op te stellen, sollicitatiegesprekken te voeren en een goed salaris uit te onderhandelen. En bovenal om de telefoon te pakken om te bellen. Omdat jij exact weet wat de match is tussen jou en die ander. Alles vanuit het principe dat jij kiest!

Joycet Reinders (JoycetReinders.nl) is relatiecounselor met als uitgangspunt ‘Iedereen op de juiste plek’. Als jij jouw toegevoegde waarde voor je werkgever 100% helder hebt dan ben je moeiteloos zichtbaar omdat je los bent van wat anderen van je vinden. Wat dat jou en je (nieuwe) werkgever oplevert is rijkdom en overvloed. Laat mij je daarbij helpen!

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers Joycet aan het woord

Ik ben totaal verrast door de unieke aanpak van Joycet, de inzichten die verkregen worden en hoe je anders naar je persoonlijke eigenschappen, skils en wie je bent, te ontdekken.

Joycet is een prima trainer, coach, adviseur en mentor en kan als een ervaringsdeskundige handvatten aanreiken om je op het goede spoor te zetten! Hierbij vergeet zij zeker niet de, o zo belangrijke, soft skills te bespreken en te benadrukken……Dinsdag 13 augustus 2024 09:00-10:30

LinkedIn met Eric

Persoonlijk online advies

Zoek je naar manieren om je LinkedIn-profiel te verbeteren? Wil je effectiever netwerken of je professionele aanwezigheid versterken? Met meer dan 15 jaar ervaring op LinkedIn, bied Eric van de Graaff praktische, 1-op-1 coaching om je LinkedIn-vaardigheden en profiel te verbeteren.

LinkedIn specialist Eric van de Graaff gaat je helpen met een doeltreffend LinkedIn profiel. 

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Een doeltreffend LinkedIn-profiel is essentieel in de hedendaagse professionele wereld. Het gaat om meer dan alleen je werkervaring; het is een platform om je professionele identiteit te tonen en te netwerken. Veel professionals vinden het echter lastig om hun profiel optimaal te benutten.

In deze persoonlijke coachingssessies deelt Eric zijn inzichten en ervaringen. We kijken naar wat je wil bereiken en hoe je je profiel kunt verbeteren, effectief kunt netwerken en je professionele aanwezigheid kunt vergroten.

Eric van de Graaff is LinkedIn specialist en heeft een achtergrond als marketingmanager en ontwikkelaar van leerarchitecturen. Ontwikkelt eigen cursussen op het gebied van AI.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Over twee weken heb je weer een kans!

Deze speedcoachsessie vindt plaats in Zoom.

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Geweldig, ik wist niet dat LinkedIn zoveel mogelijkheden had. En vooral de eenvoudige en hands-on uitleg van Eric heeft mij veel geholpen.

Woensdag 14 augustus 2024 09:00-10:30

Zicht op je zorgen met Oscar

Persoonlijk online advies

Maak jij je weleens grote zorgen? Over de wereld, een dierbare of over jezelf? 

Oscar Westra van Holthe, de systemisch coach van de Zuidas, denkt graag met je mee. Samen met jou zoekt hij naar waar jouw zorgen in de essentie om draaien

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Als mens leven we in systemen. Zo hebben we een familiesysteem. En leven we in een wereld met (te veel) politiek-maatschappelijk geïnstitutionaliseerd onrecht. 

Leven in systemen met dynamieken van dader en slachtofferschap is niet altijd even makkelijk. Want wie veel voelt of nadenkt, raakt het spoor al snel bijster. We voelen ons niet gezien. We raken overweldigd. En dat is –gek genoeg– gezond. 

“In een getraumatiseerde samenleving gezond blijven, dat kan eigenlijk niet.” 

Samen met Oscar leg je de patronen van jouw zorgen bloot. Wat kan er op de achtergrond spelen? Wat ligt eronder? En waar is het een gezonde reactie op? 

Je wordt geadviseerd door Oscar Westra van Holthe, de oprichter van Teamcoach Zuidas. Hij is onder meer bekend van Sander en de Kloof. Ook zijn meerdere documentaires over zijn begeleiding gemaakt, zoals De Onbewuste Dans of De derde helft.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Over vier weken heb je weer een kans!

Deze coachsessie vindt plaats in Zoom.

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Erg blij dat ik het heb gedaan. Oscars manier van kijken naar zaken kan nieuwe perspectieven voor mij openen. Ik vond het een fijn gesprek, voelde me gehoord en begrepen. 

Dat ik dichter op mijn gevoelens moet gaan zitten en dat dat 'een van de knopjes is waar ik (óók) aan moet draaien'.

Woensdag 14 augustus 2024 14:00-15:30

Meditatie kan ook anders

Wandelworkshop in het Vondelpark bij Netwerkcafé Amsterdam

De wandelworkshop die Henna Charry verzorgt gaan over bewustwording van onze denkpatronen, dit keer over meditatie en beweging.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wandel mee in het Vondelpark (Startpunt de Roos)

Meer informatie

Deze wandelworkshop gaat over het ontdekken van jouw mindset over het onderwerp beweging in combinatie met mediteren. Herken jij jezelf in jouw denkpatronen, waarom denk jij zoals jij denkt, durf jij te ontde(n)k (ken). Het al dan niet ondernemen van acties komt vaak voort uit onze denkpatronen, ben jij je daarvan bewust?

Wij gaan ons “kwetsbaar” naar onszelf toe opstellen, door te praten met elkaar, door te praten met de omgeving (het park) en in beweging te mediteren over een denkpatroon die wij bij onszelf hebben ontdekt om bewust te beleven wat dit denkpatroon doet in je gedachten en lichaam.

Durven te “ontdenken”, jezelf te voelen door contact te maken met jou volledige zijn. 

Na een ziekbed van meer dan 20 jaar, heeft Henna Charry een methode ontwikkeld voor Mindset, Mindfulness en Meditatie, waarbij voeding, beweging en ontspanning centraal staan. 

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik wandel mee in het Vondelpark (Startpunt de Roos)

Deelnemers Henna aan het woord

De passie waarmee ze over deze meditatie methode praat.

Uit mijn comfortzone te komen en nog meer naar de stilte te kijken en luisteren.

Inspirerend, ik ben onder de indruk van Henna haar verhaal en rust.

Donderdag 15 augustus 2024 09:00–10:30

Bepaal je focus met Arjen

Persoonlijk online consult

Heb je focus nodig op je zoektocht naar werk? Arjen van Hemert  helpt je om die focus te krijgen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Veel vijftigplus werkzoekers hebben het idee er alleen voor te staan. Terwijl focus vinden, werken aan je vaardigheden en je zoektocht naar werk veel beter gaat als iemand je helpt.

Zodat je aan je softskills kunt werken, je focus helder krijgt en met nieuwe moed en zelfvertrouwen gaat solliciteren.

Arjen van Hemert heeft een jarenlange ervaring als coach bij de Werkestafette van de Stichting Werken voor Elkaar. En als coach  bij DAATlab waar hij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hielp om data-analist te worden.

Arjen van Hemert heeft een jarenlange ervaring als coach bij de Werkestafette van de Stichting Werken voor Elkaar. In zijn laatste baan was hij coach bij DAATlab waar hij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hielp om data-analist te worden.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Donderdag 15 augustus 2024 16:00–17:00

Ingrid denkt mee

Online meedenksessie

Wereldburger en avonturier Ingrid van Büseck deelt graag haar kennis en ervaring met jou en de andere deelnemers als je een vraag hebt over werk, solliciteren of het leven in het algemeen.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik schrijf me in voor online deelname

Meer informatie

Heb je een vraag over werk vinden of solliciteren? Tijdens deze online meedenksessie kun je daarover op informele basis in gesprek gaan, steun ervaren en nieuwe inzichten krijgen.

Want hoe lang je ook zelf al met jouw vraag bezig bent, in gesprek met Ingrid en de andere deelnemers komen er toch ideeën naar voren waar je zelf nooit aan had gedacht, maar die je wel kunnen helpen bij het zoeken naar werk, of iets anders dat voor jou belangrijk is.

Ingrid van Büseck geeft richting aan het denken en denkt zelf ook mee!

Ingrid van Büseck vindt het leuk om mensen te stimuleren en uit te dagen. Ze kan putten uit een rijke levenservaring als ondernemer, kosmopoliet en avonturier. Ze is niet te beroerd om op basis daarvan kritische vragen te stellen en gevraagd en ongevraagd advies te geven.

Deze bijeenkomst vindt online plaats in Zoom.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten.

> Ik schrijf me in voor online deelname

Vrijdag 16 augustus 2024 13:30-14:30

Valkuilen bij je sollicitatie

Workshop in Pand P bij Netwerkcafé Eindhoven

Bij je sollicitatie kan er kan veel misgaan, waar je zelf misschien geen erg in hebt. Peter Millenaar laat je de valkuilen zien.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Pand P

Meer informatie

Peter Millenaar geeft uit zijn rijke historie en ervaring een workshop over de valkuilen bij een sollicitatie.

Na wat voorbeelden spelen we met een aantal van de deelnemers een sollicitatiegesprek na. Daarin zal de strenge recruiter proberen je uit te horen over je bedoelingen en vaardigheden.

We eindigen met wijze lessen van Peter.

Peter Millenaar is acteur, theatermaker, quizmaster en entertainer. Niet altijd geweest, tot zo’n 18 jaar geleden werkte hij in het management bij Philips Healthcare. Op 59-jarie leeftijd heeft hij ontslag genomen en is zijn passie gaan volgen: hij werd acteur!

Deze workshop vindt plaats in Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met fiets en bus, betaald parkeren.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken in Pand P .

> Ik doe mee in Pand P

Vrijdag 16 augustus 2024 15:00-16:00

Toekomst van de medische technologie

Workshop in Pand P bij Netwerkcafé Eindhoven

Peter Millenaar neemt je mee vanaf de oertijd tot in de toekomst over de ontwikkeling van de (medische) technologie zonder dat je medische of technische kennis hoeft te hebben.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Pand P

Meer informatie

Medische technologie was in primitieve vorm al aanwezig 5000 jaar voor Christus. Door de eeuwen heen heeft dit zich ontwikkeld en is sinds de 19e eeuw in een stroomversnelling gekomen, die steeds sneller gaat in onze tijd. Uitleg van moderne toepassingen (CT-scan, MRI etc) worden op een eenvoudige manier uitgelegd. We nemen ook een kijkje in de toekomst: robots, kunstmatige intelligentie (AI) en nano-robots.

Peter Millenaar is acteur, theatermaker, quizmaster en entertainer. Niet altijd geweest, tot zo’n 18 jaar geleden werkte hij in het management bij Philips Healthcare. Op 59-jarie leeftijd heeft hij ontslag genomen en is zijn passie gaan volgen: hij werd acteur!

Deze workshop vindt plaats in Pand P, Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven, goed bereikbaar met fiets en bus, betaald parkeren.

Na afloop van de workshop kun je napraten en netwerken in Pand P .

> Ik doe mee in Pand P

Maandag 19 augustus 2024 14:00-15:00

Smart about stress

Workshop in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

People often express concern regarding their perception of work pressure and a dis-balance in their work-life integration. Mary Jane will help you to create awarness on this subject.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

Meer informatie

Next to being inspiring, this 1 hour session will be interactive, filled with practical tips and tools for the participants to use in their daily (work) lives.

The focus of the sessions will be on creating awareness about what stress is, and providing tips/tools for increasing your stress hardiness/resiliency.

Mary Jane's belief? With the proper knowledge and tools, anyone can improve their resiliency to whatever life brings onto their path, and thrive.

Next to her R.N. training, Mary Jane  (Creating Waves) is certified as a Stress Counsellor, NLP Master Practitioner, Resiliency Coach, Sleep Coach, Happiness@Work coach, Foundations of Positive Psychology, Science of Well-being.

Deze workshop is in de ENGELSE TAAL en vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken op locatie.

> Ik doe mee in De Roos

Maandag 19 augustus 2024 15:30-16:30

Masterclass LinkedIn

Workshop in De Roos bij Netwerkcafé Amsterdam

Op zoek naar de sleutel tot LinkedIn-succes? Ontdek het tijdens de unieke LinkedIn Masterclass-sessie van Michiel Verstraten.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in De Roos

Meer informatie

Masterclass-sessie! Leer essentiële trucs om op te vallen en optimaliseer je profiel voor maximale impact. Schrijf je nu in voor deze sessie en geef je carrière een krachtige boost! 🚀

Michiel Verstraten is de co-founder van YouLynq.me  Michiel is een ondernemer en LinkedIn-strateeg toegewijd aan het vormgeven van bedrijfsgroei. Hij helpt bedrijven van mkb tot aan corporates in de B2B wereld met hun LinkedIn. Relaties opbouwen in plaats van cold selling.

Deze workshop vindt plaats in De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik doe mee in De Roos

Dinsdag 20 augustus 2024 10:00-12:00

Tango als spiegel en metafoor

Workshop in Sterrenzicht bij Netwerkcafé Utrecht

Deze bewegingsworkshop van Annelies Gietelink en Hilde van Drunen geeft jou een spiegel in het zoeken naar werk.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

Meer informatie

Ben je eerder een leider of een volger? In het proces van werk zoeken, of als je met iemand samenwerkt? En hangt dat af van degene met wie je samen bent of misschien van andere factoren?

Onderzoek samen jouw mogelijkheden in initiatief nemen, of juist aansluiten op kansen van buitenaf. Meebewegen met iemand anders heeft weer andere kwaliteiten dan iets nieuws initiëren. Welke mogelijkheden heb je om wel of juist niet in te gaan op een uitnodiging? De verbinding zoeken vanuit je eigen kwaliteit, is in tango net als de volgende stap naar werk. Zo ondersteunt tango als spiegel en metafoor jouw zoektocht.

Oefen dit allemaal met bewegingstechnieken en conventies uit de Argentijnse Tango. Kom in beweging en doe mee. Je hebt géén danservaring nodig.

Annelies Gietelink is sinds 2010 dansdocent bij haar eigen dansschool: Argentijnse Tango Anna Rosa. Samen met haar partner biedt zij een rijk programma met cursussen, privélessen, workshops, dansweken en evenementen met livemuziek. Hiernaast gaat zij voor persoonlijke groei en zingeving.

Hilde van Drunen is adviseur werk bij het UWV. In die rol begeleidt zij werkzoekers individueel en in workshops over het kiezen van een nieuw beroep en het maken van een doeltreffend cv. Ook organiseert zij regelmatig mee aan evenementen voor het activeren en stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. In haar vrije tijd is zij enthousiast tangodanser en levenskunstenaar.

Deze workshop wordt gegeven in Sterrenzicht, Keerkringplein 40, 3582 PM Utrecht , goed bereikbaar met fiets en OV.  Betaald parkeren in de buurt.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik doe mee in Sterrenzicht in Utrecht

>  Aan deze workshop kun je niet online deelnemen

Deelnemers workshop Annelies en Hilde aan het woord

Geweldig! Ook als metafoor.

Uit mijn comfortzone. Leuk. Ook leerzaam.

Heerlijk gedanst, nieuwe inzichten.

Woensdag 21 augustus 2024 09:00–10:30

Veranderen met Alexandra

Persoonlijk online consult

Alexandra loopt op een luchtige manier, hier en daar met een kwinkslag of soms confronterend met je mee in jouw aanzet tot een (gedrags)verandering. 

Wil je iets aanpakken of het roer omgooien? Bespreek het lcoach Alexandra van der Vis. In een gratis persoonlijk consult van 30 minuten helpt ze jou een stap verder in de goede richting!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Zit er in je achterhoofd een stemmetje die je blijvend herinnert aan iets wat je eigenlijk al lang had willen aanpakken? Of, ben je er recent achter gekomen, dat  ergens het roer om moet? Alexandra van der Vis helpt je een start hiermee te maken. 

Dit kan gaan over zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling,  je werk -of het niet hebben daarvan-, wensen en verwachtingen, privé-situatie, relaties/netwerk etc. 

Alexandra coacht 1-op-1. Hierdoor wordt er vlot tot de kern gekomen, je [ver]krijgt inzichten en handvatten om je veranderingsproces een goede start te geven en vol te gaan houden. Jij bent de enige die dat kan. Jij hebt de regie over je [dagelijks] leven.

Wat wil jij veranderen? 

(Paarden)coach Alexandra van der Vis helpt jou een eerste aanzet te maken tot (gedrags) verandering. Alexandra loopt op een luchtige manier, hier en daar met een kwinkslag of soms confronterend met je mee .

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Woensdag 21 augustus 2024 16:00–17:30

Kanskijken met Karina

Persoonlijk online consult

Je verlangt naar leuk werk, werk dat écht bij je past. Maar je ziet op dit moment even niet meer hoe je daarmee verder komt.

Dan zit je goed bij ontwikkelcoach Karina de Groot. Zij laat je in een persoonlijke consult van een half uur kansen ontdekken om jouw verlangen waar te maken.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je zit vast. Het lijkt of je midden in dichte mist staat, je ziet niet meer welke kant je op kunt.

Je voelt een sterk verlangen om verder te komen in jouw zoektocht naar nieuw werk. Werk waarin je jouw ervaring en talenten kunt laten gelden, waar je lol in hebt. 

Maar je ziet op dit moment even geen kansen meer. 

Ontwikkelcoach Karina de Groot is fan van Einsteins tegeltjeswijsheid: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. 

Zij helpt jou met een duidelijke en directe aanpak om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. En van daaruit richting te vinden en stappen te zetten om jouw verlangen naar leuk en vervullend werk waar te maken.

Karina de Groot (Buffelcoaching.com) was het na jarenlange ervaring in de uitzendbranche zat om 'vierkante mensen in ronde vacatures te stoppen'. Ze gelooft dat als je werk zoekt dat aansluit bij je aanleg, je daar vanzelf succesvol in wordt. Stop met buffelen, start met leven!

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Woensdag 22 augustus 2024 09:00–10:30

Richting met Tom

Persoonlijk online consult

Sta je op een kruispunt in je professionele leven en heb je geen idee welke richting je op moet? Op zoek naar hoe die richting er uitziet en hoe je daarachter komt?

Tom Albertsma neemt je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten mee in je eigen wereld van creatie en hoe je eigen bewustzijn, inspiratie en creatie kunt inzetten naar je nieuwe werkelijkheid.

Voorwaarde om mee te doen is om EERST  de BluePrint Scan te doen en een impressie van jezelf te ontvangen.  Dit kost je 15 minuten. getyourfreeblueprint.com. Neem je verslag mee naar je sessie.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

"Na jarenlang hard werken, is het tijd om die droombaan te realiseren. Je wilt nu de echte stap nemen naar jouw toekomst. En hoe ziet die toekomst of droombaan er dan uit? Wat houd je daarin tegen? Hoe krijg je daar meer bewustzijn op?

Om ruimte te creëren hebben we richting nodig. Zonder richting is er alleen stilstand. Het gaat erom onze inspanningen te richten op de dingen die we werkelijk kunnen beïnvloeden. Zaken krijgen zin als we richting geven, dan ontstaat ruimte voor groei. Richting verbindt en stelt ons in staat om vruchtbaar samen te werken. Richting geeft ons vrijheid. Het is geen vast punt, maar een continue beweging.

Klaar om je zelf te ontdekken?

Voorwaarde om mee te doen is om EERST  de BluePrint Scan te doen en een impressie van jezelf te ontvangen.  Dit kost je 15 minuten. getyourfreeblueprint.com. Neem je verslag mee naar je sessie.

Tom Albertsma heeft in zijn werkzame leven verschillende rollen in de IT bekleed. Zijn ware passie ligt in het begeleiden van mensen op hun pad naar persoonlijke ontwikkeling. Als ervaren trainer, consultant en coach bij Sound of Life heeft hij zich toegewijd aan het begeleiden van mensen om weer in contact te komen met hun authentieke zelf. Met expertise in training en ontwikkeling, persoonlijke begeleiding, loopbaanevaluatie en coaching, is Tom jouw partner. 

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers persoonlijk consult Tom aan het woord

Ik vond heet een fijn consult o.a. door aandachtig luisteren, goed samenvattend van mijn verhaal, stimulerend en adviserend.

Wie ik ben, mijn motivatie en beweegreden. Hierdoor een stap in de richting van wat ik wil.

Donderdag 22 augustus 2024 16:00–17:30

Inzicht met Reinier

Persoonlijk online consult

Heb je in jouw leven of zoektocht naar nieuw werk telkens last van eenzelfde probleem? 

Coach Reinier Kelderman laat je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten inzicht krijgen in je probleem en ervaren waar de oplossing ligt.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Loop jij in jouw leven of zoektocht naar werk steeds tegen dezelfde vraagstelling of een terugkerend probleem of patroon aan? En vind je het moeilijk om de betreffende vraag te beantwoorden, het probleem op te lossen of het patroon te doorbreken?

Dan helpt organisatieadviseur en coach Reinier Kelderman je in een kort online consult om daar inzicht in te krijgen. Dat doet hij de opstellingen-methode. Daarmee word je je bewust van de onbewuste kennis die je al hebt om tot een goede oplossing te komen voor jouw vraag of dilemma.

Voorbeelden van zulke vragen zijn: ‘hoe kijkt een toekomstige werkgever naar mij’, ‘ik weet niet wat voor werk ik wil doen’, ‘ik vind het lastig om keuzes te maken’ en ‘ik ben onzeker’.

Reinier Kelderman is organisatieadviseur, interim-manager en coach. In zijn organisatieadvieswerk bekijkt hij organisaties als een systeem en gebruikt hij veelvuldig de opstellingen-methode. Met deze methode helpt hij ook individuele personen om inzicht te krijgen in de moeilijke situaties die zich voordoen in hun leven, werk en familie.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers persoonlijk consult aan het woord

Reiniers behulpzaamheid en gedrevenheid om binnen een half uur tot een inzicht te komen, dat mij wat zou opleveren.

Ik oefen in achteruit leunen voor sollicitatiegesprekken. Ondertussen screen ik de vacatures. Mijn snelheid en actieve houding mogen er zijn . In communicatie mag ik meer rust overbrengen. Hierdoor krijgt de gevoelsmatige kant van een gesprek meer ruimte. Ik zie het nu niet alleen. Ikbegin het ook lichamelijk beter te voelen. Goed werk van Reinier!

Vrijdag 23 augustus 2024 16:00–17:30

Vind je ideale werkgever

Workshop in het Zaanhotel bij Netwerkcafé Zaanstad

Joycet Reinders is relatiecounselor met als uitgangspunt ‘Iedereen op de juiste plek’

Jouw ideale werkgever 100% helder hebben is een absolute voorwaarde voor een goede start van jouw inspanningen op zoek naar een nieuwe baan. Het helpt je bij het helder krijgen van jouw visie op hoe jij vindt dat het probleem van jouw ideale werkgever opgelost moet worden. En waarvoor hij jóu nodig heeft. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik doe mee in het Zaanhotel

Meer informatie

Heb je jouw ideale werkgever 100% helder. Dat is waar veel mensen weerstand op hebben. Ze willen niet kiezen omdat ze bang zijn dat ze niet aan de slag komen. Maar zoals vaak zijn angst en onwetendheid slechte raadgevers. Want wie niet kiest verliest! Jouw ideale werkgever niet 100% vaststellen brengt je exact op de plek waar je niet wilt zijn. 

Jouw ideale werkgever 100% helder hebben maakt het easy jouw CV en motivatiebrief op te stellen, sollicitatiegesprekken te voeren en een goed salaris uit te onderhandelen. En bovenal om de telefoon te pakken om te bellen. Omdat jij exact weet wat de match is tussen jou en die ander. Alles vanuit het principe dat jij kiest!

Joycet Reinders (JoycetReinders.nl) is relatiecounselor met als uitgangspunt ‘Iedereen op de juiste plek’. Als jij jouw toegevoegde waarde voor je werkgever 100% helder hebt dan ben je moeiteloos zichtbaar omdat je los bent van wat anderen van je vinden. Wat dat jou en je (nieuwe) werkgever oplevert is rijkdom en overvloed. Laat mij je daarbij helpen!

LET OP: Deze workshop wordt gegeven in het Zaanhotel, Ebbehout 22, 1507 EA Zaandam (vlakbij  het Station). Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer en auto, betaald parkeren in de omgeving.

Na afloop kun je een half uur napraten op locatie.

> Ik doe mee in het Zaanhotel

Deelnemers Joycet aan het woord

Ik ben totaal verrast door de unieke aanpak van Joycet, de inzichten die verkregen worden en hoe je anders naar je persoonlijke eigenschappen, skils en wie je bent, te ontdekken.

Joycet is een prima trainer, coach, adviseur en mentor en kan als een ervaringsdeskundige handvatten aanreiken om je op het goede spoor te zetten! Hierbij vergeet zij zeker niet de, o zo belangrijke, soft skills te bespreken en te benadrukken……Dinsdag 27 augustus 2024 16:00–17:30

Shereens loopbaanconsult

Persoonlijk online advies

Zit je met een vraag over je volgende loopbaanstap of loop je aan tegen een praktische vraag tijdens jouw zoektocht naar nieuw werk?

Leg hem voor aan loopbaan- en stijlcoach Shereen Leissius. In een gratis persoonlijk consult van 30 minuten helpt ze jou een stap verder in de goede richting!

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Je bent op zoek naar nieuw werk. Dan komen er allerlei vragen op je af.

Bijvoorbeeld: Wil ik eigenlijk wel verder in het soort werk dat ik altijd deed? Wat zou ik óók kunnen doen? Welk werk zou dan bij mij passen, en welk soort werkgever?

Maar ook: Hoe vind ik leuk en passend werk.? Hoe zorg ik dat ik aan tafel kom bij een werkgever. Ze zeggen dat ik meer kans maakt als ik een 'kruiwagen' hebt, maar hoe pak ik dat dan aan? Hoe zorg ik dat ik in mijn sollicitatie goed uit de verf kom, hoe kan ik me daar het beste op voorbereiden?

Dit zijn maar een paar voorbeelden van vragen waar loopbaancoach en stylist Shereen Leissius jou bij kan helpen in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten.

Shereen Leissius houdt zich haar hele werkende leven al bezig met coachen, stylen en adviseren van mensen op gebied van werk en op persoonlijk vlak. Ze houd ervan om mensen te ondersteunen in het maken van keuzes in hun loopbaan. Het vergroten van zelfvertrouwen staat hierbij voor haar centraal.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers loopbaanconsult Shereen aan het woord

Shereen was doortastend en het online consult was verhelderend.

Ik heb de dingen beter op een rij gekregen.


Woensdag 28 augustus 2024 14:00–15:30

Vind je ideale werkgever

Wandelworkshop in het Vondelpark bij Netwerkcafé Amsterdam

Joycet Reinders is relatiecounselor met als uitgangspunt ‘Iedereen op de juiste plek’

Jouw ideale werkgever 100% helder hebben is een absolute voorwaarde voor een goede start van jouw inspanningen op zoek naar een nieuwe baan. Het helpt je bij het helder krijgen van jouw visie op hoe jij vindt dat het probleem van jouw ideale werkgever opgelost moet worden. En waarvoor hij jóu nodig heeft. De twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wandel mee in het Vondelpark (Startpunt de Roos)

Meer informatie

Heb je jouw ideale werkgever 100% helder. Dat is waar veel mensen weerstand op hebben. Ze willen niet kiezen omdat ze bang zijn dat ze niet aan de slag komen. Maar zoals vaak zijn angst en onwetendheid slechte raadgevers. Want wie niet kiest verliest! Jouw ideale werkgever niet 100% vaststellen brengt je exact op de plek waar je niet wilt zijn. 

Jouw ideale werkgever 100% helder hebben maakt het easy jouw CV en motivatiebrief op te stellen, sollicitatiegesprekken te voeren en een goed salaris uit te onderhandelen. En bovenal om de telefoon te pakken om te bellen. Omdat jij exact weet wat de match is tussen jou en die ander. Alles vanuit het principe dat jij kiest!

Joycet Reinders (JoycetReinders.nl) is relatiecounselor met als uitgangspunt ‘Iedereen op de juiste plek’. Als jij jouw toegevoegde waarde voor je werkgever 100% helder hebt dan ben je moeiteloos zichtbaar omdat je los bent van wat anderen van je vinden. Wat dat jou en je (nieuwe) werkgever oplevert is rijkdom en overvloed. Laat mij je daarbij helpen!

Deze wandelworkshop vindt plaats in het Vondelpark in Amsterdam, start- en eindpunt De Roos, P.C. Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam. Let op: ingang De Roos ligt in het Vondelpark, via het terras.  Goed bereikbaar met fiets en ov. Parkeren is kostbaar.

Na afloop van de workshop kun je met elkaar napraten en netwerken.

> Ik wandel mee in het Vondelpark (Startpunt de Roos)

Deelnemers Joycet aan het woord

Ik ben totaal verrast door de unieke aanpak van Joycet, de inzichten die verkregen worden en hoe je anders naar je persoonlijke eigenschappen, skils en wie je bent, te ontdekken.

Joycet is een prima trainer, coach, adviseur en mentor en kan als een ervaringsdeskundige handvatten aanreiken om je op het goede spoor te zetten! Hierbij vergeet zij zeker niet de, o zo belangrijke, soft skills te bespreken en te benadrukken……Woensdag 28 augustus 2023 16:00–17:30

Vraag het aan Vera

Persoonlijk online advies

Werk zoeken is gewoon hard werken. Heb je behoefte aan input van iemand die daar zelf veel ervaring mee heeft?

Job- en loopbaancoach Vera Ros helpt je tijdens een gratis persoonlijk online consult van 30 minuten graag weer verder op weg.

˅ Ik wil nog wat meer info

> Ik wil een afspraak boeken

Meer informatie

Vijftigers hebben de toekomst op de arbeidsmarkt! Zij brengen immers veel talenten, kennis en ervaring mee. Maar je moet die kansen wel zien en daar werk van maken. Jobcoach Vera Ros weet uit eigen ervaring dat dat een stuk makkelijker klinkt dan het is.

Vind je het bijvoorbeeld lastig om écht in actie en uit je comfort zone te komen? Vraag je je af welk werk nog meer bij jou past en hoe je dat kunt bereiken? Of wil je tips over solliciteren en netwerken?

Laat je dan in een persoonlijk online gesprek van 30 minuten met Vera motiveren om een volgende stap te zetten.

Vera Ros maakte switches naar journalistiek, jobcoaching en nu naar ondernemerschap. Door vallen en opstaan ontdekte zij hoe elke ervaring je iets nieuws kan brengen en dat je nooit bent uitgeleerd. Zij is nieuwsgierig naar jouw verhaal en helpt je graag op weg.

Let op: je kunt een afspraak van 30 minuten boeken op een tijdvak dat nog vrij is. Geen tijdvak meer vrij? Volgende maand heb je weer een kans!

> Ik wil een afspraak boeken

Deelnemers persoonlijk consult aan het woord

Vera luisterde goed en gaf goede tips.

Vera was heel helder over mijn Linkedin profiel. Zij vond het te breed geschreven waardoor mijn kwaliteiten een beetje naar de achtergrond verdwijnen.

Geleerd om goed dingen uit te zoeken als je voor jezelf wilt beginnen en ondernemersplan schrijven.

Persoonlijk consult voor jou

Dit zijn de experts waarmee je een gratis persoonlijk consult kunt boeken. Leg jouw vragen over leven, werk, loopbaan en financiën aan hen voor en ervaar hoe ze jou in korte tijd verder helpen. 

Kijk in het activiteitenoverzicht hierboven wanneer je een consult kunt boeken. 

Shereen Leissius

Loopbaan- en stijlcoach Shereen Leissiushoudt ervan om mensen te ondersteunen bij loopbaan- en werkzoekvragen. Zelfvertrouwen vergroten staat hierbij voor haar centraal.

Karina de Groot

Ontwikkelcoach Karina de Groot zou het liefst iedereen een keer met andere ogen laten kijken naar zichzelf en naar de kansen die werk en leven dán te bieden hebben.

Reinier Kelderman

Organisatiecoach Reinier Kelderman wordt er blij van om teams en personen inzicht te laten krijgen in moeilijke situaties die zich voordoen in hun leven, werk en familie.

Karin Witte

Bewustzijnscoach Karin Witte vindt het heerlijk om bij mensen die met een levensvraag zitten, inzicht, begrip en bewustwording over zichzelf en hun situatie te laten ontstaan.

Jac Mertens

Financieel adviseur Jac Mertens helpt mensen graag om de goede afwegingen te maken bij vragen over salaris, pensioen, lenen, schulden, erfenis, vermogen en investeren. 

Vera Ros

Jobcoach Vera Ros ontdekte door vallen en opstaan hoe elke ervaring je iets nieuws kan brengen. Zij is nieuwsgierig naar jouw verhaal en helpt je graag op weg.

Hanneke Bal

Levens- en loopbaancoach Hanneke Bal helpt jou je twijfels te onderzoeken en richting te kiezen. Hanneke is  klantgericht en werkt met veel plezier om jou je bestemming te laten vinden.

Nik Boersma

Websitebouwer en SEO specialist Nik Boersma helpt jou met je website, webshop en je online vindbaarheid. Nik heeft een no nonsense uitgangspunt: Hou het simpel en ga stap voor stap aan de slag.

Arjen van Hemert

Coach en adviseur Arjen van Hemert helpt jou in de zoektocht naar nieuw werk en een nieuwe focus. Arjen heeft veel ervaring en veel ideeën om jou op weg te helpen.  

Tom Albertsma

Trainer, coach en consultant Tom Albertsma helpt jou een nieuwe richting te vinden in je professionele leven. Tom is toegewijd  om mensen te begeleiden  die in contact willen komen met hun authentieke zelf.

Alexandra van der Vis

(Paarden)coach Alexandra van der Vis helpt jou een eerste aanzet te maken tot (gedrags-) verandering. Alexandra loopt op een luchtige manier, hier en daar met een kwinkslag of soms confronterend, met je mee .

Sabien Rodenbach

Relatiecoach Sabien Rodenbach beantwoordt al jouw vragen op het gebied van relaties. Ze luistert naar je zonder oordeel, houdt je een spiegel voor en daagt je uit zodat je inzicht in jezelf krijgt. Ze begeleidt je in het ont-dekken van jouw aandeel in relatie(s). 

Oscar Westra van Holthe

Oscar Westra van Holthe, de systemisch coach van de Zuidas, denkt graag met je mee. Samen met jou zoekt hij naar waar jouw zorgen in  essentie om draaien.

Eric van de Graaff

LinkedIn expert Eric van de Graaff helpt jou om je professionele aanwezigheid op LinkedIn te versterken en effectiever te netwerken met LinkedIn. Eric ondersteunt je met het opzetten van je profiel maar ook met LinkedIn publicaties en het vergroten van je netwerk.

Margret Kaandorp

Margret Kaandorp  is een lichaamsgerichte coach/therapeut met een medische achtergrond. Ze krijgt zelf goede energie wanneer ze ziet hoe iemand meer zichzelf wordt en meer tevreden wordt met het leven. Het proces daarnaar toe begint door je triggers te onderzoeken en daar je minder of niet door belemmerd te voelen.

Jacqueline Moleres Morales

Jacqueline Moleres Morales is een holistisch coach die je helpt om duidelijkheid te verkrijgen, zodat je weet wat je te doen staat.

Joycet Reinders

Joycet Reinders is relatiecounselor met als uitgangspunt ‘Iedereen op de juiste plek’. Als jij jouw toegevoegde waarde voor je werkgever 100% helder hebt dan ben je moeiteloos zichtbaar.

Kun je op je zoektocht naar nieuw werk wel wat steun van collega's gebruiken?

Doe dan mee met de Werkontdekkers. 

De meeste Werkontdekkers zijn binnen afzienbare tijd aan de slag als werknemer, opdrachtnemer of ondernemer. 

Wekelijks workshops, netwerken en ontmoetingen die jou verder helpen op je pad naar een nieuwe baan of ondernemerschap. 

Online en op locaties in diverse regio's.

Deelname is gratis. 

Hierboven zie je de activiteiten waaraan je in de komende tijd kunt meedoen.

In de interviewserie ‘Koersveranderaars’ komen mensen aan het woord die op latere leeftijd succesvol van carrière zijn veranderd. 

Mensen die het lef hebben gehad nieuwe vaardigheden aan te leren en nu, met veel plezier, een ander vak uitoefenen dan voorheen. 

Zij willen jou inspireren met het hoe en waarom van hun switch, hun aanpak en wat ze ervoor moesten doen of laten.

Abonneer je op onze e-mailservice, dan krijg je automatisch bericht van al onze workshops, netwerkbijeenkomsten, masterclasses, werkestafettes en andere activiteiten.

Zo kun je je steeds tijdig inschrijven , voordat alle plekken zijn vergeven.

Ga naar archief 2024 voor overzicht van de workshops, netwerkontmoetingen en persoonlijke consults die we in 2024 organiseerden.

Ga naar archief 2023 voor overzicht van de workshops, netwerkontmoetingen en persoonlijke consults die we in 2023 organiseerden.

Wij zijn de Nederlandse community voor werkzoekende vijftigplussers 

Wij inspireren en verbinden werkzoekende vijftigplussers om meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. 

Dat doen we met en voor elkaar. Op basis van vrijwillige inzet. Met enthousiasme en daadkracht.

Vele duizenden vijftigplussers hadden in de afgelopen jaren baat bij de activiteiten die we samen organiseren op weg naar nieuw werk of ondernemerschap.

Werken voor Elkaar is ontstaan vanuit de overtuiging dat je sterker staat als je verantwoordelijkheid voor elkaar neemt. Dat je met elkaar veel beter kunt organiseren wat je nodig hebt, dan in je eentje.

Vrijwilliger aan het woord

Ik heb heel veel nieuwe online tools geleerd. Mijzelf presenteren, pitchen met een professioneel en hoog zichtbaar LinkedIn-profiel. Het heeft mij zelfvertrouwen en een nieuwe baan opgeleverd!

Kees van der Vlugt uit Rotterdam

Vrijwilliger aan het woord

Vrijwilliger zijn bij Werken voor Elkaar heeft mij zelfvertrouwen, positieve mindset en een Yes Man-mentaliteit gegeven. Ik gaf zelf een webinar Aan de slag met je cv. Dat kreeg de hoogste deelnemerswaardering die week! Waarom je kennis niet delen en zo ongemerkt cv-specialist worden? En online-trainervaardig!

Ton van Aalst uit Eindhoven

Vrijwilliger aan het woord

De organisatie van de netwerkcafés en het organiseren van diverse workshops gaf mij veel energie. Met mijn teamgenoten wisselde ik ook loopbaanideeën en vacatures uit. Je staat er niet alleen voor.

José uit Utrecht

Vrijwilliger aan het woord

Ik raad vrijwilliger zijn bij Werken voor Elkaar absoluut aan. De allermeeste energie kreeg ik als teamcoach bij de Werkestafette: het stimuleren van mensen bij hun zoektocht naar betaald werk. Je helpt niet alleen anderen, maar zeker ook jezelf. Ik ben weer aan het werk!

Sandra van der Heiden uit Eindhoven


Vrijwilliger aan het woord

Het was heel fijn om tijdens mijn werkzoekende periode onder de mensen te zijn en ook met mijn medevrijwilligers. Met zelfvertrouwen ben ik weer aan het werk gekomen!

Anton Simons uit Alkmaar

Vrijwilliger aan het woord

Werken voor Elkaar is een fijne club waar je sterker van wordt! Als vrijwilliger krijg je de ruimte om met nieuwe dingen bezig te zijn. Bijvoorbeeld leren om Zoom te gebruiken. Ik weet nu meer van de techniek en heb geleerd dat Zoom een mooie methode is om te netwerken.

Bert van der Vegt uit Amsterdam

Dit zeggen deelnemers over onze workshops, meedenksessies en persoonlijke consulten

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Bedankt voor de goede loopbaantips! Ik ga meer aandacht geven aan de vraag wat ik zélf prettig werk vind, meer dan alleen lmaar denken aan wat de arbeidsmarkt wil.

Deelnemer workshop aan het woord

Klasseworkshop, vol praktische tips en levensechte antwoorden. Lekker nuchter, zonder slogantalk of zweverig gedoe. Weer even opnieuw geleerd hoe je met je netwerk aan de slag gaat.

Deelnemer meedenksessie aan het woord

Laagdrempelig, breed scala aan onderwerpen, de gespreksleider is van vele markten thuis en heeft een ontzettend positieve en oprechte uitstraling! Ze zorgt voor vergroten van het zelfvertrouwen en ze geeft het gevoel van aansluiting bij iets positiefs!

Deelnemer workshop aan het woord

De spreekster vertelde meer dan de geijkte dingen die je op internet leest. Ik herkende veel punten die ze besprak. De workshop zette me aan tot nadenken en zelfreflectie en gaf me beter inzicht in wat nu belangrijk voor me is.

Deelnemer workshop aan het woord

Top vond ik de mogelijkheid om je eigen vragen voor te leggen over deze software en om direct te kunnen meekijken hoe het werkt. Ik heb meer vertrouwen gekregen om zelf met deze programma's aan de slag te gaan. 

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Door de organisatieopstelling ontdekte ik dat het beter voelt om náást een directeur of manager te staan. Dus bij mijn volgende werkgever moet ik vooraf goed peilen of deze kan werken met iemand naast in plaats van ónder zich.

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Door de organisatieopstelling ontdekte ik dat het beter voelt om náást een directeur of manager te staan. Dus bij mijn volgende werkgever moet ik vooraf goed peilen of deze kan werken met iemand naast in plaats van ónder zich.

Deelnemer workshop aan het woord

De workshopleider hielp mij beslist over de drempel heen om mijzelf te presenteren. En hij gaf de aanzet om het anders te gaan doen, met meer ruimte voor humor. Waarvoor grote dank! 

Deelnemer workshop aan het woord

De workshopleider hielp mij beslist over de drempel heen om mijzelf te presenteren. En hij gaf de aanzet om het anders te gaan doen, met meer ruimte voor humor. Waarvoor grote dank! 

Deelnemer persoonlijk consult aan het woord

Bedankt voor de goede loopbaantips! Ik ga meer aandacht geven aan de vraag wat ik zélf prettig werk vind, meer dan alleen lmaar denken aan wat de arbeidsmarkt wil.

Jouw donatie voor inspiratie

Wil jij dat wij blijven organiseren wat vijftigplussers nodig hebben om verder te komen in leven, werk of ondernemerschap, steun ons dan met een donatie.

Kies hieronder welk bedrag je wilt doneren.  Je wordt doorgeleid naar onze betaalservice Mollie Payments. Betalen gaat via Ideal.