Werken voor Elkaar

Vijftigplussers aan de slag! Meld je aan


Wij inspireren en verbinden werkzoekende vijftigplussers in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Zaanstad, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven en elders in Nederland om meer te halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring. Dat doen we met en voor elkaar. Op basis van vrijwillige inzet. Met enthousiasme en daadkracht. Vijftigplussers aan de slag!

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je automatisch de vooraankondigingen en uitnodigingen voor onze activiteiten in jouw regio. Dat geeft je de kans om steeds tijdig te reserveren, voordat alle plaatsen zijn vergeven.

Maandelijks organiseren teams van vrijwilligers in Zaanstad, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Hoorn, Alkmaar en Eindhoven bijeenkomsten op locatie met netwerken en interactieve workshops voor zo'n honderd deelnemers.

Nieuw: Netwerkcafé Online met workshops, interactieve interviews en online netwerkmogelijkheden.

Deelname is gratis.

Wil je uitvinden welk werk bij je past en in gesprek waar dat werk wordt gedaan, doe dan mee aan ons motiverende en praktische werkbemiddelingsprogramma, de Werkestafette. De meeste deelnemers hebben binnen afzienbare tijd betaald werk.

Nieuw: Werkestafette Online

Wil je gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ondernemende vaardigheden, dan kun je een masterclass volgen bij de Werkacademie. We zetten steeds in op het bereiken van direct resultaat.

Nieuw: Zomer-masterclasses

Samen sta je sterker

Werken voor Elkaar is ontstaan vanuit de overtuiging dat je sterker staat als je verantwoordelijkheid voor elkaar neemt. Dat je met elkaar veel beter kunt organiseren wat je nodig hebt dan in je eentje.

Zoals netwerkontmoetingen, workshops en masterclasses om nieuw werk te vinden of de stap naar ondernemerschap te zetten.

Vele duizenden werkzoekende vijftigplussers hadden in de afgelopen jaren baat bij de activiteiten die we met en voor elkaar organiseren in Nederland.

Jouw donatie voor inspiratie

Als jij het belangrijk vindt dat wij mensen kunnen blijven ondersteunen om samen de activiteiten te organiseren die zij nodig hebben op weg naar nieuw werk of ondernemerschap, steun ons dan met een donatie.


Werkmarkten

We geloven dat vooroordelen over vijftigplussers bij werkgevers verdwijnen door ontmoeting. En dat je die ontmoetingen moet organiseren. Op een manier die voor werkgevers en werkzoekers leuk en effectief is. Bijvoorbeeld zoals in Hoorn, Utrecht en Zaanstad.

Werken aan zichtbaarheid

We zorgen dat we bij politiek en werkgevers gehoor vinden voor arbeidsmarktparticipatie van vijftigplussers. Dat doen we met speelse acties en door het organiseren van debat. Zoals de actie Voet tussen de Deur en Het Grote Vijftigplus Debat.

Contact

Meer weten? Stuur een mail naar werkenvoorelkaar@gmail.com, of bel 020-6755355.

LinkedIn: linkedin.com/in/werkenvoorelkaar/

Facebook: facebook.com/werkenvoorelkaar

Twitter: twitter.com/werkenvrelkaar

Netwerkcafé Online: netwerkcafe.online@gmail.com, netwerkcafeonline.nl

Netwerkcafé Amsterdam: netwerkcafe.amsterdam@gmail.com, netwerkcafeamsterdam.nl

Netwerkcafé Rotterdam: netwerkcafe.rotterdam@gmail.com, netwerkcaferotterdam.nl

Netwerkcafé Zaanstad: netwerkcafe.zaanstad@gmail.com, www.netwerkcafezaanstad.nl

Netwerkcafé Utrecht: netwerkcafe.utrecht@gmail.com, netwerkcafeutrecht.nl

Netwerkcafé Hoorn: netwerkcafe.hoorn@gmail.com, netwerkcafehoorn.nl

Netwerkcafé Eindhoven: netwerkcafe.eindhoven@gmail.com, netwerkcafeeindhoven.nl

Netwerkcafé Alkmaar: netwerkcafe.alkmaar@gmail.com, netwerkcafealkmaar.nl

Realisatie van onze activiteiten is mogelijk dankzij de enthousiaste en onbezoldigde inzet van een groeiende groep vrijwilligers en ondersteuners.

Netwerkcafé Online en Netwerkcafé Zaanstad, Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Hoorn en Eindhoven zijn activiteiten van Stichting Werken voor Elkaar, KVK 67431984

Privacyverklaring