Lid worden

Wie mag lid worden ?

Iedereen kan en mag lid worden. Het enige wat we verwachten is dat je als lid regelmatig deelneemt aan wandeltochten en dat je daar dan ook als ‘Bokkenrijder’ inschrijft.

Dit doe je door je lidkaart te laten scannen aan de inschrijftafel. Ons clubnummer is 2012 .

Je kan ook inschrijfetiketten bestellen waarop alle nodige gegevens vermeld staan .

Wat kost dat ?

* Het lidgeld bestaat uit twee delen : 5,00 euro per gezin plus 5 euro per persoon .

Dus : - ben je alleen dan betaal je => 5 + (1 x 5,00) = 10,00 euro

- een koppel betaalt => 5 + (2 x 5,00) = 15,00 euro

- een gezin met 2 kinderen betaalt => 5 + (4 x 5,00) = 25,00 euro

* Andere eventuele kosten :

- Als je wil dan kan je een ‘wandelboekje’ kopen waarin je bijvoorbeeld op iedere tocht een stempel laat plaatsen, waarin je een sticker kan plakken waarin je ook je eigen ervaringen kan neerschrijven enz. Voor het eerste boekje betaal je bij ons 1 euro . Wanneer je boekje vol is dan kan je de volgende boekjes gratis krijgen op één van onze eigen tochten.

Wanneer moet ik betalen ?

Wij beginnen ieder jaar met het hernieuwen van het lidmaatschap op onze Vliegdentocht , eind oktober. Sinds 2019 moet het lidgeld vóór 31/12 van het lopende jaar betaald zijn.

Een nieuw lid kan zich echter op elk moment melden. Dat kan op een tocht , bij één van de bestuursleden of via e-mail naar bokkenrijdersoverpelt@gmail.com

Wij hebben volgende inlichtingen nodig :

· naam + voornaam

· volledig adres

· geboortedatum

· geboorteplaats

Voor de betaling van de bijdrage worden dan wel verder afspraken gemaakt.

Wat krijg ik in ruil ?

In het lidgeld zit begrepen :

- de verzekeringsbijdrage die wij aan WSVL afdragen

- het lidgeld bij WSVL

- 11 keer per jaar een maandblad dat je toegestuurd wordt en waarin je de laatste nieuwtjes kan lezen , waarin een programma staat van de wandelingen die de komende maand in de omtrek plaatsvinden enz.

Natuurlijk bieden wij iedereen jaarlijks een aantal prachtige wandelingen in eigen streek , waar we vanzelfsprekend onze eigen leden verwachten.

Daarnaast doen we soms busuitstappen naar verder gelegen plaatsen of speciale wandelingen. Daarvoor betaal je als lid dan slechts 5 euro (inschrijving inbegrepen).

We bieden ook regelmatig kledij aan (polo’s , vesten ….) met het logo van de club , die door de leden aan verminderde prijs kunnen gekocht worden.

Ieder jaar hebben we ook een feestvergadering waaraan je voor een spotprijs kan deelnemen.

Op deze gezellige avond worden dan ook leden die een bepaald aantal wandelingen van de club deden , beloond met een aandenken.

Verder belonen wij de ‘wandelaars’ ook nog door per tocht waaraan men het afgelopen jaar deelgenomen heeft 0,20 euro terug te betalen.