Trisage praktijk

Voorwaarden

Voor alle behandelingen gelden de onderstaande voorwaarden:

1. Alle prijzen zijn in euro’s, en dienen contant of binnen 2 weken per bank te worden overgemaakt aan Trisage.

2. Bij een te late betaling krijgt u een 1ste herinnering zonder kosten, als er een tweede noodzakelijk is dan zal er €12,50 administratiekosten in rekening worden gebracht. Indien het noodzakelijk wordt de betaling via een incassobureau te vorderen dan worden de kosten hiervan op u verhaald.

3. Behandeling vindt plaats volgens afspraak en kan tot 48 uur voor de afspraak kosteloos worden afgezegd. Niet tijdig afgemelde afspraken zullen tussen 48 en 24 uur voor 50% worden doorberekend. Bij 24 uur of korter zal de afspraak geheel worden doorberekend. Bij niet of te laat afbellen vanwege de bevalling worden er geen kosten in rekening gebracht.

4. Een intakegesprek voorafgaande aan een behandeling is gratis. Voor een intakegesprek zonder behandeling geldt een vergoeding van €20,- / 30min.

5. Minderjarige dienen voor het intakegesprek een ouder of tekenbevoegd volwassenen mee te nemen. De ouder of tekenbevoegd volwassenen kan toestemming geven dat de minderjarige daarna alleen bij de behandeling kan komen.

6. Trisage behoudt zich het recht de tarieven op enig moment te wijzigen. Bevestigde tarieven voor overeengekomen behandelingen zijn van prijswijzigingen uitgesloten.

7 De praktijk werkt niet medisch, en behandelt geen symptomen, blessures of aandoeningen die de aandacht vereisen van een specialist of arts.