Trisage praktijk

Manicure

Uw handen zijn uw visitekaartje.

Mooi verzorgde handen en nagels zijn ware blikvangers en in het sociale leven bepalen zij voor een groot deel de eerste indruk die iemand van je krijgt.
In de praktijk zijn heerlijke verzorgende manicure en wellness behandelingen om je handen te verzorgen en te verwennen.
De manicure is uit te breiden met mooie Orly GelFX nagellak.

Spa Manicure ca 30 minuten.
We beginnen met het reinigen van de handen, de nagels worden gevijld daarna volgt een heerlijk handenbadje, zodat we de nagelriemen kunnen verzorgen We sluiten af met het inmasseren van moisturizing lotion.

Spa Manicure de Luxe ca 45 minuten.
We beginnen met het reinigen van de handen, de nagels worden gevijld daarna volgt een hand scrub, en een heerlijk handenbadje, zodat we de nagelriemen kunnen verzorgen. Daarna een heerlijke hand massage en we sluiten af met het inmasseren van moisturizing lotion.

Spa Manicure de Luxe extra ca 60 minuten.
We beginnen met het reinigen van de handen, de nagels worden gevijld daarna volgt een hand scrub, en een heerlijk handenbadje, zodat we de nagelriemen kunnen verzorgen. Daarna een hand massage en aanvullend een heerlijk mandarijnen masker. We sluiten af met het inmasseren van moisturizing lotion.

Paraffine handpakking.
Deze behandeling kan los gedaan worden, maar kan bij iedere behandeling als aanvullende behandeling ingezet worden.

Orly GelFX nagellak,
Een gellac die uithard onder de UV of LED lamp, waardoor je zeker 2 weken mooie nagels hebt en de nagels worden gelijk verzorgd door toegevoegde vitamines A-E en pro vitamine B5. Mogelijk in divers kleuren en natuurlijk als Frenche manicure.

Thuisverzorgingsproducten.
Heerlijke handcreme in vier verschillende geuren.