Trisage praktijk

Massage & Wellness

Massage een goede manier om je goed te voelen.

Wilt u zichzelf eens echt professioneel laten masseren, kom dan eens langs voor een massage en ervaar wat een geweldig effect een massage heeft.

Er zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk o.a.

. Therapeutisch massage zoals bv Bindweefselmassage, Manuele Lymfedrainage, Spatadertherapie

. Sportmassage om de spieren weer los te maken.

. Klassieke ontspanningsmassage van hoofd, lichaam, voeten of combinatie

. Stoelmassage voor op de werkplek

. Heerlijke wellness massages en pakkingen


Algemeen.
Iedereen kan een (sport)masseur/massagetherapeut raadplegen, hiervoor is geen verwijzing nodig. Heeft u veel last van spierpijn, nek en/of rug klachten door teveel spanningen en stress, dan is een massage een uitkomst om weer ontspanning in de spieren te krijgen. Ook voor klachten van spataderen, zoals onrustige gevoelige en pijnlijke benen, en kramp kunt u terecht in de praktijk.

Intake.
In de eerste afspraak zal altijd een intake gesprek met u gehouden worden, waarin kort wat vragen met u doorgenomen zullen worden, heeft u echt klachten of een therapeutische behandeling, dan zal de intake wat uitgebreider zijn en ook een lichamelijk onderzoek zal dan plaatsvinden.

De behandeling.
Elk massagevorm heeft zijn eigen karakteristieken en doeleinden. Voor meer informatie over alle mogelijkheden kunt u kijken onder de beschreven massagevormen. U kunt lezen wat het inhoud, hoe het in zijn werk gaat en voor wie het geschikt kan zijn. Komt u er niet uit neem dan gerust contact op om uitleg te vragen en/of een afspraak te maken. Weet u niet precies goed waar u naar op zoekt bent, dan zal ik u natuurlijk helpen bij het uitzoeken van de juiste massage.

Preventie.
Een massage heeft ook een preventieve uitwerking, dus ook al zijn er geen klachten dan kan een massage een goede aanvulling zijn in een gebalanceerd en gezond leven.

Massage-tips:

  • Het is beter om twee uur voor en na de massage niet zwaar te tafelen.

  • Drink bij voorkeur voor en na de massage geen alcoholhoudende dranken.

  • Drink na de behandeling veel water, omdat water helpt de afvalstoffen af te voeren die door de massagebehandeling in het lichaam worden vrijgemaakt.

  • Direct na de behandeling kun je beter geen zware lichamelijke inspanning leveren of een sauna nemen.

  • Als u medische klachten hebt, wordt u aangeraden contact op te nemen met u huisarts en medische hulp in te roepen.