Theater Ipso Facto

een tikkeltje meer

Theater Ipso Facto is een theatergroep die opereert in de streek tussen Brussel en Mechelen. We willen een stapje verder gaan dan het voor de hand liggende en zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Zin in een leuke toneelavond? Zin om mee te spelen of een handje mee te helpen achter de schermen? Zin om je eerste stappen op de toneelplanken te zetten? Zin om je acteertalent bij te werken? We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten.

Mist - uitgesteld naar 13-14, 19-20 maart 2021

Om de verspreiding van het Covid-19 virus in te perken, zijn de repetities midden maart stop gezet. Hierdoor worden de geplande voorstellingen van eind april/begin mei verplaatst. We brengen jullie de voorstelling in maart 2021 en hopen jullie dan te mogen verwelkomen. Hou het ondertussen gezond en pik af en toe een vleugje digitale cultuur mee.

MEER INFO TICKETS

Speelkalender

Benieuwd naar wat we allemaal voor jullie in petto hebben?

Klik op de foto en bekijk ons programma.

Terugblik

Benieuwd naar onze voorbije producties?

Klik op de foto en vind alle informatie terug met heel veel foto's en af en toe een filmpje.

en blijf op de hoogte van onze laatste toneelnieuwtjes

lees hier een vorige Nieuwsbrief

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Theater Ipso Facto vzw, Houtemsesteenweg 51, 1800 Vilvoorde