Theater Ipso Facto

een tikkeltje meer

Theater Ipso Facto is een theatergroep die opereert in de streek tussen Brussel en Mechelen. We willen een stapje verder gaan dan het voor de hand liggende en zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Zin in een leuke toneelavond? Zin om mee te spelen of een handje mee te helpen achter de schermen? Zin om je eerste stappen op de toneelplanken te zetten? Zin om je acteertalent bij te werken? We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten.

Sjapoo - 12 en 13 november 2021

Ons vierde monologenfestival komt er aan. We brengen jullie tijdens de première twaalf verschillende zelf geschreven monologen (6 op vrijdag en 6 andere op zaterdag). Iedere acteur wordt begeleid door één van onze drie professionele regisseurs. Voor deze editie zijn dat Jan Van den Bosch, Frans Van der Aa en Dave Nauwelaerts.

MEER INFO

Mist - 12-13, 18-19 maart 2022

Zes weken voor de voorstellingen in 2020 viel alles stil. De voorstellingen werden daarom een jaar uitgesteld. We herwerkten de voorstelling volledig 'coronaproof' en waren in het najaar klaar om er terug in te vliegen. Maar toen viel opnieuw alles stil...

Uitstel is geen afstel. We brengen jullie Mist in maart 2022. Wij hebben er alvast veel goesting in. Jullie ook?

MEER INFO TICKETS

Speelkalender

Benieuwd naar wat we allemaal voor jullie in petto hebben?

Klik op de foto en bekijk ons programma.

Terugblik

Benieuwd naar onze voorbije producties?

Klik op de foto en vind alle informatie terug met heel veel foto's en af en toe een filmpje.

en blijf op de hoogte van onze laatste toneelnieuwtjes

lees hier een vorige Nieuwsbrief

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Theater Ipso Facto vzw, Houtemsesteenweg 51, 1800 Vilvoorde