Theater Ipso Facto

een tikkeltje meer

Theater Ipso Facto is een theatergroep die opereert in de streek tussen Brussel en Mechelen. We willen een stapje verder gaan dan het voor de hand liggende en zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Zin in een leuke toneelavond? Zin om mee te spelen of een handje mee te helpen achter de schermen? Zin om je eerste stappen op de toneelplanken te zetten? Zin om je acteertalent bij te werken? We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten.

monologenfestival

We hernemen een selectie van onze monologen van de voorbije jaren. Een unieke gelegenheid om enkele pareltjes (opnieuw) te zien.

vr 16 en za 17 december 2022 in 't Moment - Meise

MEER INFO

De vrouw van vroeger

Wat doe je als na dertig jaar plotseling jouw jeugdliefde voor de deur staat, die je in je jeugdige overmoed ooit de belofte deed altijd van haar te zullen houden en die jouw liefdesverklaring net iets te letterlijk heeft genomen?

Een tragikomedie die niemand onberoerd zal laten en nog lang zal nazinderen.

data en plaats te bevestigen

MEER INFO

Speelkalender

Benieuwd naar wat we allemaal voor jullie in petto hebben?

Klik op de foto en bekijk ons programma.

Terugblik

Benieuwd naar onze voorbije producties?

Klik op de foto en vind alle informatie terug met heel veel foto's en af en toe een filmpje.

en blijf op de hoogte van onze laatste toneelnieuwtjes

lees hier een vorige Nieuwsbrief

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Theater Ipso Facto vzw, Houtemsesteenweg 51, 1800 Vilvoorde