PROGRAMMA

09:00 - 09:50

Onthaal

Waai rustig binnen en installeer je bij een koffie of thee.

09:50 - 10:15

Welkom door Kaat Peeters en Paul Ongenaert

De directeur en voorzitter van de Sociale InnovatieFabriek shaken ons de dag in. We zijn vertrokken.

10:15 - 11:15

Keynote: Phoebe Tickell

Verbeeldingsactiviste Phoebe Tickell neemt je meer in een wervelende keynote over de kracht van verbeelding. Want door visualisatie, wetenschap en kunst te combineren, kunnen we mensen helpen om tot actie over te gaan. In een exclusief interview geeft de Brits-Hongaarse wetenschapper alvast een voorsmaakje.
>>
Lees het interview

11:30 - 12:45

Shake it sessies

Tijdens verschillende interactieve workshops en cases schudden we ons brein door elkaar. Je verlaat het bestaande denkkader rond maatschappelijke en ondernemersthema's en voedt jezelf met nieuwe inzichten.
>>
Bekijk de sessies

12:45 - 14:00

Walking lunch

Leer nieuwe ondernemers en initiatieven kennen tijdens een lekkere lunch. Of verbroeder met oude bekenden.

12:30 - 14:00

Kansenkabinet

Eén-op-één advies op je sandwich tijdens de lunch? Breng dan even een bezoek aan het kansenkabinet. Waag je kans en hoor 10 minuten lang een expert uit over financiële steunmogelijkheden, organisatorische kwesties of strategische vraagstukken.
>> Ontdek de experten

14:00- 15:30

Change it sessies

Genoeg gedacht, tijd voor actie. Hoe zet je de verandering mee in gang? Hoe ga je concreet aan de slag in jouw eigen werking? Doe inspiratie op tijdens verschillende interactieve keuzeworkshops, gesprekstafels, lezingen en cases.
>>
Bekijk de sessies

15:45 - 17:00

Make it sessies

Wanneer hebben jouw acties impact gehad en vind je de verandering geslaagd? Hoe meet en communiceer je jouw impact? We duiken in het thema tijdens verschillende interactieve keuzeworkshops, gesprekstafels, lezingen en cases.
>>
Bekijk de sessies

Doorlopend
de hele dag

Stiltekamer & Reflectiekamer

Van BlinkOut vzw krijg je vandaag ook wat ruimte voor jezelf. Misschien wil je tussen de sessies door de dingen laten bezinken. Laad je dan met rust in de Stiltekamer. Eerder nood om van gedachten te wisselen met een klankbord? Welkom in de Reflectiekamer.

De notenkrakken
Notenkrakken zijn mensen die streven naar een samenleving waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan zijn. Cera vertelt je er alles over en trakteert je op een staaltje notenolie. Grabbel je een gouden noot, dan volgt er nóg een extraatje.

17:00 - 18:00

Netwerkdrink
Shake samen met Open Dansvloer je lichaam los en laat alle nieuwe inzichten even bezinken. Een lach, bruisende gesprekken achteraf en ontlading zijn verzekerd.