Wat is Stichting Dwaalhaas ? Wat is het Leefmuseum ?

"Stichting Dwaalhaas" (kvk 89071004) is opgericht om onafhankelijk van subsidies, maar evt. wel samen met bestaande bedrijven, instellingen, organisaties en stichtingen samen te werken. " out of the box denken", creativiteit, welvaartsresten, kringloop, recycling, goodwill, donaties en giften spelen hier een grote rol in.

Door het inzamelen en hergebruik van verf(restanten) hobby en knutselmateriaal, en het inzamelen van (kleine) verkoopbare rommelmarktspulletjes probeer ik mijn eigen, maar ook andere kleine ongesubsidieerde initiatieven te ondersteunen.

Ik doe dit alles vanuit mijn eigen woning, tuin en garage...."alles voor de (levens)Kunst"

Het Leefmuseum ( Eindhoven ) is een ongesubsidieerd en non profit Outsider Art Program van Stichting Dwaalhaas. Het is een atelier, Art galerie en ontmoetingsruimte dat toebehoort aan de mensen die er kunst maken. Een plek waar je volledig jezelf kunt zijn en niet veroordeeld wordt. Een plek waar je jezelf kunt laten inspireren Een plek waar je al je talenten aan de wereld kunt laten zien. Want iedereen is welkom om zijn talenten te komen uiten, te ontdekken, ontwikkelen en (terug) in zijn kracht te komen. Iedereen verdient een podium. Er zijn geen regels. Die regels maken die mensen die gebruik maken van de ruimten zelf. Problemen los je met elkaar op. En als er dan toch ingewikkelde knopen doorgehakt moeten worden, dan wil het Bestuur dat best doen, maar in principe is het een Consumer Run Project. Iedereen is er gelijk. Ontmoeting, kunst, inspiratie, recycling en herstel staan centraal in het Leefmuseum Eindhoven. Elke maandag van 12:00 tot 20:00 geopend Edisonstraat 39 5621HK Eindhoven.


Het (mini) Kringloopwinkeltje is elke 1e zaterdag van de maand open van 11:00 tot 17:00

Het is anders dan de meeste kringloopwinkels, niet alleen omdat het er klein is ( grote garagebox ) maar ook omdat het vooral een sociale ontmoetingsplaats met kleine betaalbare prijsjes is, je vind er spullen die zelf aangekocht zijn, maar ook spullen die we gekregen hebben, gekregen spullen mogen gratis gebruikt worden door deelnemers van het Leefmuseum, en bij verkoop mag je het hebben tegen een donatie in de fooienpot.

Stichting Dwaalhaas heeft geen financieel winstoogmerk, de winst zit in het verbinden en mogelijk maken van dingen.Contact : mail > dwaalhaas@outlook.com Telefoon & Whatsapp : 040-8444515 mobiel : 06-8014324

donaties : Bank NL66 ABNA 0248 6260 86 of Bank NL67 RABO 0152 1893 27 of via Paypal

stadskuntenaar.nl > dwaalhaas.nl Eindhoven