Ik heb als ( kleine ) stichting ongeveer een "vaste" maandelijkse uitgave van 50 euro per maand, en dan doe ik het heel zuinig aan en vaak moet ik onkosten voor dingen die ik doe zoals oa Het Leefmuseum met eigen ( privé ) geld etc. aanvullen....

dit loopt niet altijd lekker, omdat ik privé onder bewind sta en gebruik moet maken van de voedselbank, voor mezelf vind ik dat prima zo en deel ik meestal ook de spullen die ik van de voedselbank over heb met andere die het nodig hebben, maar dat terzijde.

*Als ik per maand een vaste sponsor van 100 euro ( liefst meer ) zou hebben zou ik meer, vaker en beter hobby schilder en knutsel materiaal en koffie thee / versnaperingen kunnen betalen. dan heb ik daarvoor een vast inkomen zonder gedoe of onzekerheid.

*Ruimte.... dat is het grootste en de belangrijkste wens van / voor de stichting, ik denk dat we onszelf en onze initiatieven 100% zelf dmv kringloop, recycling, up-cycling etc zouden kunnen bedruipen, ook non-profit betaalbaar en zonder subsidies...Dus heb je een oud gebouw, bedrijfspand, loodsm huis of boerderij waarmee je niets meer doet ? "GRAAG"

waarom ik graag subsidievrij wil blijven ? omdat ik graag vrij wil zijn in mijn eigen beslissingen over (bv) wie ik wel of niet wil helpen, en de manier waarop... mijn activiteiten moeten gratis / low budget / laagdrempelig en voor IEDEREEN toegankelijk zijn, dat was "mijn huis" vroeger, 20 jaar geleden al, toen ik nog geen stichting was, maar wel een inloop voor iedereen. En zo wil ik het nu en in de toekomst ook graag zo houden.