Ny medlem?

Vill du bli en del av SISA:s gemenskap?

Svenska Institutet för Strategisk Analys välkomnar nya medlemmar med öppna armar och ett högt ljudande: Chaaaaarge!!! Vare sig du gillar konfliktsimulering, figurspel, brädspel eller rollspel kommer du få vänner för livet och ha fantastiskt roligt!

Om du är nyfiken - titta in i lokalen någon spelkväll, eller kontakta SISA (sisa.kontakt@gmail.com) för mer information om föreningen.

______________________________________________________________________________________

Om du gillar vad du ser och vill bli medlem - betala medlemsavgiften (det finns olika nivåer - ta den som passar dig och din ekonomiska situation), ansök om tillgång till SISA:s e-post lista och forum och skriv en rad eller två om dig själv på e-postlistan (se nedan)

______________________________________________________________________________________

Som medlem i SISA får du tillgång till SISA:s Facebooksida och SISA:s diskussionsforum , som medlemmarna använder för alla sorters diskussioner, slagrapporter, planering och tips.

SISA har också en mycket aktiv epostlista för alla i SISA, där medlemmar kan fråga om lokalens öppethållande, vem som är i lokalen, vilka spel som ska spelas, vilka spel som är igång, om någon vill hänga med på bio eller museibesök osv.

Skicka en förfrågan om tillgång till den här: SISA e-postlista (owner-wargames-sisa@Update.uu.se )