Lokalen

Lokalen

I oktober 2018 gick flyttlasset från den gamla lokalen på Källparksgatan 8 ("The-World-That-Was") till en ny på Djäknegatan 23. Lokalen är SISA:s hjärta, nav och centralpunkt. Spel spelas, årsmöten hålls, terräng skapas, figurer målas och möten sker med många skratt och intressanta diskussioner gällande allt från militärhistoria till den senaste satellituppskjutningen (Ja, vi har en världskänd rymdforskare bland medlemmarna)!

Lokalen har ett kök och det finns kaffe, mat och godis till självkostnadspris. Det finns två toaletter i anslutning till lokalen.

I lokalen finns spel att låna och mängder av böcker och tidskrifter med militärhistoria och olika former av spel som tema att titta i eller låna hem.

Man kan boka bord via en bokningskalender för att vara säker på att få spela och om man vill ordna en större turnering är det en god idé att boka och därmed förvarna att lokalen är upptagen.

Lokalen är öppen...

  • Spelkväll: Tisdagar från kl. 17:30. Aktiviteterna är, under dessa tisdagskvällar, oftast spel, men även figurmålning och terrängbygge kan inträffa
  • Spelkväll: Torsdagar från kl. 17:30 - främst konfliktsimuleringsspel och figurspel.
  • Större spel: oftast efter överenskommelse mellan deltagarna: lördagar och/eller söndagar - främst figurspel
  • Rollspel för de yngre: oftast lördagar efter överenskommelse mellan spelledaren och rollspelarna - rollspel
  • "Söndagsgänget": söndagar från kl. 11:00 - brädspel