Društvo tabornikov

Rod Heroj Vitez

Jesenovanje bo! Kdo gre z nami?


V začetku novembra se odpravljamo na jesenovanje, ki ga bomo letos organizirali od 3. do 6. novembra. Odpravili se bomo na čudovit kraj blizu Žalca, ki si ga že nekaj časa želimo obiskati, in sicer bomo jesenovanje preživeli v Župnijskem domu Liboje. Vabijo nas idilična lokacija ob robu gozda in nešteto možnosti za raziskovanje, učenje in igranje.


Letos smo v obe smeri rezervirali avtobusni prevoz, da tudi vam staršem malce olajšamo organizacijo. Cena jesenovanja zato letos znaša 90 €. V ceno je vključeno bivanje, prevoz, hrana in vsa oprema za izpeljavo programa. Za udeležbo na jesenovanju je treba imeti poravnano članarino, zato prosimo vse, ki za svoje otroke članarine še niste poravnali, da to storite čim prej. Navodila za plačilo članarine najdete tukaj.


V kolikor komu cena jesenovanja predstavlja preveliko finančno breme, vas prosimo, da nas čim prej kontaktirate in skupaj bomo našli rešitev.


Zbor za odhod bo v četrtek ob 17:30 pred Zdravstvenim domom v Črnučah, povratek pa bo v nedeljo v popoldanskih urah (okrog 17. ure).


Prijave potekajo do četrtka, 27. 10. 2022. Svojega otroka lahko prijavite preko spletne prijavnice. Več informacij o akciji ter vabilo s seznamom opreme pa lahko dobite pri vodniku ali na taborniki.rhv@gmail.com.

Informacije

Koledar akcij si lahko ogledate v zavihku Akcije na vrhu strani.

Staršem novih članov priporočamo ogled zavihka Moj mulc je tabornik, kjer dobite vse potrebne informacije glede članarine, dohodnine in ostalih osnovnih stvari. V zavihku se nahajajo tudi odgovori na najbolj pogosta vprašanja.


Mi se ne damo!

Kljub trenutni situaciji nam nič ne pride do živega in gremo s polno paro naprej. Imamo taborništvo na daljavo.

Ostanite zdravi in en taborniški pozdrav od RHV-jevcev :)

Zahteva_za_donacije.pdf

DOHODNINA

Kot neprofitno društvo vas vabimo k namenitvi dela dohodnine našemu delovanju - vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 1% svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Prisrčno bi bili veseli vaših prispevkov, saj nam le-ti pomagajo pri kritju stroškov naših aktivnosti.

Dohodnino lahko namenite na dva načina, in sicer:

  1. Preko izpolnjenega obrazca, ki ga najdete na spletni strani in ga nato pošljete po pošti.

  2. Preko spletne strani https://edonacije.com/ kjer smo zavedeni kot Društvo RHV.

Hvala!


Koledar akcij nadete na tej povezavi.