Društvo tabornikov

Rod Heroj Vitez

vabilo tabor.pdf

Taborjenje 2020

Tudi letos taborjenje bo!

Tabor za vse starostne skupine bo potekal 19.-23. julija. Gozdovniki in gozdovnice (GG) ter popotniki in popotnice (PP) pa se bodo pred tem podali na pohod, tako da se tabor za njih začne že 17. julija.

Tabornina znaša 65€ za medvedke in čebelice (MČ) in 100€ za ostale. Več informacij najdete v vabilu.

Otroke lahko prijavite preko spletne prijavnice: https://forms.gle/YzQQ4JUDEAAFjddt7

Sprejeli smo nekaj ukrepov, da bi zmanjšali možnost okužbe z virusom Covid, en od ukrepov je, da letos otrok pripeljete in pridete iskat starši. Taborni prostor je lahko dostopen, slabo uro vožnje iz Ljubljane (naslov najdete v vabilu). Ker še čakamo uradna navodila s strani vlade in NIJZ se žal lahko zgodi, da bomo morali tabor v zadnjem momentu odpovedati, ampak zaenkrat nam dobro kaže. V takem primeru bomo vrnili vse vplačane zneske.

Prosili bi vas tudi, da na tabor pošljete samo ZDRAVE otroke.

Letos ne bomo imeli sestanka za starše, lahko pa pokličete na 068 185 619 (Sara) ali pišete na galun.sara@gmail.com, če imate kakšna vprašanja (finančna, glede opreme ali kaj drugega). Z veseljem vam bom pomagala.

Upamo, da se vidimo v čimvečjem številu!

Zahteva_za_donacije.pdf

DOHODNINA

Kot neprofitno društvo vas vabimo k namenitvi dela dohodnine našemu delovanju - vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 0.5% svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Prisrčno bi bili veseli vaših prispevkov, saj nam le-ti pomagajo pri kritju stroškov naših aktivnosti. Obrazec za namembo dohodnine lahko prevzamete tudi v Taborniški sobi. Če se tako odločite, lahko že izpolnjenega oddate svojemu vodniku, mi pa ga bomo poslali namesto vas. Hvala!


Koledar akcij nadete na tej povezavi.