Društvo tabornikov

Rod Heroj Vitez

Novo taborniško leto 2023/24


Prvi sestanek za starše je že za nami. Z vodovimi srečanji začnemo v tednu od 2. - 8. oktobra. Razpored po starostnih skupinah si lahko ogledate v zavihku Urnik vodovih srečanj.


Katere taborniške akcije nas čakajo lahko preverite na zavihku Akcije 2023/24.


Vsi člani morajo letos oddati prenovljen članski karton (pristopno izjavo). Najdete ga lahko na podstrani Članarina, kjer najdete tudi informacije o plačilu članarine. 

 

Novim staršem priporočamo v branje Moj mulc je tabornik.


Letos vpisujemo od 4. razreda dalje.

Taborniška fotoorientacija, 14. 10. 2023


V soboto, 14. 10. 2023, bo potekala naša prva letošnja akcija, Fotoorientacija po Ljubljani.

Pri fotoorientaciji gre za iskanje kontrolnih točk s pomočjo fotografij. Potekala bo v središču Ljubljane, letos pa bo tema akcije "voda". Akcija je zabavna in poučna, primerna za tabornike vseh starosti. Otroci bodo tekmovali v ekipah, ki bodo načeloma sestavljene iz članov istega voda.

Starše v nabiralnu za elektronskom pošto že čaka sporočilo s povezavo do vabila in spletne prijavnice. Prijave so možne do 4. 10. 2023.


Odhod iz Črnuč bo v jutranjem času izpred taborniške sobe, točna ura pa bo sporočena naknadno, ko bodo prijave ekip zaključene.

Informacije

Koledar akcij si lahko ogledate v zavihku Akcije na vrhu strani.

Staršem novih članov priporočamo ogled zavihka Moj mulc je tabornik, kjer dobite vse potrebne informacije glede članarine, dohodnine in ostalih osnovnih stvari. V zavihku se nahajajo tudi odgovori na najbolj pogosta vprašanja.


Zahteva_za_donacije.pdf

DOHODNINA

Kot neprofitno društvo vas vabimo k namenitvi dela dohodnine našemu delovanju - vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 1% svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Prisrčno bi bili veseli vaših prispevkov, saj nam le-ti pomagajo pri kritju stroškov naših aktivnosti. 

Dohodnino lahko namenite na dva načina, in sicer:

  Hvala!  


Koledar akcij nadete na tej povezavi.