FESTES QUINQUENNALS 

 ALCANAR - LES CASES 

  1939 | 2024 - LXXXV anniversario repromissionis - 17ena. edició   

Facebook
Twitter
Instagram

 Declarada Festa tradicional d'interès nacional (Acord de la Generalitat de Catalunya GOV/255/2010 - DOGC 5766 30.11.2010) 

Benvinguts a les Festes Quinquennals d'Alcanar i Les Cases

Eclosió de llums, colors, guarniments, cants i fervors, assistències multitudinàries i entusiastes.

Gaudiu de 24 quilòmetres de carrers amb ornaments artesanals de flors, altars monumentals i catifes bellíssimes, prodigi d'imaginació i del treball popular en equip.

NOTÍCIES DE LA JUNTA D'ADMINISTRACIÓ DEL REMEI

NOUS DOMASSOS - QUINQUENNALS 2024
[20/06/2024] 

Ja podeu aconseguir els nous domassos de les Quinquennals d’enguany per als vostres balcons i finestres. Per un donatiu de 25 €.

NO US QUEDEU SENSE EL VOSTRE!

VISCA LA MARE DE DÉU DEL REMEI!!!

ÈXIT DE LA CONFERÈNCIA "TRES DEVOCIONS PER UNA MARE"
[01/06/2024] 

Com estava previst, el divendres 31 de maig, a les 20:00 h, la sala del Casal Cívic Trinitari Bel es va omplir de públic per escoltar la interessant conferència "Tres devocions per una mare" que ens va portar a conèixer els detalls i les històries de les festes Sexennals de Morella, de les Quinquennals d'Ulldecona i de les d'Alcanar que aquest any coincidiran.

Els ponents van ser Mn. J. Àngel Pitarch, rector de la parròquia de Santa Maria de Morella, Joan Vidal, membre del Consell Pastoral de la parròquia de Sant Lluc d'Ulldecona i Ricard Reverter, secretari de la Junta d'administració del Remei. Mn. Emilio Igual, rector d'Alcanar, va exercir de moderador de la trobada.

Des del Consell Pastoral de la parròquia de Sant Miquel d'Alcanar agraïm la participació de tots els ponents i l'atenció dispensada pel públic assistent.

Només falten 123 dies per a les Quinquennals!

Recupereu la conferència completa a Youtube, per gentilesa de Lluís Ortega.


CONFERÈNCIA: TRES DEVOCIONS PER UNA MARE
[22/05/2024] 

Conferència per conèixer millor l'origen, organització i devoció popular de les festes Quinquennals d'Ulldecona i Alcanar i de les Sexennals de Morella que coincideixen aquest any 2024, un cop cada 30 anys.


SESSIÓ DE TREBALL AMB ELS REPRESENTANTS DE SECTOR
[15/02/2024] 

El passat dia 15 de febrer vam iniciar les tasques d'organització de les festes Quinquennals 2024 en una sessió de treball on hi van participar els representants dels sectors conjuntament amb els membres de la Junta d'Administració i les Mantenidores de la Mare de Déu.

Durant la reunió es va informar del calendari de les festes i de la distribució dels sectors; es van repassar les funcions principals dels representants i es van compartir les dades de contacte de tothom per reforçar la coordinació.

També es va informar dels canals digitals d'informació que ha habilitat la Junta, com el canal de Facebook, Twitter (X) i la pàgina web www.quinquennals.cat.

Amb els representants vam compartir també les inquietuds, dubtes i problemes que s'han detectat a cada sector i es van plantejar propostes de resolució i millora per garantir l'èxit de les pròximes festes Quinquennals.

Els representants de sector d'aquesta edició són:

SECTORS DE LES FESTES QUINQUENNALS 2024
[19/11/2023] 

Dins l'apartat "Sectors" hem publicat el calendari i la distribució dels sectors per a les pròximes Festes Quinquennals del 2024.

L'arribada de la Mare de Déu a Alcanar serà el dimecres, 2 d'octubre, al vespre. El novenari començarà el dijous, 3 d'octubre i acabarà el divendres, 11 d'octubre.

Des de l'última edició del 2019 s'han acordat els següents canvis entre els sectors Catalunya i Plaça Major, per tal de compensar la longitud dels itineraris de les processons:

- La Carretera Nova passa completa al sector Plaça Major (des de Ramón y Cajal fins tallers PI)

- El C/ Tirant lo Blanc i el Passatge Salvador Espriu passen també al sector Pl. Major.

Podeu consultar els detalls de tots els itineraris aquí >>>

VULL COL·LABORAR

Col·laboreu en la campanya de restauració de l'ermita del Remei. Una senzilla aportació econòmica per part de cadascú dels que estimem la Mare de Déu del Remei ens permetrà aconseguir l'objectiu de mantenir el santuari en bones condicions de seguretat. 

ENLLAÇOS DIRECTES

SITUACIÓ DE L'ERMITA

AGENDA PARROQUIAL

PREVISIÓ METEO