FESTES QUINQUENNALS 

 ALCANAR - LES CASES 

  1939 | 2024 - LXXXV anniversario repromissionis - 17ena. edició   

Facebook
Twitter

 Declarada Festa tradicional d'interès nacional (Acord de la Generalitat de Catalunya GOV/255/2010 - DOGC 5766 30.11.2010) 

Benvinguts a les Festes Quinquennals d'Alcanar i Les Cases

Eclosió de llums, colors, guarniments, cants i fervors, assistències multitudinàries i entusiastes.

Gaudiu de 24 quilòmetres de carrers amb ornaments artesanals de flors, altars monumentals i catifes bellíssimes, prodigi d'imaginació i del treball popular en equip.

NOTÍCIES DE LA JUNTA D'ADMINISTRACIÓ DEL REMEI

CONFERÈNCIA: TRES DEVOCIONS PER UNA MARE
[22/05/2024] 

Conferència per conèixer millor l'origen, organització i devoció popular de les festes Quinquennals d'Ulldecona i Alcanar i de les Sexennals de Morella que coincideixen aquest any 2024, un cop cada 30 anys.


SESSIÓ DE TREBALL AMB ELS REPRESENTANTS DE SECTOR
[15/02/2024] 

El passat dia 15 de febrer vam iniciar les tasques d'organització de les festes Quinquennals 2024 en una sessió de treball on hi van participar els representants dels sectors conjuntament amb els membres de la Junta d'Administració i les Mantenidores de la Mare de Déu.

Durant la reunió es va informar del calendari de les festes i de la distribució dels sectors; es van repassar les funcions principals dels representants i es van compartir les dades de contacte de tothom per reforçar la coordinació.

També es va informar dels canals digitals d'informació que ha habilitat la Junta, com el canal de Facebook, Twitter (X) i la pàgina web www.quinquennals.cat.

Amb els representants vam compartir també les inquietuds, dubtes i problemes que s'han detectat a cada sector i es van plantejar propostes de resolució i millora per garantir l'èxit de les pròximes festes Quinquennals.

Els representants de sector d'aquesta edició són:

SECTORS DE LES FESTES QUINQUENNALS 2024
[19/11/2023] 

Dins l'apartat "Sectors" hem publicat el calendari i la distribució dels sectors per a les pròximes Festes Quinquennals del 2024.

L'arribada de la Mare de Déu a Alcanar serà el dimecres, 2 d'octubre, al vespre. El novenari començarà el dijous, 3 d'octubre i acabarà el divendres, 11 d'octubre.

Des de l'última edició del 2019 s'han acordat els següents canvis entre els sectors Catalunya i Plaça Major, per tal de compensar la longitud dels itineraris de les processons:

- La Carretera Nova passa completa al sector Plaça Major (des de Ramón y Cajal fins tallers PI)

- El C/ Tirant lo Blanc i el Passatge Salvador Espriu passen també al sector Pl. Major.

Podeu consultar els detalls de tots els itineraris aquí >>>

VULL COL·LABORAR

Col·laboreu en la campanya de restauració de l'ermita del Remei. Una senzilla aportació econòmica per part de cadascú dels que estimem la Mare de Déu del Remei ens permetrà aconseguir l'objectiu de mantenir el santuari en bones condicions de seguretat. 

ENLLAÇOS DIRECTES

SITUACIÓ DE L'ERMITA

AGENDA PARROQUIAL

PREVISIÓ METEO