Tervetuloa Puheeksi ry:n sivuille!

Tilannekohtainen puhumisen vaikeus -yhdistys -Puheeksi ry tarjoaa tietoa ja vertaistukea perheille, joissa on lapsi tai nuori, jolla on tilannekohtainen puhumisen vaikeus eli valikoiva puhumattomuus. Yhdistys tukee myös nuoria ja aikuisia, joilla on tilannekohtainen puhumisen vaikeus.

Lisäksi yhdistys jakaa tietoa tilannekohtaisesta puhumisen vaikeudesta (valikoiva puhumattomuus eli selektiivinen mutismi), vaikuttaa yhteiskunnan palveluihin ja toimintatapoihin sekä edistää jäsentensä ja heidän perheenjäsentensä etuja ja tasa-arvoa.

Tervetuloa mukaan!

AJANKOHTAISTA päivitetty 21.9.2022
Tervetuloa vapaamuotoisille ja kaikille avoimille sunnuntaikahveille Zoomiin joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina klo 18.00-19.00.

Kahvit järjestetään joka kuun ensimmäisenä sunnuntaina seuraavasti:

  • 4.9.2022

  • 2.10.2022

  • 6.11.2022

  • 4.12.2022

Kahveilla voit tavata toisia vanhempia, joiden lapsia tai nuoria koskettaa tilannekohtainen puhumisen vaikeus. Tilaisuus on vapaamuotoinen. Voit osallistua sen verran kuin itsestäsi tuntuu sopivalta ja jutella itseä koskettavista aiheista. Voit myös tulla mukaan kuulolle.

Liity mukaan alla olevasta linkistä
https://helsinki.zoom.us/j/62782783580?pwd=ZVZwYm5paUxoS3ZrNytUc3d5RWhYdz09


Otamme jatkuvasti vastaan ideoita ja innostuneita tekijöitä mukaan toimintaamme. Pienikin panos on yhdistyksellemme tärkeä, tarvitsemme juuri sinun apuasi!

Ole meihin yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä: info (at) puheeksi.fi

Puheeksi ry löytyy nyt myös Facebookista ja Instagramista. Tule seuraamaan!