Tervetuloa Puheeksi ry:n sivuille!

Tilannekohtainen puhumisen vaikeus -yhdistys -Puheeksi ry. tarjoaa tietoa ja vertaistukea perheille, joissa on lapsi tai nuori, jolla on tilannekohtainen puhumisen vaikeus eli valikoiva puhumattomuus. Yhdistys tukee myös nuoria ja aikuisia, joilla on tilannekohtainen puhumisen vaikeus.

Lisäksi yhdistys jakaa tietoa tilannekohtaisesta puhumisen vaikeudesta (valikoiva puhumattomuus eli selektiivinen mutismi), vaikuttaa yhteiskunnan palveluihin ja toimintatapoihin sekä edistää jäsentensä ja heidän perheenjäsentensä etuja ja tasa-arvoa.

Tervetuloa mukaan!

AJANKOHTAISTA

Toteutamme yhdistyksemme jäsenille 16.9. 2021 klo 18-19 webinaarin Mutismi - mitä se oikein on? Tietoa tilannekohtaisesta puhumisen vaikeudesta. Ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme jäsenillemme kaksi kertaa kokoontuvan Jututtamo-vertaisryhmän to 23.9. ja to 30.9. murrosikäisten valikoivasti puhumattomien lasten vanhemmile.

Haluatko auttaa meitä levittämään tietoa yhdistyksestämme? Voit tulostaa uunituoreen esitteemme ja jakaa sitä esimerkiksi kouluun, terveydenhuoltoon tai päiväkotiin, niin ammattilaislle kuin vanhemmillekin.

Otamme jatkuvasti vastaan ideoita ja innostuneita tekijöitä mukaan toimintaamme. Pienikin panos on yhdistyksellemme tärkeää.

Ole siis yhteydessä meihin hyvin matalalla kynnyksellä: info (at) puheeksi.fi


Puheeksi ry löytyy nyt myös Facebookista ja Instagramista. Tule seuraamaan!