PROJECTE NATURALIS

Des del naixement de la civilizació, la humanitat ha volgut explorar allò desconegut, anant més enllà dels límits de l'impossible. Descobrir nous horitzons, noves terres, noves espècies, noves cultures,... En definitiva nous móns.

I aquesta pulsió es va convertir en una necessitat de coneixement. Per documentar les noves conquestes, els primers aventurers es van envoltar d'artistes, pintors, il·lustradors, naturalistes,... que van acompanyar-los en les seves expedicions.

Herodot, Ibn Battuta, Marco Polo, Cristòfol Colom, Fernando de Magallanes, James Cook, Alexander von Humbold, Charles Darwin, David Livingstone, Roald Amundsen, Hester Stanhope, Ali Bey, May French Sheldon, Amelia Earhart, Martha Gellhorn, Jane Goodall , Eileen Collins,... Han estat alguns dels aventurers i aventureres més famosos de la història.

I ara us toca a vosaltres!

Comencem una expedició, anomenada Expedició Naturalis, i sereu vosaltres els responsables d'anar documentant tot allò d'extraordinari que anem trobant durant la nostra travessa: Animals, plantes, minerals, muntanyes, llacs, mars, asteroides, llunes, mapes, llocs, ciutats,...

Per fer-ho, ens servirem de la narració, la descripció, el dibuix naturalista, la fotografia, el documental, els vídeos de viatges, la llibreta de bitàcola, els quaderns d'aprenentatge, i tots els elements que ens permetin explicar amb pèls i senyals la nostra vivència personal.

Aquí tens un mapa mundi...

Situa't en el mapa i navega seguint la teva curiositat. Potser mirant-lo descobreixes algun lloc on t'agradaria anar a fer els teus descobriments!