Video

Foto's

UITSLAGEN

Foutje opgemerkt? Stuur een e-mail naar nolimitt.trailteam@gmail.com.

Met dank aan ...

Praktische Informatie

Adres

Harmonieweg t.h.v. 38; 3670 Gruitrode (OUDSBERGEN)

🚗 Er is parkeergelegenheid aan de start/finish voorzien. Verder is er ook een parking bij het cultureel centrum van Gruitrode op 800m. van de start.

Timing

 • 08u30 Opening inschrijvingen
 • Vanaf 9u30 wandelaars kunnen starten
 • 10u00 start 21 km trail (€15)
 • 10u15 start 16 km trail (€12)
 • 10u30 start 6 km trail (€7)
 • 11u30 laatste starttijd wandelaars
 • 13u00 prijsuitreiking trail

Briefing

 1. Bedankt voor je deelname! Je loopt of wandelt niet alleen voor jezelf, maar ook voor Kom op tegen Kanker.
 2. Probeer ruim op tijd te komen, zodat je zonder stress kan parkeren, je startnummer ophalen en opwarmen.
 3. Betaling voor deelname gebeurt ter plaatse (cash), ook voor wie al online inschreef. Gelieve zoveel mogelijk gepast te betalen. Daginschrijving is nog mogelijk!
 4. Wandelaars en hardlopers van verschillende niveaus en afstanden delen dezelfde - soms smalle - paden. Heb respect voor elkaar.
 5. Honden aan de leiband zijn toegestaan. Ook hier: heb respect voor elkaar en probeer de andere lopers niet te hinderen.
 6. Het parcours is 95% off road met verschillende stukken door het losse zand van de duinengordel. Zoals bij de meeste trails kunnen de werkelijke afstanden licht afwijken van de vooraf gecommuniceerde afstanden. We proberen de 6 - 16 - 21 km uiteraard wel zo dicht mogelijk te benaderen in onze parcours. De routes zijn gemarkeerd met lintjes en pijlen. Let goed op bij splitsingen tussen de afstanden. Je kruist ook enkele fietspaden waar fietsers voorrang hebben. Wees voorzichtig!
 7. Om kosten te sparen werken we met een manuele tijdsregistratie. Speld je startnummer dus aan de voorkant op en zorg dat het duidelijk zichtbaar is bij de aankomst. Aangezien we de borstnummers hergebruiken vragen we je om ze na aankomst in te leveren.
 8. EHBO is voorzien bij de start/aankomst en bij de bevoorrading van kilometer 9 (voor de 16 & 21 km). Bij dringende situaties tijdens de trail kan je de organisatie bereiken op +32 495 73 00 38.
 9. We ❤ nature! Gelieve je eigen drinkbeker of flesje mee te nemen om te vullen aan de bevoorradingen. Verder spreekt het voor zich dat je geen afval in het natuurgebied achterlaat.
 10. Na afloop is er warme soep, glühwein, broodjes en/of andere versnaperingen te verkrijgen aan schappelijke prijzen. Ook hiervan zal de opbrengst naar het goede doel gaan.
 11. Medailles kunnen na afloop gekocht worden aan €2 per stuk (zolang de voorraad strekt).
 12. Om 13u00 zijn er prijzen voor de eerste drie dames en heren van iedere afstand. Er zijn geen prijzen per leeftijdscategorie.
 13. Je kan douchen in de complexen van 'Jeugdverblijf de Brem', gelegen aan de Start/Finish.
 14. Uitslagen en foto's worden na afloop gepubliceerd op www.nolimitt.be. Tip: Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven.
 15. Voor vragen of opmerkingen, stuur een e-mail naar nolimitt.trailteam@gmail.com.


No Limitt en Kom op tegen Kanker danken je! ❤