Rólunk/Rólam

Haraszti Ágnesnek hívnak. Egy személyben vagyok anyuka, feleség, dolgozó nő, tenyésztő és idi gazdi. Mióta az eszemet tudom, mindig is voltak állataink, hol ilyen, hol olyan. Természetesen én is végig mentem a szokásos listán :) hörcsög, tengerimalac, nyúl, halak és aztán kikötöttem a csiniknél. Jelenleg egy husky leányzó, egy nőstény és egy kandúr bársonytalpú színesíti pluszban még népes csapatunkat. :) Emellett, ha tehetem és úgy engedik a dolgok, még idibe is bevállalunk néhány segítségre szorulót. Nagyon szeretek fényképezni, de sajnos csak ritkán jut időm rá. Vagy inkább kevesebbszer mint szeretném :) Esténként, még kifulladás előtt szívesen veszek a kezem közé egy-egy jó könyvet.

2005 tavaszán megismerkedtem a csincsillákkal, akikbe menthetetlenül bele szerettem. Az első csini párommal 2005.12.05-én leptem meg magamat, akik már akkor felnőttek voltak. Legnagyobb bánatomra ők már sajnos nincsenek velem. Tenyésztéssel 2007-ben kezdtem el foglalkozni. Mára eléggé össze kuszálódtak kis hazánkban a színek. Lassan mindenben van minden, ami nem feltétlen baj. Jelenleg az a célom, hogy több "tiszta", velvet nélküli szín legyen, főleg a whiteoknál.
A színek széles skálája megtalálható nálunk, illetve a csapatot erősíti néhány különleges, extrém foltos gombócka is. Ha lehet ilyet mondani, meg veszek a foltos bundikért. (Természetesen nem úgy, mint Szörnyella :D ) Egy-két jó helyen lévő "paca" és már teljesen olvadok, no nem mintha a többi nem lenne gyönyörű, hiszen mind egyedi és megismételhetetlen.

2017. augusztusában némi átalakításon mentünk át, így érett a név változtatás is. Régebben Csincsilla-lak néven találkozhattatok velünk.