Massage is............. een heerlijke manier om je helemaal te ontspannen en alle stress van je af te laten glijden.Even een uurtje genieten is de beste investering in en voor jezelf !


Hoi, Ik ben Wolter Blei en ik woon in het mooie dorpje Steenwijkerwold.

Massage is mijn grote passie geworden nadat ik merkte hoeveel goeds je daarmee kunt doen voor de ontspanning en gezondheid van je medemens. Er is niets mooiers dan een tevreden cliënt(e) die baat heeft gehad bij een massage of een pijnbehandeling. Mijn ontspanningsmassages zijn intuïtief met een holistische benadering, ik werk vanuit mijn gevoel met al mijn aandacht voor jou en jouw wensen.

Mijn massages zorgen voor complete ontspanning van lichaam en geest, een fijne ervaring vooral als je wel wat rust kunt gebruiken en heerlijk wilt opladen. Je bent van harte welkom om het zelf te ervaren !

Warme groet Wolter


De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd in allerlei massagetechnieken en daarmee kan ik in mijn praktijk een breed pakket aan massages en pijnbehandelingen aanbieden:

Reiki , Klassieke ontspanningsmassage , Breuss rugmassage , Lomi Lomi Hawaiiaanse lichaamsmassage , Voetreflexologie , Aroma Touch Massage van doTerra, Cranio Sacraal Therapie Peirsman, Symphony of the Cells van doTERRA , Chi Nei Tsang Oosterse buikmassage , Triggerpoint massage drukpuntmassage , Bekkenmassage, Zwangerschapsmassage , Manuele lymfedrainage , Bindweefselmassage,Hotstonemassage .


Enkele klantreacties:

*****

Ik heb Wolter zijn praktijk gevonden tijdens mijn zwangerschap, wat was dat fijn iemand die alle kennis heeft van zoveel soorten massages om mijn bekkenpijn en zwangerschapsischias te doen verlichten. Wolter neemt alle tijd voor je, luistert naar je, en heeft enorm veel passie voor het massagevak die ik met hem deel als collega. Een echte aanrader. Een rustgevende praktijk met heerlijke geuren warmte, en rust.

En nu na mijn zwangerschap kom ik nog regelmatig terug bij Wolter voor een fijne ontspannings massage waar je echt even alles doet vergeten door Wolter zijn magische handen. Ik kan niet meer zonder!!!

*****

Vorige week ben ik weer gemasseerd door Wolter en ohhhhh.....wat was dat genieten.De manier waarop je wordt neergelegd en ondergestopt is al heerlijk en dan de warme olie en zijn deskundige manier van masseren zijn in één woord weldadig! Dank je wel Wolter. Ik kom snel weer langs om helemaal op te laden.

*****

Vandaag weer een hele fijne zwangerschapsmassage gehad bij Wolter.Ik kom daar voor mijn zwangerschapsgerelateerde klachten. Wolter bleek voor mij meer te kunnen betekenen dan de (bekken) fysiotherapeut.De meerwaarde voor mij is dat hij het hele lichaam meeneemt, alle tijd voor je heeft en niet alleen de pijnpunten behandelt. De Triggerpoints- en ontspanningsmassage werken voor mij heel goed.Hierdoor heb ik veel minder klachten waardoor o.a. slapen een stuk beter gaat. Ik kan het je aanraden om ook eens naar Wolter te gaan !

*****

Zoals je weet heb ik een poos bij de chiropractor gelopen vanwege erge rugklachten .Jij hebt me nu behandeld met een triggerpoint massage.Ik heb de dag na de triggerpoint behandeling last gehad van een wat zeurende pijn aan mijn rechterkant. Dat was 1 dag en ik ben tot op de dag van vandaag volledig klachtenvrij! Het is werkelijk niet te geloven. Na 4 maanden pijnvrij🤗 Heel heel erg bedankt !

********

Nog super bedankt weer voor je massage. Het deed me weer erg goed! Wolter voelt goed aan welke plekken in je lichaam aandacht nodig hebben. De ontspanningsmassage is echt even een moment voor mezelf waarin ik in de stilte tot rust kom.Na de massage voel ik meer rust en balans.

******

Bedankt voor de fijne massage die ik gekregen heb. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Na een welkomstwoordje eerst een voetenbadje in een mooie kamer. het zag er allemaal heel netjes en sfeervol uit. Ook vertelde jij enthousiast over de cursus die je volgde. leuk om te zien dat iemand het met veel plezier doet. Daarna kreeg ik een massage. Er werd uitgelegd wat er gedaan werd, dat vond ik fijn. Ik had vooraf last van mijn rug, na de massage voelde mijn rug al beter.Aan het einde van de massage viel ik zelfs bijna in slaap ; Dat kan alleen als je je op je gemak voelt. Ik kom zeker nog eens terug.

*****

Ik heb genoten van jouw massage! Overkomt me eigenlijk nooit, dat ik echt wegzak. Complimenten dus!

******
Tags:

massage Steenwijkerwold,massage Steenwijk,massage Oldemarkt ,massage Ossenzijl,massage Wolvega,massage Giethoorn,massage Dwarsgracht,massage Wetering,massage de Blesse,massage Kalenberg,massage Paasloo,massage Blokzijl,massage Eesveen,massage Nijensleek,massage Frederiksoord, massage Havelte. ontspanningsmassage, hotstone massage, rugmassage, nekmassage,schoudermassage, voetmassage,manuele lymfedrainage,zwangerschapsmassage,triggerpointmassage,lomi lomi massage,chi nei tsang buikmassage,wellnessmassage,reiki met massage, bindweefselmassage,aromatouchmassage.