Massagepraktijk Blei Steenwijkerwold


Neem ook eens wat tijd voor jezelf ......met een heerlijke massage !

Een goede massage is niet alleen rustgevend , maar ook nog eens super gezond voor je lichaam en geest .


Al meer dan 10 jaar een vertrouwd adres voor een professionele ontspanningsmassage of een doeltreffende pijnbehandeling.

Mijn ontspanningsmassages zijn intuïtief met een holistische benadering, ik werk vanuit mijn gevoel met al mijn aandacht voor jou en jouw wensen.

Heb je last van een nare zeurende (spier) pijn in je rug-heup-benen-armen- nek of schouders ? Blijf er dan niet onnodig mee rond lopen, een Triggerpointbehandeling kan je snel van je pijnklachten afhelpen !


Basis massage tarieven * : 60 min. € 35,= 90 min. € 50,=

alleen contante betaling mogelijk !

Openingstijden: maandag t/m donderdag , alleen op afspraak

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je dagelijks bellen met Tel: 06-39319580 . het beste ben ik bereikbaar van 09.00-10.00 , 12.00 -13.00 en 17.00 - 19.00 uur. Een Whatsapp-berichtje kan altijd 24/7 (ook via Signal).

Wolter Blei , Croevestraat 5 , 8341 RX Steenwijkerwold.

Covid 19 maatregelen. De behandelingen zijn conform de RIVM hygiëne richtlijnen .

NB ik geef uitsluitend de massages en behandelingen die op deze site beschreven zijn.

De massagepraktijk is gelegen in de kop van Overijssel dichtbij de stad Steenwijk en de pittoreske dorpen Giethoorn, Dwarsgracht, Wetering, Kalenberg, Paasloo, Blokzijl , Oldemarkt en Ossenzijl.
Tags:

massage Steenwijkerwold,massage Steenwijk,massage Oldemarkt ,massage Ossenzijl,massage Wolvega,massage Giethoorn,massage Dwarsgracht,massage Wetering,massage de Blesse,massage Kalenberg,massage Paasloo,massage Blokzijl,massage Eesveen,massage Nijensleek,massage Frederiksoord, massage Havelte. ontspanningsmassage, hotstone massage, rugmassage, nekmassage,schoudermassage, voetmassage,manuele lymfedrainage,zwangerschapsmassage,triggerpointmassage,lomi lomi massage,chi nei tsang buikmassage,wellnessmassage,reiki met massage, bindweefselmassage,aromatouchmassage.