Studencki marketing

Witam na stronie naukowo-dydaktycznej dla Studentów Politechniki Opolskiej

SEMINARIUM MGR z dnia 11.06 odbywa się o godzinie 11 (godzinę wcześniej) z uwagi na Przepis na Sukces - warsztaty motywacyjne dla Studentów na które idę z II ZARZĄDZANIEM I st.

SEMINARIUM MGR z dnia 17.06 (poniedziałek, który jest czwartkiem) odbywa się tydzień wcześniej w 14 tygodniu zajęć 13.06!

Terminy konsultacji w sesji letniej

27.06 czwartek w godzinach 8-10 od 10 do 11:30 mam egzamin w L-312

28.06 piątek - jestem od 9 rano do ok. 12 - na egzaminie dyplomowym

04.07 czwartek w godzinach 8-10 od 10 do 11:30 mam egzamin w L-312

10.07 środa - jestem od 9 rano do ok. 12 - na egzaminie dyplomowym


27/06 Thursday, 8-10 L-318 from 10 to 11:30 I have an exam in L-312

28.06 Friday - I am from 9 am to around 12 am - on the diploma exam on I floor

04.07 Thursday, 8-10 L-318 from 10 to 11:30 I have an exam in L-312

10.07 Wednesday - I am from 9 am to around 12 am - on the diploma exam on I floor

Mój plan zajęć w semestrze letnim

https://weiz.po.opole.pl/plan/s5750.pdf

proszę kontaktować się mailowo jeżeli jest konieczność ustalenia innego termin spotkania :)


My schedule for the summer semester

https://weiz.po.opole.pl/plan/s5750.pdf

please contact me if there is a need to set another date for the meeting :)

W związku z planowanym wyjazdem na stypendium ERASMUS+ w dniach 13-18 maja 2019 informuję o poniższych terminach odrabiania zajęć:

Budowanie marki własnej (wykład) przedłużenie zajęć w dniach:

26.02 w godzinach 10:45 do 11:15 (30 min) Sala L312

5.02 w godzinach 10:45 do 11:00 (15min) Sala L312

Budowanie marki własnej (ćwiczenia) przedłużenie zajęć w dniach:

5.03, w godzinach 11:00 do 11:30 (30min) Sala L312

12.03 w godzinach w godzinach 10:40 do 11:15 (30min) Sala L312

19.03 w godzinach w godzinach 10:40 do 11:15 (30min) Sala L312

Podstawy marketingu (wykład) przedłużenie zajęć w dniach:

5.02 w godzinach 14:30 do 15:00 (30min) Sala L312

12.03 w godzinach 14:30 do 15:00 (30min) Sala L312

19.03 w godzinach 14:30 do 15:00 (30min) Sala L312

Podstawy marketingu (seminarium) przedłużenie zajęć w dniach:

14.03 (45min) Sala L312

Grupa sem 2 w godzinach 10:00 do 10:45

Grupa sem 1 w godzinach 12:30 do 13:15

28.03 (45min) Sala L312

Grupa sem 2 w godzinach 10:00 do 10:45

Grupa sem 1 w godzinach 12:30 do 13:15

Seminarium dyplomowe I – zajęcia odbędą się we czwartek 14.03 w godzinach 13:45-14:30 Sala L312

Terminy zostały ustalone ze studentami i uzyskały ich zgodę na odrabianie