Cracks

Tango Veronica.pdf
Tango Veronica.mid

Tango Veronica - mei 2006 - Voor onze vriendin Veronica.

Glimlach.pdf
Glimlach.mid

Glimlach - maart 2005 - Ineke was jarig, reden voor een nieuw stukje voor haar. De glimlach is van haar, de knipoog naar Andy Cutting die in zijn Wals een aantal inspirerende accoorden gebruikte.

Ayleen.pdf
Ayleen.mid

Ayleen **B- november 2004 - Wie is Ayleen? Ik zou het niet weten. Het is een password van 1 van mijn collega's en het klonk wel leuk. Het stuk is voor 2 trekharmonica's en bas.

Macrame.pdf
Macrame.mid

Macrame - mei 2004 - Bij Macramé wisselt het patroon voortdurend van touwtje naar touwtje; in dit ritmische stuk wisselt er vanalles tussen de begeleiding en de melodiestemmen. Ook daar wisselt de beweging voortdurend van onder naar boven.

Oosterse Markt.pdf
Oosterse Markt.mid

Oosterse Markt **B - mei 2003 - We waren onder de indruk van Peter Pot, Arie van Lienen en Philip Baumgarten. Een wonderschoon concert in het kerkje van Friens (Frl.). Een trio van 2 trekharmonica's en een contrabas. Het inspireerde me om voor die bezetting een stuk in elkaar te zetten. Op verzoek kunnen losse partijen worden gemaakt. Ik wil het zelf eens gaan spelen met een fluit voor de eerste partij.

Bloezie Trekzak-2.pdf
Bloezie Trekzak-2.mid

Bloezie Trekzak voor 2 ** - april 2003 - Lida en Ineke wilden samen een stuk spelen op de slotavond van de Eerste Zaansche Trekzakclub "Naar de Knoppen". Voor deze gelegenheid de tweede stem geschreven. En ze deden het leuk!

Lida.pdf
Lida.mid

Lida - januari 2003 - Lida is 25 januari jarig. Als degene die de trekharmonica in de familie introduceerde verdiende ze een stukje.

Melancholiedje.pdf
Melancholiedje.mid

Melancholiedje - februari 2002 -Weemoedig van sfeer, met een bijzondere begeleiding. In de muziek staat het niet zo, maar de bassen kunnen lang worden aangehouden, terwijl de drieklanken wisselen.

Beetje Balkan.pdf
Beetje Balkan.mid

Beetje Balkan - februari 2002 - Eigenlijk een van mijn favorieten. Lekker snel met dansende bassen en drieklanken, dit bedoelde Joop met: hoezo beperkt?!

Vallende Bladeren.pdf
Vallende Bladeren.mid

Vallende Bladeren - oktober 2001 - Beetje tikkende regen in het eerste deel, lekker puntig spelen, weemoedige herfststemming met de lang aangehouden bassen in het tweede deel (het houden van lucht vereist hier wel oefening, niet te hard spelen!)

Bloezie Trekzak.pdf
Bloezie Trekzak.mid

Bloezie Trekzak - september 2001 - Lekker swingen op de trekzak, improviseren verplicht!