Beginners

De Kroonluchter.pdf
De Kroonluchter.mid

De Kroonluchter - december 2005 - Dit stukje is denk ik alleen leuk als je het met z'n tweeën speelt, de 1e partij is de relatief eenvoudige partij, een oefening voor articulatie en voordracht, de 2e partij is wel wat lastiger. Klusje voor de leraar.

My Treasure.pdf
My Treasure.mid

My Treasure - februari 2003 - Truus is 23 februari jarig. Ze speelt wel eens trekharmonica samen met Ineke. Haar dochter Marije heeft nu een paar maanden blokfluitles en dat klinkt leuk samen. My Treasure is bijna een anagram van hun namen, vandaar de titel. En die lege laatste melodieregel is geen vergissing - solo voor de fluit.

Kalebas.pdf
Kalebas.mid

Kalebas - juni 2002 - De begeleiding is heel kort en kaal bedoeld en bestaat bijna alleen uit bassen (geen drieklanken) op de eerste tel, verder niks. Hierdoor krijgt het stukje een vrolijk springerig karakter.

My Magic Mook.pdf
My Magic Mook.mid

My Magic Mook - juni 2002 - Bedoeld als allereerste kennismaking met de Mook. Het wisseltonige karakter van het instrument is het geheim, maar het omgekeerde geldt ook: dezelfde toon op een ANDERE toets als je van trekken overgaat op duwen. En meteen op naar de binnenrij. De bassen blijven echter steeds staan en we gaan niet moeilijk doen met wisselende bassen-drieklanken: gewoon samen indrukken die knoppen.