KBO Overasselt/Nederasselt

U bevindt zich op de website van de KBO Overasselt/Nederasselt. Daarmee houdt het bestuur de leden op de hoogte over het wel en wee van haar seniorenvereniging. Een seniorenvereniging van en voor iedereen. De KBO, afdeling Overasselt/Nederasselt telt momenteel ruim 330 leden.

KBO Overasselt/Nederasselt bestaat al vanaf 1951 en door de toename van het aantal senioren zal ook in de komende jaren, naar verwachting, het aantal leden blijven stijgen. Het bestuur blijft op zoek naar mensen die zich actief willen inzetten voor activiteiten voor de senioren, misschien wilt u wel "kartrekker" zijn voor de organisatie van activiteiten.

KBO Overasselt/Nederasselt wil een aantrekkelijke organisatie zijn voor alle ouderen van 50 jaar en ouder, uit Overasselt en Nederasselt. De KBO Overasselt/Nederasselt stelt zich ten doel het behartigen van de belangen van de ouderen in het algemeen en die van zijn leden in het bijzonder, in de meest ruime zin van het woord.

Er voor elkaar te zijn is voor onze organisatie een belangrijk punt.

Dit doen we door onze leden een programma aan te bieden waarbij "het ontmoeten" centraal staat, maar waarbij nuttige informatie ook een belangrijk onderwerp kan zijn.

De eerste Inloopmiddagen zijn al geweest en als bestuur merken we dat, na het praatje van "de gast", de aanwezigen nog genoeg gespreksstof hebben om de tijd met elkaar te delen.

Onze activiteitencommissie probeert ook dit jaar voor al onze leden een gezellig en toegankelijk programma te maken. Als u het moeilijk vindt om alléén naar een activiteit te komen, neem dan even contact op met een van onze bestuursleden.

Want ook dit jaar willen we er:

"Gewoon voor elkaar zijn!"

Nog geen lid? Ga naar de "word-lid " pagina, daar staan alle gegevens om U aan te melden