Welkom op de officiële website van KBO Overasselt/Nederasselt!

Met genoegen heten wij u welkom op onze digitale ontmoetingsplek. Terwijl we ons een weg banen door het nieuwe jaar, kijken we terug op 2023, een jaar van veranderingen en dynamiek binnen onze vereniging. In het afgelopen jaar hebben we afscheid moeten nemen van enkele trouwe leden, maar het verheugt ons enorm dat we ook nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen.

Een frisse wind waait door onze vereniging, getuige het moderne logo dat het vertrouwde embleem heeft vervangen. Ook ons magazine heeft een transformatie ondergaan en presenteert zich nu als "ONS" magazine voor senioren.

De activiteitencommissie heeft zich opnieuw ingespannen om een boeiend en gevarieerd programma samen te stellen voor het komende jaar. Blader gerust door het jaarboekje met het programma van 2024, zodat u de data van de activiteiten alvast op uw kalender kunt noteren.

In deze tijden van wereldwijde onzekerheid, beseffen we ons gelukkig te mogen prijzen dat we in Nederland de mogelijkheid hebben om samen te komen bij een levendige vereniging zoals de onze. We realiseren ons echter ook dat sommige leden te maken hebben met uitdagingen, of het nu gaat om de stijgende kosten van levensonderhoud of persoonlijke energie. Aarzel niet om hulp te vragen, want samen staan we sterk. We zijn er om naar u te luisteren en te helpen waar mogelijk.

Een vereniging gedijt op haar leden en vrijwilligers, en daarom willen we onze oprechte dank uitspreken voor uw lidmaatschap en de diepe buiging maken voor al onze toegewijde vrijwilligers. Zonder u zouden wij niet kunnen zijn wat we zijn.

Laten we elkaar ontmoeten, begroeten en samen streven naar een prachtig verenigingsjaar in 2024.

Uw betrokkenheid maakt het verschil!

Nog geen lid? Ga naar de "word-lid " pagina, daar staan alle gegevens om U aan te melden