GULLEGEM

FAQ

Dagreis

Mijn kind gaat niet naar Katjeduk de week van de dagreis. Kan het toch mee op dagreis?

Ja. U kunt zelfs nog inschrijven voor de dagreis als je dat eerst niet van plan was. Wacht wel niet te lang zodat we voor iedereen een plaatsje op de bus kunnen voorzien. De inschrijvingen voor de dagreis worden altijd enkele dagen ervoor afgesloten omwille van organisatorische redenen.

Rijen

Mijn kind moet uitzonderlijk met een andere rij mee. Kan dit?

Ja. Van kinderen uit de lagere school verwachten we dat ze zelf weten met welke rij ze moeten meegaan.

Ook als je ingeschreven bent voor de bus, vragen we dat u op voorhand laat weten als uw kind eens met een andere rij meegaat.

ETEN EN DRINKEN ?

Zorgt Katjeduk voor een tienuurtje en/vieruurtje?

Er is een tienuurtje en vieruurtje (koekje/fruit + drankje) in de inschrijfprijs inbegrepen.

Wat geef ik mijn kind best mee om te eten?

Wij zorgen zelf voor een tienuurtje en vieruurtje (koekje/fruit + drankje). Een picknick moet van thuis worden meegebracht.

Gouden tip: hou het eenvoudig en gezond. Met een lekkere fruitmix kan meer indruk worden gemaakt dan met een reep chocolade. Zorg ook voor voldoende drinken en denk eraan de brooddoos/drinkbus van uw kleuter van een naam te voorzien.

Kan mijn kind ’s middags eten in Katjeduk?

Ja. Van 12.00u tot 13.00u kan uw kind bij ons zijn/haar picknick opeten. Tijdens de middagpauze is er uiteraard toezicht.

Is het tienuurtje en vieruurtje verplicht?

Ja. Het tienuurtje en vieruurtje zijn in de inschrijfprijs inbegrepen. Uiteraard kan uw kind nog een eigen koek/drankje meenemen naar ons speelplein.

Volgt uw kind een bepaald dieet of heeft het een bepaalde allergie? Laat het ons zeker weten en dan bespreken we samen hoe we voor een vieruurtje kunnen zorgen!

TERUGBETALINGEN EN ATTESTEN ?

Mijn kind is ingeschreven, maar kan toch niet komen. Krijg ik mijn inschrijvingsgeld terug?

Neen. Enkel op vertoon van een doktersattest worden er terugbetalingen gedaan.

Is spelen bij Katjeduk fiscaal aftrekbaar?

Ja. Spelen bij Katjeduk is niet enkel leuk, maar ook voordelig én u hoeft er niets voor te doen. Het fiscaal attest voor de speelpleinwerking valt gewoon bij u thuis in de bus.

Mijn ziekenfonds geeft subsidies voor speelpleinwerking? Doen jullie hieraan mee?

Ja. Breng gerust het formulier van uw ziekenfonds binnen bij ons of bij de Jeugddienst.

FOTO'S?

Worden er foto's getrokken tijdens de activiteiten?

Ja, op onze Facebookpagina kan u al onze foto's vinden die tijdens de activiteiten worden getrokken. Indien u een bepaalde foto liever niet online ziet, laat het ons gerust weten via mail of via Facebook. Wij passen dit dan zo snel mogelijk aan.

EEN ANDERE OF SPECIFIEKE VRAAG? ​

Indien u door het lezen van bovenstaande informatie nog geen antwoord kreeg op uw vraag. Of indien u een specifieke vraag heeft, aarzel niet om ons te contacteren! Wij zullen met alle plezier antwoorden op al uw vragen. Tijdens de zomer kan u ook steeds met al uw vragen bij iemand van de hoofdleiding terecht.