Wat is de beste slowjuicer

Wat is een slowjuicer?

Wat is een slowjuicer? Simpel gezegd, deze uitdrukking kan worden gebruikt om elke slow juicer te omschrijven, maar de laatste jaren is het synoniem geworden met een bepaald soort verticale fruit- en groentesappen die het in feite heeft overgenomen als de beste keuze in de moderne markt. In een notendop zijn deze juicers ontworpen om meer sap uit de groenten en fruit te halen dan een standaard sapcentrifuge - vaak door er langer over te doen om tot het eindresultaat te komen. Het resultaat is een sap dat qua smaak en textuur veel beter is. Je kan steeds op zoek gaan naar een goede slowjuicer door goed te vergelijken.

Soorten slowjuicers

Er zijn twee soorten slowjuicers. De eerste is een oud ontwerp genaamd de Argus. Dit is een ouder model maar het overwegen waard als u op zoek bent naar een traditioneel ogend apparaat. Zoals de naam doet vermoeden, wordt de Argus op poten gezet om bij de groenten en fruit te komen. Het is ontworpen om in de keuken te staan en ondanks dat het een vrij onaantrekkelijk ontwerp is, is het effectief om de klus te klaren.

Het tweede ontwerp is de Frapid Fast Juicer. Het is in wezen hetzelfde als de Argus, behalve dat hij verticaal omhoog staat. Omdat hij rechtop staat, is het gemakkelijker om bij de groenten en fruit te komen zonder voorover te hoeven bukken. De Frapid Fast Juicer is misschien wel de beste groente- en fruitpers vanwege zijn snelheid - hij is ontworpen om extreem snel sap te extraheren.


Soorten slowjuicers
Voordelen en nadelen van slowjuicers

Voordelen en nadelen

Een van de belangrijkste nadelen van de Argus en de Frapid is dat ze niet bijzonder efficiënt zijn als het gaat om het afbreken van fruit en groenten in voedingsstoffen voor je sap. Wanneer u een slowjuicer gebruikt om sap te extraheren, moet u er rekening mee houden hoeveel tijd het kost om het verwerkte sap om te zetten in een voedzame drank. De Frapid Twin biedt een optie met een tritureeroptie. Dit betekent dat het sap in één keer in drie verschillende dranken wordt omgezet: sapdranken waaraan je melk kunt toevoegen, puur sap en supplementen zoals capsules. Met de optie Tritureren kunt u alleen sap of puur sap zonder toevoegingen zoals suiker of room kiezen.

Een ander voordeel van de Frapid Twin is de hoeveelheid ruimte die hij in beslag neemt. Door zijn vormgeving neemt hij minder ruimte in de kast in dan een gewone citruspers. Dit maakt het erg handig in gebruik. Als je graag meerdere apparaten tegelijk in de keuken hebt staan, is de Frapid Twin een goede keuze omdat hij weinig ruimte inneemt.

Enkele van de meer populaire voordelen die u zult vinden bij het zoeken naar een slowjuicer, zijn onder meer: de mogelijkheid om snel sap te maken. Het gebruik van een gewone sapcentrifuge duurt veel langer en vereist veel meer gereedschappen. Je zult ook vaak het vruchtvlees moeten opruimen. Met de Rapid Twin hoeft u de pulpopvangbak maar één keer in de paar weken te legen. Dit is geweldig als u graag vers sap bij de hand heeft voor uw gezondheidsdrankjes en groenten. Er zijn nog andere voordelen waar u naar moet zoeken in de beschikbare modellen, maar de drie die hier worden vermeld, zijn een goede plek om te beginnen.


Waar de beste slowjuicer kopen?

Slowjuicers