Activitats Confinament

Durant el confinament, podeu fer tot un seguit d'activitats a casa per no avorrir-vos. Jocs, manualitats, activitat física (important!), lectura, i molt més. Algunes activitats les podeu fer sols, d'altres amb les persones amb qui compartiu confinament, i algunes es poden fer amb altra gent online. Aquí us deixaré un recull de les activitats que jo he anat descobrint aquests dies per fer amb la família...

ANGLÈS

Fer un curt / vídeo

Prepara un petit guió amb frases senzilles, i representeu-lo amb l'ajut d'algú altre de la família. Així practiqueu junts! Us podeu gravar per veure els resultats.

Activitats koalatext.com

Si tens ordinador amb internet, pots entrar en aquesta pàgina i fer jocs i activitats en anglès. El Level 0 i els Starters serveixen per a practicar les frases i vocabulari habitual, i després teniu jocs, flashcards, etc.

Joc "Have you got...?"

Aconsegueix o crea un 15 dibuixos d'una llista d'elements, per exemple "menjar". Aleshores cada jugador agafa en secret 4 dibuixos i se'ls amaga a la mà. Per torns, cal anar preguntant "Have you got ....?" I responent Yes, I have, o No, I haven't si no el teniu. El primer que descobreixi els quatre elements del jugador del costat guanya.

Audiobooks

Podeu llegir llibres mentre els escolteu, a través de Youtube. Us deixo l'enllaç a la meva secció d'audiollibres, per nivells:

Video Stories