IN.MOTION
yoga

'Don't use your body to get into the pose,
use the pose to get into your body'

Nieuw aan de Voorhaven 35
Wekelijkse yogalessenVANAF 3 JULI START HET REGULIERE ROOSTER MET 2 LESSEN OP ZONDAG

Elke zondag 09:00 - 10:15
PRANA FLOW VINYASA
Kom de magie van deze creatieve en dynamische stijl van yoga ervaren. Tijdens een Prana Flow Vinyasa les breng je ademhaling, energie en lichaamsbeweging in flow met elkaar.

Elke
zondag 10:45 - 12:00
LUNAR FLOW (YIN/YANG)
Deze les biedt de perfecte combinatie van beweging en stilte in een les. De ideale manier om je zondag mee te starten.

HOE BOEK JE JE VOLGENDE LES?
# Mail naar inmotionyoga.mail [apestaartje] gmail.com
of
# DM via @dewi.in.motion


SMALL GROUP BEDRIJFSYOGA OF 1:1 LESSEN
Op aanvraag kan er een op maat gemaakte les worden aangeboden in diverse stijlen (vinyasa, hatha, power of yin). Geschikt voor
teams (max. 11 personen) of een 1-op-1 yogales voor een individuele verdieping van je practice.

Neem contact op voor meer informatie

We handelen in ons dagelijks leven vooral vanuit ons hoofd en we vergeten daarbij vaak onze binnenwereld en ons hart. Door in contact te komen met je lichaam kom je weer dichter bij jezelf. Ik geloof in 'slowing down, to speed up'.

Ik wil mensen inspireren om fysiek en mentaal in beweging te komen zodat ze minder vanuit hun hoofd en meer vanuit hun hart kunnen leven. Daarmee breng ik niet alleen je lichaam, maar ook je energie in beweging.

Yoga was voor mij de eerste stap die me terugbracht naar mezelf. Het keerpunt was een yogales met het thema 'loving kindness'. Ik was betoverd en vanaf dat moment werd yoga een onderdeel van mijn leven. Nu hoop ik ook jou te kunnen inspireren.

Mijn yoga journey

Fijn om je hier te ontmoeten. Ik ben Dewi en yogales geven is een van mijn grootste passies. Als voormalig professioneel danser stond beweging altijd centraal in mijn leven. Op het moment dat yoga op mijn pad kwam, was ik al gestopt met dansen en werkte ik lange dagen als manager bij een corporate organisatie. Yoga was destijds voor mij de manier om de balans te bewaren in mijn leven. Toch voelde ik me steeds minder happy op mijn werk en op een avond schreef ik me in voor de docentenopleiding yoga en dacht: 'ik zie wel wat ik ermee ga doen.' Er was geen ontkomen aan. Vanaf het moment dat ik mijn eerste pose lesgaf, voelde ik: 'dit is waarvoor ik ben gemaakt!'

Inmiddels
geef ik les bij verschillende prachtige studio's in Rotterdam en nu dus ook op een eigen plek aan de Voorhaven. Mijn lessen kenmerken zich door energie en flow. Er is veel persoonlijke aandacht en ik heb een scherp oog voor wat jouw lichaam nodig heeft in een yogales.

Ik ben gecertificeerd yogadocent (RYT-200) en aangesloten bij Yoga Alliance. Ik geef les in een verscheidenheid aan stijlen: (hot) vinyasa, Prana Flow Vinyasa, (hot) hatha, yin, Hot26 (gebaseerd op Bikram yoga). Wil je weten welke docenten mij inspireren en hebben opgeleid? Hier vind je een overzicht van de opleidingen die ik heb gevolgd.

Ik hoop je snel te zien in de studio. Als je iets wil weten, stuur me een mailtje (zie de contactpagina) of DM me op Instagram (@dewi.on.insta).