Tervetuloa!


Tämä sivusto on tarkoitettu Hiidenalueen (Karkkila, Vihti ja Lohja) partiolaisten viestintäkanavaksi. Sivuilta löytyy lippukuntavalmentajien yhteystiedot, alueen tapahtumat ja niiden järjestelyvastuulistat sekä aluetapaamisten materiaali.

Alueen yleinen keskustelualue löytyy Facebookista: https://www.facebook.com/groups/hiidenalue/

Ajankohtaista

Lohjan nummitytöt ry kutsuu teidät

100-vuotis

Gaalaan

la 27.10. klo 17

Lohjan Åsvallaan

100-vuotisgaala on samoajien ja tarpojien oma juhla satavuotiaan lippukuntamme kunniaksi, ja kutsu koskee kaikkia hiiden alueen lippukuntia.

Pukukoodina miehillä on tumma puku, naisilla iltapuku. (vaatteet eivät ole pääasia, mutta kunnioitathan juhlaa pukeutumalla parhaimpiin vaatteisiin, jotka käsiiisi saat.)

Juhla alkaa klo 17 juhlaillallisella. Illallisen jälkeen alkavat tanssiaiset, joissa tanssitaan kolme perinteistä juhlatanssia. tanssiaisten jälkeen juhlitaan vapaammin klo 22 asti. JÄRJESTÄMME TANSSIHARJOITUKSIA ENNEN JUHLAA.

Illalliskortin hinta on 20€, ja omansa voi varata nimellä osoitteesta JONNA.T.VORNANEN [ät] GMAIL.COM VIIMEISTÄÄN 14.10.

Ilmoitathan erityisruokavaliot

Tervetuloa!

Lohjan Nummitytöt ry

**********************************************************************

Alueellemme on perustettu uusi lippukunta nimeltään Lohjanjärven Loiske.

**********************************************************************

Ensimmäinen Hiisiviesti on julkaistu.

Sudenpentu- ja seikkailijakilpaulu Kaste 2018 kilpailukutsu on julkistettu. Muista ilmoittautua 20.4. mennessä.

Vuosi 2018 on luotsivuosi. Tutustu Luotseille tarjottavaan tukeen ja materiaaliin osoitteessa: http://parempilippukunta.fi/luotsit/