Dette baker vi

Dette baker vi hver fredag

Grovbakst

Vi baker flere typer brød hver uke. Grovbrød, mellomgrove brød, kastanjebrød og fullkornsbrød med havre er nå fast bakst. Ellers  baker vi også surdeigsbrød med valnøtter og dansk rugbrød på bestilling.

Søtbakst

Vi baker søskterkaker, som er ei lokal kake som minner om julekake. I tillegg baker vi mange typer boller, der utvalget kan variere noe fra uke til uke. Det vi lager fast hver uke er rosinboller, skoleboller og skolebrød med masse vaniljekrem, kanelsnurrer og horn med makronfyll. I tillegg varierer vi utvalget med sjokoladeboller, kanelknuter eller pistasjknuter med sjokolade, pluss mye annet godt. 

Annet

Hver uke baker vi frøhorn og tebriks som er uten fyll (slik at du kan spise som de er eller ha pålegg på). I tillegg kan du bestille loff, rundstykker (fine eller grove), eller horn fylt med ost og skinke. Bestill gjerne i god tid. 

Dette baker vi utenom fredager

Lefser

Gjerstadkling, tykklefser og potetlefser og lumper (disse på bestilling).

Annet

Munker, wienerbrødstenger, kransekaker*, verdens beste/Kvæfjordkake, Budapestrull* og litt annet.


For å kjøpe dette er det en stor fordel å ta en bestilling. Ta gjerne en telefon til oss for å finne det du ønsker. Kontaktinformasjon finner du her. Vi vil gjerne gi deg det du vil ha. 

*Glutenfritt