Bestillinger

Bestillinger

Selv om vi hele tiden skal ha varer i frysa, må du gjerne kontakte meg hvis du vil bestille varer! Det er bare koselig! Dette er spesielt lurt før jul! Jeg skal gjøre alt jeg kan for å holde hjemmesida oppdatert!

Du kan ta bestillinger her. Følg instruksjonen nedenfor. Vær ikke redd for å ta kontakt om det er noe du lurer på.

NB: Om du vil ta en fredagsbestilling er det ønskelig for oss at du legger inn din bestilling dagen før, aller helst ønskelig før klokken 16:00.

Instruksjon til bestilling:

1 Trykk på knappen nedenfor med riktig dato.

2 Du kommer så inn i et Google Regneark, vent cirka 10 sekunder så siden får oppdatert seg.

3 Fyll inn navn og telefonnummer, og fyll inn ønsket antall av ønsket vare, og til slutt når du kommer for å hente.

4 Dersom varen du ønsker ikke står over noen av kolonnene, skriver du ønsket vare og antall under "Annet".

5 Dokumentet lagres av seg selv, så du trenger ikke tenke på det. Det viktigste er at du har nett når du skriver inn i dokumentet. Skulle du være usikker, kan du gå inn etterpå å dobbeltsjekke at din bestilling er kommet med. Gå da inn direkte fra denne siden.

6 Hvis du ønsker å bestille bolle med syltetøy, er det fint om du skriver om du vil ha med eple eller bringebær når du legger inn antall.


Alle kan se din bestilling, men om du av noen årsaker ikke skulle ønske å oppgi navn eller telefonnummer, er dette selvfølgelig helt greit. Men om du heller vil skrive noe annet slik at vi skjønner at det er din bestilling du kommer for å hente, er det fint (for eksempel et type "kodeord" eller bare etternavn).

Dersom du ønsker å bestille noe av det vi ikke baker til vanlig på en fredag, ber vi deg ta kontakt med oss i god tid. Du kan fylle inn din bestilling etter å ha snakket med oss. Kontaktinformasjon finner du her.

Nedenfor kan du se en instruksjonsvideo som viser hvordan du bestiller varer via denne siden.

Boller med eplesyltetøy


Diverse bakevarer


Horn med makronfyll