GangBangExperten

Sveriges största nätverk för kvalitativa Bukkakes/GangBangs - På kvinnans villkor
Gott nytt år till er alla

GangBangExperten grundades den 18 oktober 2014 och består egentligen av flera personer: Vi arrangerar GangBangs i Göteborg Västra Götaland på swingersklubben Wandas SWING och har erfarenhet av ett 100-tal GangBangs under 14 års tid. Visionen är att nätverket ska bygga på elegans, professionalism, kontinuitet, skönhet, humor, snygga lokaler, modern teknik och seriösa utövare. En annan grundbult är att allt sker på kvinnans villkor. Männen är där för kvinnans skull. Både männen och kvinnan skulle behandlas respektfullt. På träffarna skulle det finnas en atmosfär av acceptans. Vi är alla olika i vad vi finner upphetsande. Inget dömande eller föraktfullt tilltal. Nätverket skulle rikta sig mot hela landet men ha Göteborg som bas. En mötesplats för att förverkliga fantasier och drömmar. Ett drömmarnas tempel. Arbetet är helt ideellt och vi gör detta för att det är sexigt och roligt. Däremot tar klubben betalt för att vi vistas i deras lokal och har personal på plats.

Kåtingen, Birthday Girl och 19 män - Wandas SWING - Göteborg - 2022-02-12

På vår webbplats hittar du all information. Vad gäller för dig som man och vad behöver du/ni som kvinna/par tänka på. Vi har en databas med över 1500 män som är intresserade av GangBangs. Det gör oss till Sveriges största specialiserade nätverk för Bukkake/GangBangs. Nätverket växer så det knakar. Anmäl dig för medlemskap/nyhetsbrev som är gratis. Här kan du läsa om vad kvinnorna vill ha ut att träffen. Vill du som är man delta på nästa GangBang gör du en intresseanmälan. Ibland kan vi behöva Er hjälp om något. Spana in sidan eftersökes.

Vi har en regel att det bara är kvinnor vi känner eller träffat som blir aktuella som mottagare då avhopp är mycket vanligt. Kvinnor/par kan göra en intresseanmälan via mail: gangbangexperten@gmail.com. Jag kommer också vilja ha en träff på ett offentligt ställe för att diskutera upplägget. Denna verksamhet är minst sagt speciell som gör att både kvinnor och män lätt får kalla fötter och hoppar av utan ett ord. Hoppar kvinnan av är det mycket allvarligt för männen som tagit av sin lediga tid och klubben som står utan huvudperson. Det är mänskligt att känna sig osäker och rädd. Fundera igenom om du verkligen vill göra detta innan du kontaktar oss.

Om du som man anmält dig, och inte törs komma, visa oss åtminstone artigheten som sociala spelregler kräver genom att höra av dig minst en dag i förväg. Annars utesluts du ur nätverket på livstid. Att inte höra av sig är en dödssynd. Detta är inte förhandlingsbart!

GBE Broderi - Se hur skapandet gick till

Det kan också vara bra för er män att veta att gallring sker på plats. Kvinnan kanske inte vill att du ska vara med. Det är en risk du får ta. Vi kan, som du säkert förstår, inte lova sex. Kvinnan är inte prostituerad utan en vanlig kvinna som gillar sex med många män. Du har samma frihet att gå om det inte känns bra. GangBangExpertens verksamhet är frivilligt för alla parter. Vad som händer om du går/får gå kan du läsa om här. Ibland får vi frågan från kvinnor och män om det är OK att bara sitta och titta på. Det är inte OK. Vi bedriver ingen cirkusverksamhet och vi anordnar inte träffar för homosexuella män eller transsexuella. Bara för kvinnor med XX i genetik.

Läs gärna vad kvinnor och par tycker om våra arrangemang.

Har du frågor som inte har besvarats av webbplatsen går det bra att mejla till GangBangExperten: gangbangexperten@gmail.com.

Mycket Nöje!

Ledningen för GangBangExperten.