Ekonomi

Tar vi betalt?

Absolut inte. GangBangExpertens verksamhet är helt ideell. Vi gör detta för att det är sexigt och kul. För oss kostar det pengar och tid. Vissa personer tycker om golf, frimärkssamling eller fiske. Vi gillar Bukkakes/GangBangs. Vill du vara medlem i GangBangExpertens nätverk måste du registrera din mejladress. Det kostar ingenting och du kommer få information till din mejlbox när ett nytt GangBang är bokat. Du behöver inte vara medlem i GangBangExpertens nätverk för att delta. Vill du ansöka om medlemskap följer du länken.

Men, det kostar ju 300-400 SEK?

Det är rätt. Det är pengar som Wandas SWING tar för att låna ut lokalen. De har personal på plats för att skapa en trygg miljö. Wandas SWING har omkostnader som hyra, löner, el, tvätt, inköp av möbler och annan utrustning. Att vara hemma hos någon är det nog ingen som vill vara. Hotell kan vara farligt då hotellpersonalen kan tro att det är en koppleriverksamhet som håller på att ske. Det har hänt att hotellanställda har ringt polisen som dundrat in på hotellrummet för att se vad som försiggår.

Varför kostar det 300 för vissa och 400 för andra?

Är du medlem i Wandas SWING sedan tidigare kostar det 300 SEK. Om du inte är medlem löser du ett tillfälligt medlemskap vid dörren. Det kostar då 400 SEK. På Wandas SWINGS webbplats står det att klubben inte tar emot fler män som medlemmar. Detta gäller inte på mina GangBangs. Ta med legitimation och ha även kontanter med dig så att betalningen löper på snabbt vid dörren. Det här är pengar vi inte har något med att göra alltså. Det är klubbens pengar. Vi tjänar inget på vår hobby.

Kostar det något för GangBang-kvinnan eller paret som står i centrum?

Nej, inte en krona. Wandas SWING bjuder på handukar, schampo, något att dricka och ett eget omklädningsrum. Det finns gratis förvaringsskåp för att låsa in värdesaker.

Om kvinnan/GangBangExperten inte vill att jag stannar eller att jag själv väljer att gå. Vad händer då?

Om kvinnan/GangBangExperten vill att du går får du tillbaka hela avgiften. Väljer du själv att gå får du tillbaka halva entréavgiften. Detta för att motverka att klubben blir en godisbutik där man tar ett smakprov av en chokladpralin för att sedan lägga tillbaka den om den inte var god. Väljer du att gå efter att sexet har startat får du inte tillbaka några pengar alls.