Information till kvinnor/par

Här följer upplägget i detalj. Läs noga.

Allmänt:

Du kvinna som är intresserad av ett GangBang vill jag först träffa i verkligheten. Jag vill ha någon sorts relation med dig för att ett ömsesidigt förtroende ska växa. Är ni ett par vill jag träffa er båda. Vi bestämmer ett möte på ett offentligt ställe i Göteborg för att diskutera upplägget. Anledningen är för att kontrollera hur seriös du/ni är.

Varför är vi så hårda och krånglar till allt kanske du undrar. Det beror på att de kommer män från hela Sverige, Norge och Danmark. Männen ser till att de blir lediga på det aktuella datumet och måste ordna med barnvakt eller sy ihop en lögn hemma. Sedan åker de till Göteborg långa sträckor med flyg, bil, båt eller tåg som kostar både tid och pengar. De får boka in på hotell som också kostar en slant. Det ligger alltså ett stort engagemang från männens sida. Då får helt enkelt inte GangBanget ställas in för att kvinnan blir nervös och hoppar av. Du måste alltså vinna vårt förtroende för att processen ska dra igång. Försök att känna efter i djupet av ditt hjärta om du verkligen vill detta. Det är ett stort steg att ta.

Om du vill överraska din partner med ett GangBang är det inte alls säkert att hon/han vill ha ett GangBang i verkligheten. Ni måste talat igenom detta ordentligt. Hur kul det än är med en överraskning måste ni haft denna diskussion.

Alla mina GangBangs sker i Göteborg. Vi ordnar inte träffar för homosexuella män eller transor. Bara för kvinnor med XX i genetik. Ibland får vi frågor från män om det är OK att bara sitta och titta på. Det är inte OK. Vi bedriver ingen cirkusverksamhet. Handlar det om en kvinna eller ett par som vill titta på är det OK första gången. Vi betraktar det som ett studiebesök men ni får betala till klubben som alla andra.

Intresseanmälan görs via mail: gangbangexperten@gmail.com

Den nödvändiga grindvakten:

Egentligen är det tragiskt att en grindvakt ska behövas. Efter mina 96 GangBangs kan jag bara konstatera att grindvakten är absolut nödvändig. Jag kommer att ha den rollen och vara din ambassadör. När vi alla samlats på klubben hälsar jag alla välkomna och går igenom upplägget och reglerna. Denna genomgång tar ungefär 50 minuter. Männen får reda på vad du tycker om och inte. Det brukar bli en ganska gemytlig stämning men jag visar med skarp tydlighet att männen är där för din skull. Är det någon du vill ska gå efter genomgången säger du till mig. Du behöver inte motivera varför. Du bestämmer. Jag tar samtalet med mannen.

Överkåta män i grupp kan ibland gå över en kvinnas gränser. Då behövs någon där som markerar allvaret och avvisar personen från klubben om beteendet upprepas. Jag kollar också att männen har på sig kondom och inte använder för mycket glidmedel då det finns risk att den glider av under samlag. Kondompolicy: Vaginalt och analt sex. Dock ej vid oralt. Vill du ha en paus eller något att dricka så ordnar jag det också.

Min roll är alltså att leda männen åt det håll du vill. Syftet är att du ska kunna sjunka in i din njutning utan att oroa dig för kondomanvändning eller gränsöverskridande män. Är det två eller tre kvinnor är det svårt för mig att sköta detta själv. Då hjälper PR-ansvarig till med bevakningen. Här kan du läsa om vad vi kräver av männen.

Vad behöver jag av dig/er:

1) Välj ett datum. Minst en månad i förväg och en lördag. Vi brukar starta kl 15.00 och avsluta 19.30. Kolla med ev barnvakt och se även till att det finns en backup-lösning om barnvakten skulle hoppa av. Det är bra att du kontrollerar att du inte har mens på ditt förslagsdatum. Annars kan menstruationssvampar vara räddningen. Sedan kollar jag att datumet funkar för mig. Nästa steg blir att Wandas SWING (swingersklubb i centrala Göteborg) ger sitt OK. Läs om och se bilder från Wandas SWING.

Menstruationssvampar hos Apotea.

2) Jag behöver en mejladress så vi kan kommunicera med varandra. Tänk på att det inte är din arbetsmejl. Det kan ge upphov till pinsamma situationer. Registrera ett "snusk-mejl-konto" om du redan inte har ett. Det finns gratis hos tex Gmail eller Hotmail. Se till att kontrollera din mejlbox några gånger i veckan så vi kan kommunicera på ett effektivt sätt.

3) Ge mig ett alias. Ett namn som vi kan använda. Använd inte något nickname du brukar använda. Då kan du bli identifierad. Detta alias kommer att användas på GangBangExpertens webbplats.

4) Jag vill ha några sexiga bilder på dig. Kan vara från sextillfällen eller utmanade bilder. Helst högupplösta bilder. Bilderna bör inte finnas någon annanstans under denna period. Detta för att undvika identifiering. Om ansiktet syns kan jag maska. Jag lägger en stor svart platta över ansiktet så det är omöjligt att se att det är du. Du får godkänna maskningen av bilderna mailas ut. Bilderna kommer alltså inte finnas på webbplatsen. Bilderna är viktiga för att locka männen.

5) Skriv en text om vad du vill få ut av GangBanget. Ta även med hur du vill att männen ska agera, hur dom ska se ut och restriktioner. Vad du tycker om och inte alltså. Din text ska bli männens bibel. Dom är där för din skull. Texten kommer sedan att publiceras på webbplatsen där männen kan ta del av hur du vill ha det. Här kan du se ett exempel.

Urval:

Männen vet om att de kan bli bortvalda när de gör sin intresseanmälan. Mina GangBangs är helt och hållet frivilliga. För alla deltagare. GangBangExperten är ingen prostitutionverksamhet. Vare sig män eller kvinnor kan lova sex. Det är en fråga om attraktion. Det är du/ni som bestämmer vilka som får gå och vilka som får stanna. Blir männen ombedda att gå får de tillbaka sina pengar.

Ekonomi:

Det kostar inte en krona för dig/paret. Wandas SWING bjuder på handukar, schampo, något att dricka och ett eget omklädningsrum.

Samarbete:

Vill du ha min hjälp måste du skapa förutsättningar för att marknadsföringen blir så bra som möjligt. Det gagnar dig då urvalet blir större och du kan välja dom män som passar dig. Jag vill inte hålla på och tjata på dig att du ska skriva texten eller skicka dina bilder. Vi gör upp en gemensam tidsplan och den måste du följa. Håller du inte våra deadlines vi kommit överens om lägger jag ner arbetet direkt och du blir utesluten ur nätverket. Vi är seriösa - Det vill vi att även du ska vara.

ElitGänget:

Vi har ett elitgäng som jag handplockat under flera år. Det är tio erfarna män som deltagit på många av våra GangBangs och andras. Killarna ser bra ut och har fina kroppar. Männen är trevliga och socialt kompetenta. Dom är har inga erektionsproblem och kan spruta på beställning vilket är viktigt under bukkaken. Dom flesta är välutrustade. Om grabbarna anmäler sig till ett GangBang dyker dom alltid upp. Inget krångel med bullshitlögner av nervositet. Kort sagt, detta är män som levererar. Elitgänget brukar vi bjuda in om kvinnan känner sig osäker på ett stort antal män och vill testa i mindre skala första gången. Ibland har vi GangRapePlay där killarna också blir inbjudna då alla är dominanta. Samtliga deltagare respekterar kvinnans gränser stenhårt. De här killarna kan vara en bra start för er/dig.

Kontrakt:

Vi skriver även ett kontrakt med dig/er så att alla vet vad som gäller. Se nedan.

kontrakt_gbe_ver14.pdf