TROBADES DE FLABIOLAIRES ESCOLARS

10A TROBADA DE FLABIOLAIRES: castellolí 2019

9a Trobada: Sils i El Masnou (17/5/2018)

Han participat a la trobada del Masnou: Escola Can Llong de Sabadell, Escola Mas Boadella de Sabadell, Escola Floresta de Sabadell, Escola Miquel Martí i Pol de Sabadell, Escola Ribatallada de Sabadell i Escola Bergantí del Masnou

Han participat a la trobada de Sils: Escola La Trama de Sabadell, Escola Can Deu de Sabadell, Escola Pi Verd de Palafrugell, Escola Els Estanys de Sils i

8a TROBADA: Valls i Sant Quirze del Vallès (11/5/2017)

7a Trobada: Palafrugell i sant cugat del vallès (19/5/2016)

6a trobada: Sabadell (21/5/2015)

Enguany la trobada de flabiolaires ha reunit més de 450 nens i nenes de tot Catalunya al Parc de la Font de Can Rull de Sabadell. Han estat 9 les escoles participants: Escola Can Deu, Escola Ribatallada, Escola Can LLong, Escola Andreu Castells i Escola Miquel Martí i Pol de Sabadell, Escola Pi Verd de Palafrugell, Escola Bergantí del Masnou, Escola Els Estanys de Sils i Escola Turó de Can Mates de Sant Cugat del Vallès.

No us perdeu el reportatge del Programa EL VALLÈS EDUCA de Canal Terrassa (minut 18).

5a trobada: La Riera de Gaià i taradell (30/5/2014)

Degut al gran nombre de participants, aquest curs 2013-2014 La Riscla ha organitzat dues trobades de flabiolaires escolars.

La primera de les dues trobades de flabiolaires escolars que s'han realitzat aquest curs 2013-2014 s'ha celebrat a Taradell el 30 de maig i hi han participat un total de 280 alumnes que han presentat els seus entremesos: Escoles Floresta i Ribatallada de Sabadell, Escola Pi Verd de Palafrugell, Escola Bergantí del Masnou, Escola Els Estanys de Sils i els anfitrions de la Zer Guilleries ( Els Castanyers i El Gurri).

El 5 de juny van ser també sis escoles més les que van participar a la 5à Trobada que es va fer a La Riera de Gaià: Escoles Can Deu, Can Llong i Andreu Castells de Sabadell, Escola Turó de Can Mates de Sant Cugat del Vallès, Escola La Candela de Valls i els anfitrions de l'Escola Montoliu. Un total de 300 alumnes que ens van fer una mostra d'entremesos interpretats al so del flabiol i el tamborí.

4a trobada: el masnou (2013)

Plaça Ramon i Cajal, El Masnou. Dijous 6 de juny del 2013

Amb la participació de les escoles: Can Deu (Sabadell), Ribatallada (Sabadell), Can Llong (Sabadell), Floresta (Sabadell), Turó de Can Mates (Sant Cugat), Zer Narieda (Organyà, Peramola i Coll de Nargó), Zer Guilleries (Viladrau i ), Pi Verd (Palafrugell) i Bergantí (El Masnou).

2a trobada: Sabadell (2011)

Participants: Escola Can Deu, Escola Ribatallada, Escola Torreguitart i Escola Can LLong de Sabadell

1a trobada: Sabadell (2010)

Participants: Escola Ribatallada, Escola Can LLong, Escola Floresta i Escola Can Deu de Sabadell