Projecte Educatiu

QUÈ ÉS EL PROJECTE EL FLABIOL A L'ESCOLA?

El projecte pedagògic “El flabiol a l’escola” proposa i dóna bases pedagògiques per a la utilització del flabiol i el tamborí a les escoles com a instruments de treball i aprenentatge a través dels quals assolir les competències pròpies de l’àrea artística. És un projecte que engloba diversos àmbits de treball (musical, social i cultural) i que facilita que cada escola i cada mestre l’adaptin a les seves necessitats i possibilitats pedagògiques així com a la seva línia de treball partint d’uns objectius que considerem bàsics:


  • Conèixer el flabiol i el tamborí tot aprenent-los a tocar.
  • Integrar el flabiol i el tamborí dins del ventall d’instruments escolars.
  • Conèixer i viure la realitat que envolta el flabiol i el tamborí, tant de la pròpia vila com de fora: entremesos, concerts, danses diverses, etc.
  • Crear les condicions per a afavorir que el treball musical que es realitza a l’escola amb el flabiol traspassi les fronteres de l’aula i surti al carrer, als teatres, a les festes i celebracions, ja sigui tan dins l’àmbit de l’escola com fora del centre escolar.
  • Assumir amb el flabiol i el tamborí un repertori “universal” que abarqui les èpoques i estils diferents que trobem al currículum educatiu de primària i secundària.


CONSULTEU EL PROJECTE SENCER:

Projecte "El Flabiol a l'Escola" 2018

DESENVOLUPAMENT CURRICULAR

Desenvolupament curricular - Projecte "El Flabiol a l'Escola"

FAS FLABIOL A L'ESCOLA?

Estem elaborant un mapa on volem mostrar totes les escoles i instituts que ja han introduit el flabiol i el tamborí com a instruments habituals al seu centre.

Posa't en contacte amb nosaltres a través del correu flabiolalescola@gmail.com i afegirem la vostra escola/institut al mapa. D'aquesta manera serà molt més fàcil estar en contacte i organitzar trobades i activitats conjuntes.