Praktiske oplysninger

Start og Slut:

Lejren åbner lørdag d. 20. juli kl. 15.00 og pladserne er fordelt på forhånd. Lejrens sidste programpunkt er lørdag d. 27. juli kl. 10.00 hvor vi siger farvel og på gensyn. Lejren skal senest forlades lørdag d. 27. juli kl. 11.00

Tilmelding

Der er plads til ca. 450 deltagere og hvis du ikke bliver kontaktet inden 14 dage efter tilmeldingen, er du indskrevet på lejren.

Ca. 6 uger inden lejren udsendes materiale, der omtaler praktiske forhold og oplysninger om betaling.

På campingpladserne opstilles samlingstelte, hvor der bl.a. er opstillet fællesgrill til fri afbenyttelse.

Dagligt program

Kl. 09.45 Bibelgrupper for børn

Kl. 10.00 Bibelgruppe for voksne

Sandkassetræf/Legestue for 0-2 årige med forældre

Kl. 13.30 Sportsaktiviteter på eget initiativ

Kl. 15.30 Kor for mindre børn, større børn og voksne

Kl. 17.00 Kreative værksteder

Kl. 20.00 Familieaften / Kl. 21.00 Caféaften

Kl. 00.00 Ro i lejren

Bibeltimer for unge-voksne og voksne

Se programfolder.

Caféaftener

Cafeaftenerne er et tilbud til voksne, når de mindste er puttet. Caféaftener foregår i mødesalen på Klitten omkring caféborde, og enhver er velkommen til at medbringe kaffe, vin, eller hvad man nu har lyst til.

Kor/musik

Ungdomslejren øver i band, der er mini-, børne- og voksen-kor, der er mulighed for at vise sit talent til fællesspisning til mulighedernes marked. Kan man spille et instrument eller synge for - er der rig mulighed for at hjælpe til i løbet af lejren.

Mulighedernes Marked er et programpunkt, hvor lejren omdannes til et marked med et væld af aktiviteter, som lejrens deltagere selv står for. Vi samler ind til et velgørende formål. Overvej, hvad jeres familie kan bidrage med: en salgsbod, en konkurrence, noget sjovt, noget aktivt?

Øvrige aktiviteter:

I løbet af ugen foregår mange aktiviteter, hvilket du kan orientere dig om på lejrens hjemmeside og via opslagstavlerne på lejren. Ved ankomsten udleveres en lejrbog, med det endelige program.

Sportsaktiviteter og diverse løb. I løbet af lejren er der sportsdag for hele familien, 2 klasseopdelte - børneløb, voksenløb, og på initiativ fra lejrdeltagerne ofte også fodboldturnering.

Ungdomslejren er en lejr i lejren, hvor de 13-19 årige bor sammen og har sit eget separate program. Der er plads til alle i ungdomslejren, og fokus er på, at skabe ramme om et fantastisk fællesskab, hvor der både er plads til sjove aktiviteter og fordybelse. Vi hygger os med bål, løb, sang, band, sport, snak, grin, spil, temafest, bibeltimer, men deltager også i lejrens fællesarrangementer. Ungdomslejrlederne bor sammen med de unge i lejren. Ungdomslejren er alkoholfri og røgfri, dog er rygning tilladt på særligt område. I ungdomslejren spiser vi morgenmad sammen, resten af måltiderne spiser vi ved vores forældre.

Præ-ungdomslejr:

Der arrangeres et døgn på lejren, hvor børn der har afsluttet 6. klasse har mulighed for at mødes til forsk. aktiviteter, som forberedelse til at rykke i Ungdomslejr næste år. (Dette markeres ved tilmeldingen).

Overnatning

De fleste lejrdeltagere overnatter i telt eller campingvogn, men det er også muligt at leje et værelse med eget toilet og bad på Klitten eller Hvide klit, værelserne tildeles efter 'først til mølle'-princippet.

Campingområdet er inddelt i flere zoner:

- Den store campingplads, hvor der bor både småbørnsfamilier, par uden børn, seniorer og singler

- Guldkysten. Her bor der fortrinsvis par uden mindre børn

- Unge-voksne-lejren. Her er man velkommen, når man er omkring de 20 og er blevet for gammel til at være med i Ungdomslejren. Der bor ingen børn i unge-voksne-lejren.

Lejrens adresse:

Hvide Klit, Nellemannsvej 48, Lyngså, 9300 Sæby.