Planificació

Descripció general de la proposta 

La cooperativa Fera Ferotge observa com a necessitat una Falca feminista que pugui proporcionar el punt lila (gestionat per elles) als ajuntaments de la comarca. 

Fan la proposta de construir una falca co-cooperativa entre les estudiants, l’entitat i les i que participen en la cooperativa Fera Ferotge. 

Objectius de la proposta

L’objectiu d’aquesta proposta és la creació d’una Falca feminista com que pugui ser escoltada a les festes majors de la comarca, creada cooperativament entre les estudiants, les joves i l’entitat. 

Objectius joves

Objectius Generals:

Objectius Estudiants


Mirada inclusiva i democràtica 

Aquest projecte ens brinda l’oportunitat de visitar diferents espais, conèixer la cooperativa social de la Fera Ferotge des de dins treballant colze amb colze tant amb les educadores com amb les joves participants. Tanmateix, dona l’oportunitat a les persones qui han participat del projecte a poder explorar la Universitat de Vic, els seus espais i instal·lacions i la comunitat de persones que hi estem immerses. És per això que valorem que aquest projecte té en compte a tothom i fomenta la participació de totes, de manera bidireccional. 

Comentar també que totes les decisions han estat preses de manera horitzotal, tenint en compte totes els components del grup i posant valor a  cada questió o proposta ha aparegut durant tot el procés.

Perspectiva de gènere

Considerem una de les línies transversals del projecte la perspectiva de gènere, és per això que utilitzem llenguatge inclusiu durant tot el projecte, tant escrit com parlat. 

Material i espais 


Fera Ferotge

Estudi de ràdio UVic

Aula de música UVic

U-Coworking UVic 

Avaluació i resultats 

L'avaluació inical es durà a terme el primer dia que ens mobilitzem fins la cooperativa La Fera Ferotge per a fer activitats de coneixença amb els i les joves que possiblement vindran a participar al projecte. 

L'avaluació de seguiment es durà a terme mitjançant la comunicació interna del grup, comunicant-nos tots els malestars, inquietuds, dubtes, per poder-los abordar entre nosaltres, tant amb el suport del professorat com amb l'entitat. 

L'últim dia es farà una trobada de tancament per a poder valorar a través de la observació i recollida de dades (de manera informal) amb un pica-pica com valoren l'experiència les joves participants. 


Conèixer els i les joves i establir un ambient de cooperació i confiança.

Conèixer els gustos musicals i aficions de les participants per aproximar-nos en la decisió i creació de la falca.

Definir el contingut, el missatge i temes a tractar

Descripció de les activitats   

4. Elecció de la base de la falca 

Seleccionar diferents bases musicals tenint en compte els diferents estils musicals destacats per les participants per a després poder fer una elecció.

5.  Posada en comú 

Unir lletra més base musical

6. Gravació 

Realització de la primera gravació completa de la falca.
Escolta conjunta per identificar possibles millores
Correccions necessàries en la lletra, ritme, veu

7. Gravació definitiva 

Gravació de la falca definitiva 

Organització del temps i del grup

Tenint en compte els dies que disposàvem per a fer el projecte i havent de quadrar horaris amb les treballadores de l’entitat, amb la reserva dels espais de la universitat, amb les joves que participaven del projecte de Co-Creació de la falca feminista vàrem crear un horari modelable, ja que teníem en compte que quadrar tantes persones en tan pocs dies podria suposar dificultats afegides, teníem com a centre la flexibilitat d’aquest, així doncs,  es va decidir organitzar les sessions de la següent manera: