FAQ

Hvordan søker jeg meg til eksternt event?

- Søknadene til de internasjonale eventene går gjennom webportalen estiem.org.

- For å kunne søke der, må du ha en bruker. Klikk her, legg inn din personinfo, så lager vi en til deg i løpet av et par dager.

- Logg inn, finn eventet ditt, og trykk "apply". Skriv en kort søknadstekst om hvorfor akkurat du vil dra på event, så er det bare å vente i spenning!


Hvordan får jeg tilbake penger for reisene mine?

- Vi dekker 50% av reiseutgiftene dine, det vil si fly, transport til og fra flyplassen og eventuelle visumkostnader. Deltageravgiften betaler du.

- Vi refunderer penger i etterkant av eventet, det vil si at du må ta vare på kvitteringene, og fylle ut et utleggsskjema. Det finner du i postkassa utenfor kontoret vårt. Du kan levere de tilbake der også når du har fylt ut, men gi oss gjerne beskjed så vi vet at det har kommet inn, og får betalt i rimelig tid.

Hva betyr de ulike arrangementstypene?

Vision: Målet med Vision er å gi indøk-studenter praktisk innsikt i dagens og fremtidens trender innen økonomi, samfunn og teknologi samtidig som den bygger bro mellom akademisk og bedriftsnære miljøer.

Activity Week: Lokalgruppen former eventet etter lokale spesialiteter, det være seg festivaler, luftig fottur, dypdykk i historie eller en lokal matturné.

Europa 3D: Europa 3D gir deltageren mulighet til å oppleve et land fra 3 dimensjoner: Økonomi, politikk og kultur, for å få et helhetlig bilde av den lokale tenke- og levemåten?

Interessert i ESTIEM?

Bli med i den uformelle ESTIEMchatten på messenger og hold deg oppdatert på det som skjer.