FAQ

Hvordan søker jeg meg til eksternt event?

- Søknadene til de internasjonale eventene går gjennom webportalen estiem.org.

- For å kunne søke der, må du ha en bruker. Klikk her, legg inn din personinfo, så lager vi en til deg i løpet av et par dager.

- Logg inn, finn eventet ditt, og trykk "apply". Skriv en kort søknadstekst om hvorfor akkurat du vil dra på event, så er det bare å vente i spenning!


Hvordan får jeg tilbake penger for reisene mine?

- Vi dekker 50% av reiseutgiftene dine, det vil si fly, transport til og fra flyplassen og eventuelle visumkostnader (NB! Vi dekker maks 2000kr totalt). Deltageravgiften betaler du selv.

- Vi refunderer penger i etterkant av eventet, det vil si at du må ta vare på kvitteringene, og fylle ut et utleggsskjema. Det finner du her . Du kan levere de tilbake der også når du har fylt ut, men gi oss gjerne beskjed så vi vet at det har kommet inn, og får betalt i rimelig tid.

Hva betyr de ulike arrangementstypene?

Vision: Målet med Vision er å gi indøk-studenter praktisk innsikt i dagens og fremtidens trender innen økonomi, samfunn og teknologi samtidig som den bygger bro mellom akademisk og bedriftsnære miljøer.

Activity Week: Lokalgruppen former eventet etter lokale spesialiteter, det være seg festivaler, luftig fottur, dypdykk i historie eller en lokal matturné.

Europa 3D: Europa 3D gir deltageren mulighet til å oppleve et land fra 3 dimensjoner: Økonomi, politikk og kultur, for å få et helhetlig bilde av den lokale tenke- og levemåten?

Interessert i ESTIEM?

Bli med i den uformelle ESTIEMchatten på messenger og hold deg oppdatert på det som skjer.